سلام
با توجه به عشق و علاقه ای که به الکترونیک داری لازمه راه را بشناسی و از بیراهه نری
البته خسارت های این تغذیه مهم نیست ولی در آینده ممکنه خصوصیات فعلی کار دستت بده و فاجعه ساز بشی لذا باید از ضعف های اساسی خودت مطلع بشی و رفع کنی
شما 4 ضعف اساسی داری که با رفع و اصلاح و تعدیل آنها کمک بزرگی به خودت کردی بویژه در زندگی روزمره
1- ضعف اطلاعات و تجربه که در قبال ضعف های دیگر مهم نیست یعنی اگه الفبای الکترونیک را ندونی ولی 3 ضعف دیگر را اصلاح کنی با مشکل جدی مواجه نمیشی ولی اگه پروفسور الکترونیک باشی با وجود 3 ضعف دیگر همیشه با مشکلات جدی و خطرناک مواجه میشی
2- بی پروایی در تعویض و جابجایی غیرمنطقی قطعات
بطوریکه عاشق تعویض قطعات هستی و هیچگونه توجهی به معایب بزرگ تعویض نداری
3- بی توجهی در دخل و تصرف
باوجودیکه دیدی بواسطه لحیم نکردن یک مقاومت عمده قطعات سوخت و کاری که به دم رسیده بود به بدترین وضعیت درآمد و دردسر بزرگی درست کردی ولی درس نگرفتی و هیچگونه تاثیری در بی توجهی شما نداشت و هیچگونه دغدغه ای از خطاهای احتمالی خود نداری
4- بدترین ضعف شما تنظیم گزارش ناصحیح و نامفهوم و گمراه کننده است یعنی همواره با گزارش غلط راهنمایی زیانباری میگیری
پست های شما مملو از خطاهای عجیب و غریب است و بنظر میرسه درحال دویدن گزارش خود را تنظیم میکنی و با همان شدتی که توجهی به صحت گرارش خودت نداری با همان تعجیل و خطا ، گزارش دیگران را مطالعه میکنی و فقط با درک گوشه هایی از گزارش دست بکار میشی و دوست نداری بطور کامل و صحیح درک کنی
بطور کلی بیشتر از دستت استفاده میکنی تا از مغزت
ولی باید بدونی حتی در امور یدی و جسمی مانند کارگری هم اگه از مغز استفاده بشه با زحمت بسیار کمتری کار بیشتر و تمیزتر و سریعتری انجام میشه چه رسد به فعالیت الکترونیکی که باید 90 درصد از مغز و 10 درصد از دست استفاده کرد
من در جوانی کلیه امور ساختمان منزلم را خودم انجام دادم حتی چاه کنی و جوشکاری اسکلت ساختمان و کاشی کاری و غیره جز سقیدکاری
و گهگاه در برخی از موارد که ناگزیر به استفاده از کارگر بودم و باوجودیکه 2 برابر بناها کارگر میگرفتم و کمتر از یک بنا کار میکردم اما همیشه کارگرها از من عقب می افتادند و خودشونو هلاک میکردند ولی نمیتونستند جوابگو باشند و عقب افتادگی را جبران کنند چون در تمام امور ، بیشتر از مغزم استفاده میکنم
اتفاقا چند روز قبل کارگران همسایه ام درحال کوبیدن و تخریب ساختمان بودند و دیدم با روش ناصحیحی مثل لاک پشت جلو میرن ولی دارن دیوار منو تخریب میکنن و با پتک به تک تک آجرها بسمت دیوار ساختمان من ضربه میزنند تا آجرها یکی یکی دربیاد و هرچی میگفتم بواسطه اسکلت فلزی ساختمانم ، دیوار من 10 سانتی است و دارین دیوار منو تخریب میکنین
ولی وقتی به خونه میومدم ترک جدید میدیم خلاصه بهشون گفتم اگه با روش من کار نکنید کارتون را تعطیل میکنم و ایستادم تا با روش من کار کنن لذا باور کنید دیواری که باید ظرف یکهفته تخریب میکردن کمتر از یکساعت درسته تخریب شد و انگار بمب اتمی منفجر شده و همه همسایه بیرون ریختند و فرداش کارگرها برام یک گونی خربزه بعنوان دستخوش آوردند که البته با مصیبت پولشو دادم
اونا بواسطه کنترات تخریب ، مثل تو فقط عجله داشتند و نمیدونستند بدون فکر ، دیرتر به مقصد میرسن
ببین شما بموجب تعجیل زیاد و عدم استفاده از مغزت مرتکب چه خطاهایی شدی
مثلا یک مقاومت را فراموش کردی و داستان شد
و یا نصب وارونه کوپلر که به عقل جن هم نمیرسه و بعد از مدت طولانی و پس از چند صد پست مشخص شد
پس از مغزت استفاده کن و سعی کن خطاها را کم کنی و کمی فکر کن تا از من نپرسی
آیا منظورت از اهم متر ، ولتمتره یا اهم متر ؟ !
یعنی اساسا نگاه نمیکنی چی نوشتی وگرنه یک خیاط و کفاش هم میدونه اهم متر یعنی اهم متر نه ولتمتر
دقت دقت ، تامل ، تفکر ، تعقل ، حوصله
چون خیلی علاقمند هستی زمان قابل توجهی صرف تایپ موارد فوق کردم و تجربیاتی که در طول عمر و با هزینه کلان و با خساراتی بدست آوردم مجانی دراختیارت گذاشتم و لذا روش خودت را اصلاح کن .
سپاس