- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
[COLOR="#2F22222"]
با تشکر از توجه حضرتعالی
توضیحات فارسی برای اتصال ولتمتر و آمپرمتر اضافه شد
نام دیودهای بزرگ را به 10A10 تغییر دادم ولی بخاطر پکیج بزرگتر ، احتمالا نصب با مشکل همراه خواهد بود و ناگزیر به افزایش ارتفاع برد خواهیم بود
برای مقاومت R1 بیشتر یک مقاومت با فاصله پایه مختلف مد نظر بود ، به فرموده پایه های بیشتر برای موازی کردن مقاومتهای مختلف منظور شد ، ولی باز هم ناگزیر به افزایش ارتفاع برد خواهیم بود
مقاومت و زینر ولتمتر را درون برد تعبیه کرده ام (R13 و DZ3) و برای حالتی که فرمودید روی کابل نصب شود یک پد اضافی به مثبت خازن بزرگ به همراه توضیح اضافه شد
در مورد پست 16 مساله خاصی نیست ، دیتاشیت در ابتدا اغفال کننده است (نامگذاری پایه ها استاندارد نیست) و این تصور ایجاد میشود که آرایش پایه های رگولاتور متفاوت با نمونه بزرگ است که بر آن شدم برای آن محل اضافه در نظر بگیرم که در پایان دیدم چنین نیست ولی پدهای اضافی باقی ماند.
پست قبلی را ویرایش کردم و فایلهای جدید جایگزین شد
با احترام
[COLOR="#2F22222"]
هزاران آفرین
[/COLOR]درود
حقیقتا ، هوشمندانه تحمل و هنرمندانه , تطور فرمودی ، چنانکه بمنظور ارزیابی اثر
، قطعاتی مورد هدف قرار دادم و سعی قابل کردم اما گزینه بهتری ممکن و مقدورم نشد.
شاید در نگاه اجمالی بنظر آید هوشمندی اثر ، محصول نرم افزار قدر است و فارغ از مهارت ماهر
اما اینگونه نیست و اگر سنگ بنا و تعاریف مورد نیاز نرم افزار ، عاری از ظرافت و خلاقیت باشد
دراینصورت قوی ترین نرم افزار نیز قادر به تزریق غنا و بنا نیست زیرا ناگزیر به اجابت خواسته است
و صغارت و سبکی خواسته ، ثقالت و سنگینی محصول را محال میسازد .
فی المثل محل مرغوب و مجاورت مطلوب سیم های ولتمتر آمپرمتر ناشناخته ، خارج از توانایی نرم افزار
و بموجب خواسته طراح حاصل گردیده و جز زیرکی طراح ، حرف وحکایتی ندارد .
بسیار عالی و اعلی
حقیقتا ، هوشمندانه تحمل و هنرمندانه , تطور فرمودی ، چنانکه بمنظور ارزیابی اثر
، قطعاتی مورد هدف قرار دادم و سعی قابل کردم اما گزینه بهتری ممکن و مقدورم نشد.
شاید در نگاه اجمالی بنظر آید هوشمندی اثر ، محصول نرم افزار قدر است و فارغ از مهارت ماهر
اما اینگونه نیست و اگر سنگ بنا و تعاریف مورد نیاز نرم افزار ، عاری از ظرافت و خلاقیت باشد
دراینصورت قوی ترین نرم افزار نیز قادر به تزریق غنا و بنا نیست زیرا ناگزیر به اجابت خواسته است
و صغارت و سبکی خواسته ، ثقالت و سنگینی محصول را محال میسازد .
فی المثل محل مرغوب و مجاورت مطلوب سیم های ولتمتر آمپرمتر ناشناخته ، خارج از توانایی نرم افزار
و بموجب خواسته طراح حاصل گردیده و جز زیرکی طراح ، حرف وحکایتی ندارد .
بسیار عالی و اعلی
آخرین ویرایش: