آی پی امداد
abtahi

کمک در خصوص پیدا کردن مقدار مقاومت منبع تغذیه پول شمار پارا

اخوری

کاربر vip
کاربر
2013-10-24
35
59
سلام
مقاومت خراب شده و روکش و کد های رنگیش ریخته که قابل تشخیص لطفا اگر اطلاعاتی در مورد مقدارش میدونید لطف کنید
ممنون

پیوست‌ها

• 545.4 کیلوبایت بازدیدها: 25
  • 258.7 کیلوبایت بازدیدها: 24
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
564
678
کوهبنان کرمان
بجز اینها به احتمال زیاد ترانزیستور تغذیه هم مشکل داره. اگر قبل از چکاپ همه قطعات مربوطه مقاومتها رو عوض کنید احتمال سوختن مجددشون وجود داره. پل دیود، ودیودها فراموش نشه

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,429
12,333
سلام
ببینید مقاومت به کجا میره.اگر به فت و زمین وصله مقاومت تشخیص جریانه و زیر یک اهم و حتما فت هم سوخته
.برای مقدارش هم دو راه حل هست
یکیش مقاومت را دو نیم کنید و مقاومت دو سمت را اندازه بگیرید
دوم از روی دیتاشیت آی سی تغذیه

اخوری

کاربر vip
کاربر
2013-10-24
35
59
سلام
ببینید مقاومت به کجا میره.اگر به فت و زمین وصله مقاومت تشخیص جریانه و زیر یک اهم و حتما فت هم سوخته
.برای مقدارش هم دو راه حل هست
یکیش مقاومت را دو نیم کنید و مقاومت دو سمت را اندازه بگیرید
دوم از روی دیتاشیت آی سی تغذیه
همینطور که میفرمایید به فت 10n60 که سوخته بود و زمین وصله و اگر مقدارش باید زیر یک اهم باشه با توجه به اینکه من رنگ های نارنجی و نقره ای رو دارم پس میشه حدس زد لاین رنگ سفید از بین رفته
پس مقدار مقاومت 0.39 اهمه درسته؟

اخوری

کاربر vip
کاربر
2013-10-24
35
59
بجز اینها به احتمال زیاد ترانزیستور تغذیه هم مشکل داره. اگر قبل از چکاپ همه قطعات مربوطه مقاومتها رو عوض کنید احتمال سوختن مجددشون وجود داره. پل دیود، ودیودها فراموش نشه
پل دیود هم سوخته بود و تعویض شد

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,429
12,333
همینطور که میفرمایید به فت 10n60 که سوخته بود و زمین وصله و اگر مقدارش باید زیر یک اهم باشه با توجه به اینکه من رنگ های نارنجی و نقره ای رو دارم پس میشه حدس زد لاین رنگ سفید از بین رفته
پس مقدار مقاومت 0.39 اهمه درسته؟
سلام
بله درسته و با توجه به سوختن پل دیود فت هم آسیب دیده و آی سی نوسان ساز هم معیوب شده

بالا