پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود و وقت بخیر
در این که شما استاد و بزرگ مایی هیچ شکی نیست و این از هیچکس پوشیده نیست
بنده هم بابت کوتاهیم خیلی عذر میخوام که شمارو اذیت کردم و این باعث شرمساری بنده هست لطفا مرا ببخشید
دقیقا من دنبال همین جواب بودم که بدونم کل توان ترانس رو میشه مصرف کرد بدون افت ولتاژ در خروجی تغذیه که شما میگی خیر
خودمم حدس میزدم نمیشه چون منبع تغذیه داژنگ ۳۰۵ با اون عظمته ترانسش ۵ امپر میده اونم تو ولتاژ ۵ الی ۶ پس حتما باید جریان ترانس رو تقریبا دو برابر یا لااقل سه امپر بالاتر انتخاب کنیم که خیلی کم نیاره
چون چند نفری از دوستان که این تغذیه رو مونتاژ کرده بودن ادعا کردن تمام توان ترانس رو در خروجی برد دارند بدون هیچ افت ولتاژ یا جریانی بنده ب شک افتادم و شما استاد عزیز و گران قدر این شک حقیر رو برطرف کردین
از شما ممنونم
درود
حالا دیدی حدسم درست بود و به این دلیل هیچوقت پاسخ سوالاتم را نمیدادی که تغذیه صحیح و سالم بود .
اگر پست های بیشماری ارسال کردی و فقط همه رو گیج کردی و هیچ نتیجه ای هم نگرفتی به این علت هست که هر چقدر سوال کردم پاسخ ندادی و تصور کردی اگه پاسخ بدی ، کاملا مشخص میشه که تغذیه هیچ اشکالی نداره و دراینصورت به مقصودت نمیرسی .
فقط میگفتی فلان نقطه کار نمیکنه و پاسخم برای نقاط دیگه فقط سکوت است چرا ؟
چون میدیدی بدرستی کار میکنه .
اما اگه میخوای دلیلشو بدونی که چرا هیچ تغذیه ای معجزه مورد نظرت را نمیکنه ، باید پاسخ سوالاتم را بدی تا بفهمی.
عزیزم اگه اطلاعات ناچیز و ناقص و استدلال نادرست حضرت عالی صحیح بود ، دراینصورت از من سوال نمیکردی و باید من از شما سوال میکردم تا یاد بگیرم .
لذا اگه از من سوال میکنی ، باید ابتدا قبول کنی اطلاعات و دانش من کمی بیشتر از حضرت عالی است و باید دلیل و استدلال خودتو کنار بذاری و پاسخ سوالمو بدی تا روشنت کنم .
اما مدام ساز خودتو زدی و گفتی چرا ترانس به این بزرگی نمیتونه در فلان ولتاژ فلان جریانو بده .
و من هر چقدر تلاش کردم حاضر نشدی به استدلال خودت کمترین شکی کنی و مطمئن بودی استدلالت درسته و من اشتباه میکنم و لذا نباید به سوال و اطلاعاتم توجه کنی و فقط باید حرف خودتو تکرار کنی.
حالا در طی اینهمه پست که ادعای خودتو تکرار کردی ، آیا نتیجه ای هم گرفتی ؟
اگه پاسخ میدادی ظرف ۱۰ جمله بهت میفهموندم ولی پاسخ ندادی و فقط جملات تکراری را مدام تکرار کردی .
حالا اگه سرت به سنگ خورده و لااقل شک کردی که شاید دانش حضرت عالی یه ذره اشگال داشته باشه دراینصورت ابتدا با این جمله بهت ثابت میکنم در این مدت چقدر دنبال نخود سیاه بودی بطوریکه :
کافیه برای همین ترانس بزرگی که بهش مینازی و میگی باید در فلان ولتاژ فلان جریانو بده ، برو در دنیا بگرد و تمام تغذیه های عالم را با این ترانس ابر قدرتت تست کن اگه تغذیه ای پیدا کردی که تونست برات معجزه مورد نظرت را انجام بده دراینصورت یک کلیپ ازش تهیه و ارسال کن و تا ابد منو بنده و برده خودت کن .
اگه متوجه نشدی اعلام کن دوباره توضیح بدم .
بعبارتی اگه تغذیه ای در دنیا پیدا کردی که تونست خواسته حضرتعالی رو محقق کنه ولی این تغذیه طراحی من نتونست اونوقت بیا بزرگترین جایزه عمرت را از من بگیر .
بعد از اثبات و روشن شدن حقیقت فوق ، با چند پرسش و پاسخ بهت میفهمونم چرا اینقدر در اشتباهی و توقعی که داری از محالات است
البته دریافت ۴۰ ولت ۴۰ آمپر هم از یک تغذیه مقدوره اما نه با این ولتاژ ترانس .
فعلا منتظر هستم تا لااقل یک تغذیه در دنیا پیدا کنی که طبق آرزوی خودت با ترانس بزرگت ، برات معجزه کنه تا بمن ثابت بشه تغذیه طراحی من اشکال داره و نمیتونه معجزه کنه .
مثلا ثابت کن ترانس حضرت عالی با اون تغذیه که پیدا میکنی مثلا در ولتاژ A ولت B آمپر میده اما در تغذیه من نمیده .
در اینصورت علاوه بر جایزه بزرگی که نزد من داری ، ضمنا اعتراف میکنم در برابر حضرتعالی ، دانشی هم ندارم ً
سپاس
درود و وقت بخیر
در این که شما استاد و بزرگ مایی هیچ شکی نیست و این از هیچکس پوشیده نیست
بنده هم بابت کوتاهیم خیلی عذر میخوام که شمارو اذیت کردم و این باعث شرمساری بنده هست لطفا مرا ببخشید
دقیقا من دنبال همین جواب بودم که بدونم کل توان ترانس رو میشه مصرف کرد بدون افت ولتاژ در خروجی تغذیه که شما میگی خیر
خودمم حدس میزدم نمیشه چون منبع تغذیه داژنگ ۳۰۵ با اون عظمته ترانسش ۵ امپر میده اونم تو ولتاژ ۵ الی ۶ پس حتما باید جریان ترانس رو تقریبا دو برابر یا لااقل سه امپر بالاتر انتخاب کنیم که خیلی کم نیاره
چون چند نفری از دوستان که این تغذیه رو مونتاژ کرده بودن ادعا کردن تمام توان ترانس رو در خروجی برد دارند بدون هیچ افت ولتاژ یا جریانی بنده ب شک افتادم و شما استاد عزیز و گران قدر این شک حقیر رو برطرف کردین
از شما ممنونم