درود
بابت توفیق و زحمات تهیه و ارسال فیلم ممنون و سپاسگزارم.
و هرچند نمیدونم مشکل شما چی بوده اما اگه عیب را دور زدید و با سری کردن خازن و درواقع کاهش ظرفیت خازن به کیفیت و قدرت مورد اشاره فیلم رسیدید.
دراینصورت منبع تغذیه شما ضعیف تر از مقدار لازم است و قادر به تامین انرژی کوره نیست و با ضعیف کردن کوره موفق به راه اندازی آن شده اید .
یعنی اگه با خازن اصلی از باطری اتومبیل و یا منبع تغذیه قوی تر استفاده کنید با قدرت بیشتری قابل استفاده است.
درغیراینصورت چنانچه قصد دارید با کیفیت و قدرت اصلی استفاده کنید و موفق نشدید ، گزارشی از مشکل مربوطه ارسال فرمایید تا مشکل آن بررسی و برطرف بشه .
در هر صورت به همین میزان هم توفیق قابل توجهی است و از زحمات و توجه شما ممنون و سپاسگزارم.
سپاس
تصویری از فیلم ارسالی شما
مشاهده فایلپیوست 172868
استاد عزیز با سلام استاد من فقط خازن رو ظرفیتشو بالا بردم قبلا یه خازن 1میکرو 250 ولتی موازی با سلف l3 بود الان دو تا خازن یکی 400 ولت 1 میکرو و یکی دیگه 630 ولت نیم میکرو فاراد باهم سری کردم و جای خازن 250 ولتی قرار دادم استاد تغزیه من یه پاور 20 امپر سویچینگه در حالتی که هسته سلف l3 خالی هست فت ها کمی گرم میشن که طبیعیه ولی خازن ها پایه هاشون داغ میشه و در حالتیکه هسته l3 فلز داخلش قرار میگیره در حدود 7 امپر جریان میکشه فت ها هم کمی داغ میشن که بازم فکر کنم طبیعیه حالا استاد من باید ظرفیت خازن های سری شده رو کمتر کنم تا به نتیجه مطلوب برسم