استاد من تست زدم با فت 100n04 نسبت به دو سه مدل ماسفتی که روی این مدار تست زدم یه سرو گردن بالاتره تو حالت بی باری یعنی فلزی داخل l3 نیست حدود دو امپر میکشه که اونم به خاطر خازن های بی کیفیتیه که استفاده کردم خیلی خوب جریان میکشه و چند بار جریان رو کم کردم ببینم فت ها چه واکنشی میدن در کمال تعجب فت ها تا جریان یک امپر و ولتاژ 3 ولت هیچ مشکلی پیش نمیومد ولی با فت های دیگه تو محدوده جریان پنج امپر میسوختن یعنی یکی از فت ها میسوخت ولی این فت عالیه استاد الان سوالم اینه چرا جریانو محدود میکنم دوام میاره ولی مثلا فت irfz44 دیگه نوسان نمیکرد و داغ میشد یکی از فت ها ولی با این فت این اتفاق نمیفته؟
درود
مقصود شما رو از محدود کردن جریان متوجه نشدم.
اگر منظور شما اینه که با محدود کننده جریان مانع عبور جریان مورد نیاز سیستم شده اید ، اینکار موجب بروز اختلال در سیستم و توقف نوسان میشه.
اما چرا با فت خاصی در مدار شما بهتر کار میکنه بدلیل انطباق مشخصات فت با ظرفیت خازنی و سلف های سیستم شما هست
اسیلاتورهای سلفی فوق العاده حساس تر از بقیه انواع اسیلاتورها هستند و لذا ممکنه یک فت با ظرفیت های سلفی و خازنی مدار شما بهتر از بقیه فت ها کار کنه اما با اندک تغییر ظرفیت های سلف و خازن ممکنه دیگه بخوبی کار نکنه و فت دیگری بهتر عمل کنه.
اما در هر صورت 100n04 مشخصات قابل توجه و قابلیت های برتری نسبت به irfz44n داره و اگه ولتاژ قابل تحملش بالاتر بود مناسب تر و ایده آلتر میشد .
البته صرفا جریان بی باری و بارداری ملاک نیست و بازدهی و توانایی سیستم نسبت به جریان مصرفی ، ملاک برتری سیستم است .
یعنی اگه با یک فت جریان بی باری 1 آمپر و ماکزیمم جریان بارداری 3 امپر باشه و در آهنی با حجم A حرارت 1Q را تولید کنه
و سیستم مشابهی با جریان بی باری 4 آمپر و ماکزیمم بارداری 6 آمپر در همان فلز آهن و با همان حجم ، حرارت 4Q تولید کنه در اینصورت چنین مداری بسیار برتر از سیستم اول است.
باوجودیکه فت irf3205 مشخصات ظاهری برتری نسبت به irfz44n داره اما در این سیستم پاسخ نمیده .
100n04 را با چه قیمتی تهیه فرمودید؟
سپاس