نهایتا هسته دو سلف را با چسب نواری عایق کن و مجددا با سیم مطمئن و سالمی بپیچ و اگه فضای کافی نداره چند دور کمتر با دقت بپیچ که زخمی نشه و هر دو سلف یکسان باشند .
استاد مهربانم ممنونم . من از اول گفته ام از الکترونیک هرچه یاد گرفتم .از استاد مهربانی مثل شما یاد گرفتم. استاد عزیزم یک دنیا ممنونم.
استاد عزیزم .کل قطعات فیت ها و زنرها و مقاومت ها همشون سالم بود. یکی از سلف ها از داخل سلف زخمی شده بود و عایق کاری با چسب کاغذ و تعویض سیم لاکی مشکل حل شد.فقط سلف مشکل داشت.و دوباره سیم پیچی کردم.
استاد مهربانم واقعیتش خیلی دل بزرگی داری . نمیدانم چگونه جواب محبتتان را بدم . و همیشه دعا گویتان هستم.
متشکرم#$V686
درود
ممنونم لطف داری عزیزم
بعد از سیم پیچی سلف ها ، بازم لحظه اول نوسان میکرد و گفتی ولتاژ بسرعت افت میکنه که بعد از تعویض فت گفتی پایه خازن سرخ شد که گویای رفع مشکل بود
ولی باور نمیکنم فت موردی داشته و احتمالا همزمان با تعویض فت اتفاقی افتاده و کاری کردی .
بطوریکه الان جریان بی باری و کیفیت سیستم ، باورنکردنی شده و فراتر از انتظار است .
فردا با تعویض مجدد فت مشخص میشه با فت قبلی هم کار میکنه یا نه ؟
در هر صورت با تهیه و تعویض خازن ها ، قدرت سیستم چند برابر بیشتر از قدرت فعلی هم میشه و لذا فیلم کوتاهی با بیت ریت ۲ مگا ( 2m bps ) ارسال کن که حجم کمی داشته باشه.
البته عجله ای نیست و چند روز یا چند هفته دیگه هم خوبه.
برای انتخاب بیت ریت (video bitrate)
که البته در برخی از نرم افزارهای دوربین قابل تنظیم است
و ممکنه دوربین گوشی شما این قابلیت را نداشته باشه ولی گزینه های کیفیت پایین و متوسط و عالی داره که اگه در حالت متوسط نیز حجم زیادی داشت دراینصورت میتونی نرم افزار دوربین مناسبی از پلی استور نصب کنی
سپس در تنظیمات ان ، در گزینه video bitrate بیت ریت 2m bps را انتخاب کنی و فیلم کوتاهی تهیه و ارسال کنی .
ضمنا با توجه به موضوعی که یکی از علاقمندان بابت دیودها مطرح فرمود با دو دیود 1n4007 هم تست کن ببینیم با عوارضی مانند افزایش حرارت فت ها و یا کاهش قدرت کوره و غیره مواجه میشه یا نه ؟
سپاس