- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
استاد اول یه چیزی رو بگم که فراموش کردم
اون مقاومت 1370 اهمی رو که ابتدا حدث زدیم سوخته درش اورده بودم و به جاش 1 کیلویی قرار دادیم که دیشب مجدد فرمودید خودشو نصب کنم و یه 200 اهمی هم روش موازی کنم و درست هم شد
امروز که با دقت نگاه میکردم متوجه شدم من مقاومت1370 اهمی رو با یه مقاومت دیگه (120 کیلویی) که کاملا از نظر قیافه ای شبیه هم بودن اشتباه جاگذاری کرده بودم عذر میخوام
حالا همون 1370 اهمی رو جایگذین کردم ( مشکلی نداره)؟
واینکه با پتانسیو تست کردم استاد اصلا جواب نمیده ولوم رو کمترین حالت یه لحظه ولت تا 20 میاد و بعد لامپ سری به فاصله 3 ثانیه یک بار یه تک میزنه ولت هم میکشه پایین تا کمتر از 1 ولت
واز کمترین حالت ولوم (پتانسیومتر) یه کم که بیشتر بازمی کنم کلا ولت و لامپ خاموش میشه
استاد اگه پتانسیو رو بخوام وردارم و خازن رو نصب کنم پایه 2 آیسی رو که پرش دادم رو باید لحیم کنم دیگه
وگرنه پایه 2 ارتباطش قطع میشه
وموضوع دیگه ای که قبلا هم عرض کرده بودم ( جهت یادآوری ) اینکه
این دل زدن ولتاژ به دلیل سوختن تغذیه بوجود نیومده استاد
دل زدن بعد از سیم پیچی ترانس وتغییرات در اون بوجود اومد ه بود که فرمودید با اضافه نمودن مقاومت قابل حله
بله پتانسیومتر را بردار و پایه 2 را مثل اولش کن ( برش را لحیم کن )
اگه بعد از سیم پیچی چنین حالتی بوده قبل از موازی کردن خازن
یک زینر 10 ولت بین پایه 7 و 5 لحیم کن بطوریکه خط زینر (کاتد ) به پایه 7 لحیم بشه و ببین بدتر میشه ؟
ولی اون موقع لامپ 24 ولت را روشن میکرد ولی الان نمیتونه لامپ 24 ولت را روشن کنه و باید مربوط به نوع آی سی باشه
سپاس