آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
استاد اول یه چیزی رو بگم که فراموش کردم

اون مقاومت 1370 اهمی رو که ابتدا حدث زدیم سوخته درش اورده بودم و به جاش 1 کیلویی قرار دادیم که دیشب مجدد فرمودید خودشو نصب کنم و یه 200 اهمی هم روش موازی کنم و درست هم شد

امروز که با دقت نگاه میکردم متوجه شدم من مقاومت1370 اهمی رو با یه مقاومت دیگه (120 کیلویی) که کاملا از نظر قیافه ای شبیه هم بودن اشتباه جاگذاری کرده بودم عذر میخوام
حالا همون 1370 اهمی رو جایگذین کردم ( مشکلی نداره)؟

واینکه با پتانسیو تست کردم استاد اصلا جواب نمیده ولوم رو کمترین حالت یه لحظه ولت تا 20 میاد و بعد لامپ سری به فاصله 3 ثانیه یک بار یه تک میزنه ولت هم میکشه پایین تا کمتر از 1 ولت

واز کمترین حالت ولوم (پتانسیومتر) یه کم که بیشتر بازمی کنم کلا ولت و لامپ خاموش میشه

استاد اگه پتانسیو رو بخوام وردارم و خازن رو نصب کنم پایه 2 آیسی رو که پرش دادم رو باید لحیم کنم دیگه
وگرنه پایه 2 ارتباطش قطع میشه

وموضوع دیگه ای که قبلا هم عرض کرده بودم ( جهت یادآوری ) اینکه
این دل زدن ولتاژ به دلیل سوختن تغذیه بوجود نیومده استاد
دل زدن بعد از سیم پیچی ترانس وتغییرات در اون بوجود اومد ه بود که فرمودید با اضافه نمودن مقاومت قابل حله

بله پتانسیومتر را بردار و پایه 2 را مثل اولش کن ( برش را لحیم کن )

اگه بعد از سیم پیچی چنین حالتی بوده قبل از موازی کردن خازن
یک زینر 10 ولت بین پایه 7 و 5 لحیم کن بطوریکه خط زینر (کاتد ) به پایه 7 لحیم بشه و ببین بدتر میشه ؟

ولی اون موقع لامپ 24 ولت را روشن میکرد ولی الان نمیتونه لامپ 24 ولت را روشن کنه و باید مربوط به نوع آی سی باشه
سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
بله پتانسیومتر را بردار و پایه 2 را مثل اولش کن ( برش را لحیم کن )

اگه بعد از سیم پیچی چنین حالتی بوده قبل از موازی کردن خازن
یک زینر 10 ولت بین پایه 7 و 5 لحیم کن بطوریکه خط زینر (کاتد ) به پایه 7 لحیم بشه و ببین بدتر میشه ؟

ولی اون موقع لامپ 24 ولت را روشن میکرد ولی الان نمیتونه لامپ 24 ولت را روشن کنه و باید مربوط به نوع آی سی باشه
سپاس

سلام
خازن رو متصل کردم
استاد جسارتا من تعمیرکار نیستم که هر قطعه ای رو داشته باشم و اکثرا باید از رو مدارهای اوراقی خارج کنم
زینر 10ولتی که نتونستم پیدا کنم ولی یه 25 ولتی از قبل داشتم که با اجازه جاگذاری کردم

تغذیه رو که به برق متصل کردم یه صدای جیغ خفیف کمتر از نیم ثانیه به گوش میخوره ولامپ پرنور دل دل میزنه

استاد تغذیه همینطوری بدون هیچ اضافاتی بدون دل زدن لامپ روشنه و ولت هم 24 رو داره
ولی حدود یه 3 چهار دقیقه ای که روشنه لامپ شروع به دل زدن میکنه

همچنین به خروجی هم چیزی رو متصل میکنم لامپ شروع به دل زدن میکنه وتا خاموش نکنم وخازنهای بزرگ رو تخلیه نکنم دل زدن ادامه داره

راستی استاد این خازنهای سرامیکی ویا عدسی هم مثبت و منفی دارن یا بدون قطب هستن ؟ البته من دقیقا مثل همون خارنی که رو مداره متصل کردم
یعنی نوشته های شماره خازن به سنت داخل مداره
ولی چون از پشت مدار" خازن رو جاگذاری کردم نوشته شماره خازن رو به بیرون شد

استاد اگه اجازه بدید رفع زحمت کنیم و انشاا... ادامه واسه فردا

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
خازن رو متصل کردم
استاد جسارتا من تعمیرکار نیستم که هر قطعه ای رو داشته باشم و اکثرا باید از رو مدارهای اوراقی خارج کنم
زینر 10ولتی که نتونستم پیدا کنم ولی یه 25 ولتی از قبل داشتم که با اجازه جاگذاری کردم

تغذیه رو که به برق متصل کردم یه صدای جیغ خفیف کمتر از نیم ثانیه به گوش میخوره ولامپ پرنور دل دل میزنه

استاد تغذیه همینطوری بدون هیچ اضافاتی بدون دل زدن لامپ روشنه و ولت هم 24 رو داره
ولی حدود یه 3 چهار دقیقه ای که روشنه لامپ شروع به دل زدن میکنه

همچنین به خروجی هم چیزی رو متصل میکنم لامپ شروع به دل زدن میکنه وتا خاموش نکنم وخازنهای بزرگ رو تخلیه نکنم دل زدن ادامه داره

راستی استاد این خازنهای سرامیکی ویا عدسی هم مثبت و منفی دارن یا بدون قطب هستن ؟ البته من دقیقا مثل همون خارنی که رو مداره متصل کردم
یعنی نوشته های شماره خازن به سنت داخل مداره
ولی چون از پشت مدار" خازن رو جاگذاری کردم نوشته شماره خازن رو به بیرون شد

استاد اگه اجازه بدید رفع زحمت کنیم و انشاا... ادامه واسه فردا

استدعا دارم بخواب

زینر را اشتباه میکنی چون بزرگتر از 14 ولت اثری نداره
و لذا قطعا جهت زینر را اشتباه کردی یا زینر 25 ولتی نیست

درهرصورت قبلا گزارش کرده بودی ولتاژ پایه 7 مقدار 14 ولت داره ( مشکی ولتمتر همیشه باید به گراند یا پایه 5 ) متصل باشه ببین 14 ولت را درست گفته بودی

دراینصورت باید زینر کوچکتر از 14 ولت نصب کنی تا نتیجه گیری کنیم
جهت خازن سرامیکی هم مهم نیست

فردا پاسخ بده که آیا خازن را تست کردی ؟

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
استدعا دارم بخواب

زینر را اشتباه میکنی چون بزرگتر از 14 ولت اثری نداره
و لذا قطعا جهت زینر را اشتباه کردی یا زینر 25 ولتی نیست

درهرصورت قبلا گزارش کرده بودی ولتاژ پایه 7 مقدار 14 ولت داره ( مشکی ولتمتر همیشه باید به گراند یا پایه 5 ) متصل باشه ببین 14 ولت را درست گفته بودی

دراینصورت باید زینر کوچکتر از 14 ولت نصب کنی تا نتیجه گیری کنیم
جهت خازن سرامیکی هم مهم نیست

فردا پاسخ بده که آیا خازن را تست کردی ؟

سپاس

سلام
استاد زینر 11ولت و 14 ولتی تهیه کردم + سرامیکی 682 و یدونه 472 جدید البته سرامیکیها 4 یا 5 برابر بزرگتر از سرامیکی خود مدارند(مشکلی نداره)

به هر تقدیر کاتد زینر رو به پایه 7 آیسی و آند رو به پایه 5 آیسی متصل کردم
سرامیکی رو هم همینطور ولی تغذیه روشن نمیشه
مجدد پست 381 رو بازنگری کردم که احیانا جهت زینر برعکس نباشه ولی درست بود

استاد جالبه " با اون زینر دیشبی که نمیدونم 25 ویا 35 ولتیه و همچنین سرامیکی جدید تغذیه قشنگ روشن میشه
البته دل زدن لامپ رو هم همراه داره +پایین آمدن ولت هنگام روشن شدن لامپ

ولی با زینرهای جدید (10 و 14 ولتی) تغذیه خاموشه

ضمنا ولت بین پایه 5 و 7 همون 14 ولته البته متغیر (11"12"13"14"و15)
عرض دیگهای نیست

راستی جهت اطلاع " در حالت معمولی یه خازن 35 ولتی 2200 میکرو رو به خروجی متصل میکنم هم لامپ درجا شروع به دل زدن میکنه
در ضمن ولتاژ ذخیره شده خازن هم حدود 3 ولته

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
استاد زینر 11ولت و 14 ولتی تهیه کردم + سرامیکی 682 و یدونه 472 جدید البته سرامیکیها 4 یا 5 برابر بزرگتر از سرامیکی خود مدارند(مشکلی نداره)

به هر تقدیر کاتد زینر رو به پایه 7 آیسی و آند رو به پایه 5 آیسی متصل کردم
سرامیکی رو هم همینطور ولی تغذیه روشن نمیشه
مجدد پست 381 رو بازنگری کردم که احیانا جهت زینر برعکس نباشه ولی درست بود

استاد جالبه " با اون زینر دیشبی که نمیدونم 25 ویا 35 ولتیه و همچنین سرامیکی جدید تغذیه قشنگ روشن میشه
البته دل زدن لامپ رو هم همراه داره +پایین آمدن ولت هنگام روشن شدن لامپ

ولی با زینرهای جدید (10 و 14 ولتی) تغذیه خاموشه

عرض دیگهای نیست

راستی جهت اطلاع " در حالت معمولی یه خازن 35 ولتی 2200 میکرو رو به خروجی متصل میکنم هم لامپ درجا شروع به دل زدن میکنه
در ضمن ولتاژ ذخیره شده خازن هم حدود 3 ولته

سلام

ای بی انصاف چرا قبلا اینو نگفتی که :

زینر را بردار یعنی هیچ زینر اضافی در مدار نباشه فعلا خازن هم اضافه نکن و بشرح زیر عمل کن

اگه تغذیه دیگری داری و لتاژ مثبت حدود 20 ولت را به پایه 7 متصل کن و منفی تغذیه را به گراند (یا پایه 5 )

اگه دل زدن ولتاژ خروجی درست نشد بجای 20 ولت 25 ولت بده ولی بیشتر نشه
مراقب تغذیه خارجی باش که با اتصال به مدار برق گرفتگی داره و لذا بعد از اتصال به پایه 7 بهش دست نزن که چهچه میزنی

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

ای بی انصاف چرا قبلا اینو نگفتی که :

زینر را بردار یعنی هیچ زینر اضافی در مدار نباشه فعبل خازن هم اضافه نکن و بشرح زیر عمل کن

اگه تغذیه دیگری داری و لتاژ مثبت حدود 20 ولت را به پایه 7 متصل کن و منفی تغذیه را به گراند (یا پایه 5 )

اگه دل زدن ولتاژ خروجی درست نشد بجای 20 ولت 25 ولت بده ولی بیشتر نشه
مراقب تغذیه خارجی باش که با اتصال به مدار برق گرفتگی داره

سپاس
سلام
والا منم تازه متوجه شدم (ولت متغیر 5و7) رو " آخه همیشه قبل از نصب فت ولت 5 و7 رو میگرفتیم که چیزی نشون نمیداد
البته الان هم فکر نمیکردم چیز مهمی باشه

استاد تغذیه تا دلت بخواد دورو برم هست 2تا پاور کامپیوتر و یه 12 ولتی 3 آمپر
همونطور که میبینین همه 12 ولتین "
تنها 24 ولتی که داشتم همین بود و همونطور که میبینین ظواهر امر پیداست و چیز نگفتنی نیست

حالا واسه تستی که فرمودید میتونم 2 تا 12 ولتی رو سری کنم و تست کنم

لطفعا ترانس دی سی یا ای سی رو هم ذکر کنید که یه موقه بیشتر چه چه نزنم

استاد قبلا یدونه دیود معمولی هم روی پایه 1 آیسی سوار کردیم ( باچاقو بریدیم) اون رو هم وردارم و ارتباط رو لحیم کنم؟

البته یه آمپلی فایر هم دارم که همه کاراش رو خودم انجام دادم (همرو ) و با تغذیه 24 ولت دوسر راه اندازی میشه
درنهایت که چاره ای نبود مجبورم همونو دربیارم ولی خیییییلی داستان داره و از هفت خان رستم باید بگذرم تا به تغذیش برسم

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
راستی استاد
یه موضوع دیگه هم یادم رفت بپرسم

بعد از وصل کردن تغذیه جانبی آیا تغذیه درحال تعمیر رو هم به برق بزنم دیگه درسته یانه
استاد این مزاح چه چه یه موقه به واقعیت تبدیل نشه و خنده دار بشه

ایزوله و این جور چیزا تو خونه نداریما..... لطفعا رحم کن (این رسم تلافی نیست)

رسمش اینه
::badass::

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
والا منم تازه متوجه شدم (ولت متغیر 5و7) رو " آخه همیشه قبل از نصب فت ولت 5 و7 رو میگرفتیم که چیزی نشون نمیداد
البته الان هم فکر نمیکردم چیز مهمی باشه

استاد تغذیه تا دلت بخواد دورو برم هست 2تا پاور کامپیوتر و یه 12 ولتی 3 آمپر
همونطور که میبینین همه 12 ولتین "
تنها 24 ولتی که داشتم همین بود و همونطور که میبینین ظواهر امر پیداست و چیز نگفتنی نیست

