راستی چرا با این که مدار ایزولس ولی حتی در حالت خاموشی از کلید اصلی بعضی قسمت های مدار فاز مترو روشن میکنن!!!:smilie_help:
نه اصراری به ساخت این آمپ ندارم فقط میخوام سوال هایی که دو مورد این آمپ وجود دارن پاسخی داشته باشن تا دچار مشکل با مدارای دیگه نشم.اون آپ امپ هم که گفتم در قسمت پاور بود به که صورت طرحوار به ذهنم رسید.به با یه آپ امپ و خاصیتش در حالت فید بک منفی بشه ترانزیستور قدرت که به صورت دارلینگتون با یه ترانزیستور مثل bd139 بسته شده رو وادار کرد بر خلاف ریپل برق عمل کنه و اونو خنثی کنه.
دغدغه من الان اینه که اولا از لحاظ آمپدانسی کجا اشتباه شه و صحیحش چی بوده؟
اینم یه مدا ر که حرف نداره فقط میخوام بعد از به نتیجه رسیدن و اصلاح اطلاعات ناقصم کاراشو انجام بدم.
با سلام
ضمن تشکر از استاد عزیزم جناب غزال و همچنین جناب خادمی که موضوع مهمی رو مطرح فرمودند.
راستش من می خواستم به اشتباه قرار دادن ولوم در ورودی پری اشاره کنم که استاد عزیزم اشاره نمودند.
استاد عزیز جناب غزال من یک ماه پیش یک مدار آمپلی فایری رو مونتاژ کردم که با تغذیه ترانس هیچ گونه نویزی در خروجی وجود نداره .اما من قصد دارم این آمپلی فایر رو با تغذیه سوئیچینگ dc to dc و ولتاژ بالاتر راه اندازی کنم . تغذیه سوئیچینگم هم با ولتاژ 12 ولت پاور کامپیوتر تامین میکنم که در خروجی 40 ولت دوبل دارم ولی وقتی به آمپلی فایر وصل میکنم صدای موتور از خروجی درمیاد.
البته می دونم که باید این موضوع رو براش یک تاپیک مجزا درست کنم اما گفتم در اطلاع باشید که من هم مشکل نویز رو دارم لذا از تجربیات شما استاد عزیز استفاده خواهم کرد. با تشکر
تغذیه سوئیچینگم هم با ولتاژ 12 ولت پاور کامپیوتر تامین میکنم که در خروجی 40 ولت دوبل دارم
سلام
دوست خوبم
فرمودید :
متوجه نشدم پاوری که با 12 ولت تامین میکنید و خروجی 40 ولته منظورتون چیه
مجددا" سلام
استاد گرامی اگر مایل هستید در همین تاپیک موضوع رو مطرح کنم که عکس و توضیحات رو در همین جا قرار دهم. اگر هم که مایلید موضوع جدایی مطرح کنم اعلام بفرمایید تا انجام دهم
سپاس
راستی چرا با این که مدار ایزولس ولی حتی در حالت خاموشی از کلید اصلی بعضی قسمت های مدار فاز مترو روشن میکنن!!!:smilie_help:
استاد گرامی جناب غزال
همانطور که خدمتتان عرض کردم من این مدار امپلی فایر رو مونتاژ کردم:
مشاهده فایلپیوست 82853
بعد برای اینکه بتوانم ولتاژ 40 ولت رو تامین کنم از مدار کانورتر زیر استفاده کردم که ولتاژ 12 ولت رو تا دوبل 60 ولت افزایش میده. لذا برای تامین ولتاژ ورودی مدار که 12 ولت است از پاور کامپیوتر استاده کردم که روی 12 ولت حدود 16 آمپر میده. البته من مدار رو روی 40 ولت تنظیم کردم.
مشاهده فایلپیوست 82854
با وصل کردن ولتاژ به مدار آمپلی بدون ورودی میزان نویز خیلی کم است اما وقتی ورودی (موبایل ) وصل میکنم یه نویزی شبیه صدا موتور به گوش میره . حتی وقتی که موزیک در حال پخش با صدای کم هست و با افزایش صدا دیگه اون صدای موتور بخه گوش نمی رسه.
کارهایی که انجام دادم:
1) استفاده از پری آمپلی فایر (که باز همون نویز وجود داشت )
2) برای ورودی از سیم شیلد استفاده کردم که بی نتیجه بود.
3) قرار دادن یک سلف در ورودی برق 12 ولت به مدار کانورتر که بی نتیجه بود
4) قرار دادن دو خازن 100 نانو در خروجی مدار کانورتر که تاثیر کمی داشت
5) دورکردن مدار آمپلیفایر از برد کانورتر که بی نتیجه بود
لازم به ذکر هست که pcb رو آمپلی فایر رو خودم با پروتئوس کشیدم ولی pcb کانورتر رو آماده داشتم.
استاد ممکنه در صورت سوال نتوانم امشب پاسخگوی باشم.
با تشکر