- 2012-03-18
- 10,107
- 80,118
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
۲۲/. در هر ترانزیستوری روی امیتر نصب میشه و فرقی ندارن
اما ۳۰۵۵ بدلیلی که گفتم تصور میکنی کمتر داغ میکنه
شما میتونی د. Tip35 انگشتت را بسیار نزدیک به نیمه هادی داخل باکس کنی که منبع حرارته چون اطراف نیمه هادی عایق هست
اما در ۳۰۵۵ نمیتونی چون روی فلز نصب میشه و نمیتونی حرارت واقعی نیمه هادی رو در ۳۰۵۵ حس کنی چون حرارت روی فلز پخش میشه..
هر ادعایی باید دلیل علمی هم داشته باشه و ادعای شما نه دلیل علمی داره و نه دلیل تجربی و عملی.
هر دو را روی رادیاتور مشابه نصب کن و دماسنج را در فاصله معینی از ترانزیستور روی رادیاتور هر دو نصب کن
فاصله دماسنج از یکی دو سانت و از دیگری ۲۰ سانت نباشه
ضمنا همه شرایطشون هم یکسان باشه مانند بار و ولتاژ و دمای محیط و غیره.
دراینصورت می بینی تقریبا هر دو یک دما را نشون میدن.
مگر ترانزستور جعلی گرفته باشی.
اگه توضیح بدی چجوری میفهمی کدوم بیشتر داغ میشه خطای شما روشن میشه ولی فقط میگی یکیش بیشتر داغ میشه و باید یکماه بازجویی کنم تا گزارش کنی
البته اگه ۳۰۵۵ ارزونتر گیرت میاد استفاده کن اشکالی نداره.
سپاس
درود وقت بخیر
خیلی ممنون بابت توضیحاتتون
من هم tip35 و هم ۳۰۵۵ رو بدون هیت سینک و فن استفاده کردم یعنی فقط یک ترانزیستور بود با سیمی که ازش کشیدم و دادم به برد
در شرایط یکسان جفت ترانزیستور هارو تست کردم گرمایه تولیدی ۳۰۵۵ خیلی خیلی کمتر بود
شرایط یکسان یعنی از یک تغذیه استفاده کردم و ترانزیستور رو عوض کردم جفتش در یک ولتاژ تست شد جفتش یک بار که لامپ ماشین بود به خروجیش متصل شد اما ۳۰۵۵ خیلی کمتر داغ میشد
در مورد ۲۲صدم اهمی که بین پایه امیتر سری میشه هم مطمئن شدم که بین امیتر ۳۰۵۵ هم سری میشه چون چند سری پرسیدم و جپابی ندادین و اگر مشکلی داشت سری کردنش در پست ها تذکر میدادید
از طرفیم سکوت علامت رضاست پس من بار دیگر این سوالو مطرح نمیکنم که شمام اذیت بشین خیلی خیلی ممنون
راستی ترانزیستور هارو با یک هیت سینک هم تست کردم
یعنی یه ولتاژی تأیین کردم حدود ۲۳ ولت و دیگه بهش دست نزدم ولوم جریان هم روی بیشترین جریان بود
بعد ۳۰۵۵ رو به هیت نصب کردم و سیم کشی کردم لامپ رو متصل کردم حدود ۳ دقیقه گذشت تازه داشت یکم در حد خیلی خیلی کم حرارت حس میشد
روی همون هیت با همون شرایط tip35 قرار دادم و سیم کشی کرد باز لامپو وصل کردم هیت سینکش هم بد جوری داغ شد tip هم جنس مرغوب و اورجینال هست ممنون در هر صورت ۳۰۵۵ ها خیلی ارزون تر برام افتاده از همونا استفاده میکنم
سپاس
درود
۲۲/. در هر ترانزیستوری روی امیتر نصب میشه و فرقی ندارن
اما ۳۰۵۵ بدلیلی که گفتم تصور میکنی کمتر داغ میکنه
شما میتونی د. Tip35 انگشتت را بسیار نزدیک به نیمه هادی داخل باکس کنی که منبع حرارته چون اطراف نیمه هادی عایق هست
اما در ۳۰۵۵ نمیتونی چون روی فلز نصب میشه و نمیتونی حرارت واقعی نیمه هادی رو در ۳۰۵۵ حس کنی چون حرارت روی فلز پخش میشه..
هر ادعایی باید دلیل علمی هم داشته باشه و ادعای شما نه دلیل علمی داره و نه دلیل تجربی و عملی.
هر دو را روی رادیاتور مشابه نصب کن و دماسنج را در فاصله معینی از ترانزیستور روی رادیاتور هر دو نصب کن
فاصله دماسنج از یکی دو سانت و از دیگری ۲۰ سانت نباشه
ضمنا همه شرایطشون هم یکسان باشه مانند بار و ولتاژ و دمای محیط و غیره.
دراینصورت می بینی تقریبا هر دو یک دما را نشون میدن.
مگر ترانزستور جعلی گرفته باشی.
اگه توضیح بدی چجوری میفهمی کدوم بیشتر داغ میشه خطای شما روشن میشه ولی فقط میگی یکیش بیشتر داغ میشه و باید یکماه بازجویی کنم تا گزارش کنی
البته اگه ۳۰۵۵ ارزونتر گیرت میاد استفاده کن اشکالی نداره.
سپاس
آخرین ویرایش: