پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود استاد ولتاژ بی باری ترانس ۱۵ ولته
و من ۱۲ امپر ازش گرفتم (متناوب قبل برد تغذیه) و ولتاژش اومد روی ۱۲.۴۰
من فقط سوالم این بود که مثلا از یه ترانسی که قبل از تغذیه میتونیم ۱۰ولته ۱۰امپر متناوب بگیریم بعدشم میشه که در پست بالا جوابمو گرفتم و دیدم که نمیشه و ولتاژ بعد تغذیه افت میکنه اگه همون توان رو بخوایم بگیریم
فقط همینو میخواستم بدونم
بله در ۵ولت جریان کامل رو میداد تغذیه ۳۰امپری در ۴ الی ۵ ولت ۳۰ امپر رو راحت میداد البته اون ولتاژ بی باریش ۲۶ بود که خودم ۲۴ کردمش و باید چند ولتی کم میشد در جریان کشی اما اینقدر که فقط در ۴ و ۵ ولت ۳۰ امپر بده؟! ۲۰ امپر رو هم بدون افت ولتاژ نمیداد
بابت ترانس ۱۲ ولتیه بزرگ منظورم این بود که این ترانس تا ۲۵ امپر جریان میده و تا ۱۲ امپر در ۱۲ ولت و میگفتم که بعد از برد تغذیه حداقل بشه ۱۵ولت ۵۰۰میلی امپر گرفت که افت میکرد
بعد گفتم حداقل تو ۱۰ولت ازش ۵ امپر بگیرم ببینم میده یا ن بازم ولتاژ میومد روی ۴الی۵
من سوالم این بود که ایا ترانسی که مثلا ۱۰ولت۱۰امپر میده رو بعد تغذیه میشه ازش ۸ولته ۸امپر گرفت که مث اینکه نمیشه اگر میشه که ایراده منه و باید و باید و باید پیداش کنم به هر قیمتی تا اشتباهمو بفهمم ولی اگر نمیده که من صد بارم گزارش تهیه کنمو هی چک کنم هی پست بفرستم به نتیجه نمیرسم
بخاطر همین میپرسیدم که ایا میده یا ن و فقط از شما یه اره یا ن میخاستم که منم متوجه بشم داستان از چه قراره
در هر صورت استاد من در خدمت شما هستم هر تستی لازمه بفرمایید انجام میدم ویدیو هم میگیرم الان یک ترانس ۱۸ ولت و یک ۲۴ ولت دم دستم هست تا ببینیم من اشتباه میکنم در مونتاژ یا کلا قانونش همینه
ببخشید یکم زیاد شد خیلی اذیتتون کردمو سرتون رو در اوردم واقعا ازتون عذر میخوام و بابت راهنمایی های عالی و بدون چشم داشت شما خیلی خیلی سپاس گذارم انشالله که همیشه در خوشحالی باشید
سپاس
درود
حالا دیدی حدسم درست بود و به این دلیل هیچوقت پاسخ سوالاتم را نمیدادی که تغذیه صحیح و سالم بود .
اگر پست های بیشماری ارسال کردی و فقط همه رو گیج کردی و هیچ نتیجه ای هم نگرفتی به این علت هست که هر چقدر سوال کردم پاسخ ندادی و تصور کردی اگه پاسخ بدی ، کاملا مشخص میشه که تغذیه هیچ اشکالی نداره و دراینصورت به مقصودت نمیرسی .
فقط میگفتی فلان نقطه کار نمیکنه و پاسخم برای نقاط دیگه فقط سکوت است چرا ؟
چون میدیدی بدرستی کار میکنه .
اما اگه میخوای دلیلشو بدونی که چرا هیچ تغذیه ای معجزه مورد نظرت را نمیکنه ، باید پاسخ سوالاتم را بدی تا بفهمی.
عزیزم اگه اطلاعات ناچیز و ناقص و استدلال نادرست حضرت عالی صحیح بود ، دراینصورت از من سوال نمیکردی و باید من از شما سوال میکردم تا یاد بگیرم .
لذا اگه از من سوال میکنی ، باید ابتدا قبول کنی اطلاعات و دانش من کمی بیشتر از حضرت عالی است و باید دلیل و استدلال خودتو کنار بذاری و پاسخ سوالمو بدی تا روشنت کنم .
اما مدام ساز خودتو زدی و گفتی چرا ترانس به این بزرگی نمیتونه در فلان ولتاژ فلان جریانو بده .
و من هر چقدر تلاش کردم حاضر نشدی به استدلال خودت کمترین شکی کنی و مطمئن بودی استدلالت درسته و من اشتباه میکنم و لذا نباید به سوال و اطلاعاتم توجه کنی و فقط باید حرف خودتو تکرار کنی.
حالا در طی اینهمه پست که ادعای خودتو تکرار کردی ، آیا نتیجه ای هم گرفتی ؟
اگه پاسخ میدادی ظرف ۱۰ جمله بهت میفهموندم ولی پاسخ ندادی و فقط جملات تکراری را مدام تکرار کردی .
حالا اگه سرت به سنگ خورده و لااقل شک کردی که شاید دانش حضرت عالی یه ذره اشگال داشته باشه دراینصورت ابتدا با این جمله بهت ثابت میکنم در این مدت چقدر دنبال نخود سیاه بودی بطوریکه :
کافیه برای همین ت
رانس بزرگی که بهش مینازی و میگی باید در فلان ولتاژ فلان جریانو بده ، برو در دنیا بگرد و تمام تغذیه های عالم را با این ترانس ابر قدرتت تست کن اگه تغذیه ای پیدا کردی که تونست برات معجزه مورد نظرت را انجام بده دراینصورت یک کلیپ ازش تهیه و ارسال کن و تا ابد منو بنده و برده خودت کن .
اگه متوجه نشدی اعلام کن دوباره توضیح بدم .
بعبارتی اگه تغذیه ای در دنیا پیدا کردی که تونست خواسته حضرتعالی رو محقق کنه ولی این تغذیه طراحی من نتونست اونوقت بیا بزرگترین جایزه عمرت را از من بگیر .
بعد از اثبات و روشن شدن حقیقت فوق ، با چند پرسش و پاسخ بهت میفهمونم چرا اینقدر در اشتباهی و توقعی که داری از محالات است
البته دریافت ۴۰ ولت ۴۰ آمپر هم از یک تغذیه مقدوره اما نه با این ولتاژ ترانس .
فعلا منتظر هستم تا لااقل یک تغذیه در دنیا پیدا کنی که طبق آرزوی خودت با ترانس بزرگت ، برات معجزه کنه تا بمن ثابت بشه تغذیه طراحی من اشکال داره و نمیتونه معجزه کنه .
مثلا ثابت کن ترانس حضرت عالی با اون تغذیه که پیدا میکنی مثلا در ولتاژ A ولت B آمپر میده اما در تغذیه من نمیده .
در اینصورت علاوه بر جایزه بزرگی که نزد من داری ، ضمنا اعتراف میکنم در برابر حضرتعالی ، دانشی هم ندارم ً
سپاس