با سلام فک کنم این که ورودی رو زمین میکنید و باز هم نویز دارین یا با ولوم بسته به این مربوطه که ترک زمین شما تا خازن اصلی مقاومت اهمی یا آمپدانسی زیادی داره (تایپیک های قبلی در مورد ایجاد حلقه زمین) و نوع نویز مربوط به سویچینگه مگر این که اصلا مدار آمپ مشکل داشته باشه.(البته از قدیم گفتن :کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی. بنده هم همین مشکل نویز رو دارم و سعی دارم برطرفش کنم. و نکات جدیدی آموختم.)سلام به استاد گرامی جناب غزال
امروز فرصت پیدا کردم تا موارد خواسته شده را تست و نتیجه رو اعلام کنم که به شرح زیر می باشد:
1) استاد من به ورودی مدار آمپلی فایر یک ترمینال وصل کردم و برای اینکه یک منبع صوتی برای تست به اون وصل کنم از یک سیم که یک سرش آزاد و سر دیگرش دارای فیش مادگی RCA است استفاده کردم .
در حالتی که سیم به سوکت ورودی وصل نیست نویز کم هست
اما وقتی سیم رو به ورودی سوکت وصل میکنم ( حتی اگر سر مادگی اش به منبع صوتی وصل هم نباشد ) اون صدا موتور گازی تو خروجی میاد .
پس نتیجه گرفتم منبع صوتی در ایجاد نویز دخیل نیست
بعد اومدم تو ورودی یک ولوم قرار دادم با صفر کردن ولوم ( وصل ورودی به زمین مدار) نویز وجود داره .
2) با منابع صوتی دیگر مثل سی دی من و MP3 پلیر تست شده که به همان صورت بود.
3) همانطور که قبلا" هم عرض کردم هم با پری و هم بدون پری این مشکل وجود دارد
4) استاد اون باتری رو نتونستم راه بیاندازم چون باتریه خراب شده بود و من تصور میکردم سالم هست لذا یک آداپتور 12 ولت 1 آمپری که داشتم رو به ورودی کانورتر زدم و آمپلی فایر رو روشن کردم نویز خیلی کمتر بود.
البته امروز رفتم دو تا پاور خراب خریدم و تعمیرشون کردم و با هر دوی آنها تست کردم اما همون جوری بود.
لذا دارم به این حرف شما میرسم که تغذیه سوئیچینگ به درد آمپلی فایر نمی خوره و من هم می خوام از خیرش بگذرم و با همون ترانس راه اندازیش کنم.
با تشکر .
با تشکر