حالا واسه تستی که فرمودید میتونم 2 تا 12 ولتی رو سری کنم و تست کنم

لطفعا ترانس دی سی یا ای سی رو هم ذکر کنید که یه موقه بیشتر چه چه نزنم

استاد قبلا یدونه دیود معمولی هم روی پایه 1 آیسی سوار کردیم ( باچاقو بریدیم) اون رو هم وردارم و ارتباط رو لحیم کنم؟

البته یه آمپلی فایر هم دارم که همه کاراش رو خودم انجام دادم (همرو ) و با تغذیه 24 ولت دوسر راه اندازی میشه
درنهایت که چاره ای نبود مجبورم همونو دربیارم ولی خیییییلی داستان داره و از هفت خان رستم باید بگذرم تا به تغذیش برسم

میتونی یک پایه مقاومت R02 که توی نقشه ات 68 اهمه و به پایه 7 متصله آزاد کنی
سپس تغذیه یا باطری حدود 6 ولتی را آماده کن و مثبت 6 ولتی را به پایه 7 و منفی 6 ولتی را به سر آزاد مقاومت 68 متصل کن

ضمنا باید هر دو به برق متصل بشه هم تغذیه خارجی و هم این پاور

روش 2 =
میتونی دو تا تغذیه 12 ولتی را سری کنی یعنی منفی یک تغذیه به مثبت تغذیه دیگر متصل بشه
و سر آزادی که مثبته به پایه 7 متصل بشه و سر منفی که آزاده به گراند یا پایه 5 متصل بشه

و دراینصورت باید هر 3 دستگاه روشن بشه

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
میتونی یک پایه مقاومت R02 که توی نقشه ات 68 اهمه و به پایه 7 متصله آزاد کنی
سپس تغذیه یا باطری حدود 6 ولتی را آماده کن و مثبت 6 ولتی را به پایه 7 و منفی 6 ولتی را به سر آزاد مقاومت 68 متصل کن

ضمنا باید هر دو به برق متصل بشه هم تغذیه خارجی و هم این پاور

روش 2 =
میتونی دو تا تغذیه 12 ولتی را سری کنی یعنی منفی یک تغذیه به مثبت تغذیه دیگر متصل بشه
و سر آزادی که مثبته به پایه 7 متصل بشه و سر منفی که آزاده به گراند یا پایه 5 متصل بشه

و دراینصورت باید هر 3 دستگاه روشن بشه

سپاس

مخلص استاد

استاد با این کار باعث خیر و ثوابی هم شدی که اول اطلاع رسانی کنم بعد جریانو میگم

توسط یه ترانس 20 تا 24 ولت فرمایش رو انجام دادم
تغذیه در حال تعمیر ولتش ابتدا تا حدود 1 دقیقه 24 ولت ثابته وبعد شروع به دلزدن میکنه ولی به مراتب کمتر از قبل
لامپ سری هم خاموشه استاد

20 و 24 ولت در ورودی با ترانس هم در عملکرد تغذیه درحال تعمیر فرقی نمیکنه در هر دو ولتاژ (20 و 24) همونطور که عرض کردم بود

الان حدود 20 دقیقه ای میشه که تغذیه به همون صورت که عرض کردم روشنه ولتاژ 24" 23" تک و توک هم 21 رو نشون میده لامپ سری هم همچنان خاموشه
ضمنا که ال ای دی خود پاور هم مثل قبل با قدرت روشنه

استاد 1ساعتی بیرون کار دارم برمیگردم

استاد من برگشتم" در خدمتم

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
مخلص استاد

استاد با این کار باعث خیر و ثوابی هم شدی که اول اطلاع رسانی کنم بعد جریانو میگم

توسط یه ترانس 20 تا 24 ولت فرمایش رو انجام دادم
تغذیه در حال تعمیر ولتش ابتدا تا حدود 1 دقیقه 24 ولت ثابته وبعد شروع به دلزدن میکنه ولی به مراتب کمتر از قبل
لامپ سری هم خاموشه استاد

20 و 24 ولت در ورودی با ترانس هم در عملکرد تغذیه درحال تعمیر فرقی نمیکنه در هر دو ولتاژ (20 و 24) همونطور که عرض کردم بود

الان حدود 20 دقیقه ای میشه که تغذیه به همون صورت که عرض کردم روشنه ولتاژ 24" 23" تک و توک هم 21 رو نشون میده لامپ سری هم همچنان خاموشه
ضمنا که ال ای دی خود پاور هم مثل قبل با قدرت روشنه

استاد 1ساعتی بیرون کار دارم برمیگردم

استاد من برگشتم" در خدمتم

مقاومت 3/ اهمی را اتصال کوتاه کن
اگه درست نشد اتصال مقاومت را باز کن و خازن موازی را تست کن
تغذیه 20 ولتی متصل باشه

سپاس

بالا