- 2012-03-18
- 10,107
- 80,119
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
درود
استدعا دارم.
شرمنده میفرمایید.
برای ساختن برد باید بکمک چاپخونه و از طریق عکاسی آماده کنید تا با ظرافت و دقت قابل قبولی آماده بشه.
حقیقتا این تغذیه خیلی بیشتر از انتظارم پاسخ داده و مطمئنم در دنیا با توجه به سادگی و دقت و کیفیت بسیار بالا ، بی رقیب است و قطعا الگوی طراحی های تغذیه میشه.
اگر براتون مقدوره چند برد خام هم برای من درنظر بگیرید و هزینه مربوطه را اعلام فرمایید تقدیم کنم.
هر چقدر حجم و ابعاد برد ، کوچکتر و قطعات مصرفی فشرده تر باشه ارزشمندتر میشه و فضای کمتری اشغال میکنه و لذا ساده تر در دستگاه ها جاسازی میشه.
اگه تهیه برد را به اهل فن و متخصصین مربوطه واگذار کنید ، حتی pcb رو با کمک نرم افزار طراحی میکنن و برد شکیلی میسازن و در هر صورت بتعدادی که موجب کاهش هزینه شما بشه برای من منظور کنید.
سپاس
سلام به استاد عزیزم جناب غزال
استاد بعد از مدت ها این فرصت برام مهیا شد که تصمیم بگیرم قطعات این این تغذیه جالب رو تهیه و مونتاژ کنم.
چندین بار مدار طراحی شده توسط جناب smaeel رو روی کاغذ کلاسه پرینت گرفتم و از روش اتو استفاده کردم که متاسفانه تراک های نازک وسط مدار کمو بیش به دلیل نازک بودن خوب در نمی اومد.
خلاصه تصمیم گرفتم در همون ابعاد برد طراحی شده توسط ایشون یه برد با نرم افزار پروتئوس طراحی کنم. اگر دستور بفرمائید خدمت شما ارسال می کنم که به جهت استفاده کاربران عزیز قرار بگیره منتها اجازه می خوام خودم مونتاژ کنم و در صورت تائید جنابعالی این کار صورت بگیره.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 183097
درود
استدعا دارم.
شرمنده میفرمایید.
برای ساختن برد باید بکمک چاپخونه و از طریق عکاسی آماده کنید تا با ظرافت و دقت قابل قبولی آماده بشه.
حقیقتا این تغذیه خیلی بیشتر از انتظارم پاسخ داده و مطمئنم در دنیا با توجه به سادگی و دقت و کیفیت بسیار بالا ، بی رقیب است و قطعا الگوی طراحی های تغذیه میشه.
اگر براتون مقدوره چند برد خام هم برای من درنظر بگیرید و هزینه مربوطه را اعلام فرمایید تقدیم کنم.
هر چقدر حجم و ابعاد برد ، کوچکتر و قطعات مصرفی فشرده تر باشه ارزشمندتر میشه و فضای کمتری اشغال میکنه و لذا ساده تر در دستگاه ها جاسازی میشه.
اگه تهیه برد را به اهل فن و متخصصین مربوطه واگذار کنید ، حتی pcb رو با کمک نرم افزار طراحی میکنن و برد شکیلی میسازن و در هر صورت بتعدادی که موجب کاهش هزینه شما بشه برای من منظور کنید.
سپاس
آخرین ویرایش: