آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
هیچ کار دیگری نکن و یعنی 1 کیلو باشه و فقط مقاومت زرد را هم اضافه کن بطوریکه مقاومتهای مختلف مانند 1 کیلو و 500 اهم و غیره بجای زرد آزمایش کن تا ولتاژ کمی از 24 ولت کمتر بشه ببین درست میشه

سپاس
اوکی

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
درود
استاد مقاومتهای مختلف رو تست کردم از 1 اهم تا 2و 5 کیلو
روی هیچ کدام ولت کمی از 24 کمتر نبود ویا کمتر از 1 ولت میشن ویا همون حدود 3 ولته

یعنی مقاومت 1 اهم تا حدود 30 اهم لامپ روشن میشه و دل هم میزنه (ولتاز کمتر از 1 ولته)

ولی رو مقاومت بالای 30 اهم تا 2 ویا 5 کیلو لامپ خاموشه و ولتاژ هم حدود 3 ولته
ممنون

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود
استاد مقاومتهای مختلف رو تست کردم از 1 اهم تا 2و 5 کیلو
روی هیچ کدام ولت کمی از 24 کمتر نبود ویا کمتر از 1 ولت میشن ویا همون حدود 3 ولته

یعنی مقاومت 1 اهم تا حدود 30 اهم لامپ روشن میشه و دل هم میزنه (ولتاز کمتر از 1 ولته)

ولی رو مقاومت بالای 30 اهم تا 2 ویا 5 کیلو لامپ خاموشه و ولتاژ هم حدود 3 ولته
ممنون

سلام

این دیگه مربوط به ورژن متفاوت آی سی است که البته قابل اصلاح است ولی شما خیلی ضعیف هستی و برای کار ساده هم جیگر منو خون میکنی چه رسد به چنین کاری

با اینحال چون بعضی وقت ها منو راهنمایی میکنی لذا توکل به خدا ببینم چکار میکنی

قبل از پیشنهاد اصلی یک مقاومت حدود 200 اهم با 1370 موازی کن اگه درست نشد بترتیب زیر عمل کن

1- پایه 2 آی سی را با تیغ جدا کن که به جایی متصل نباشه ( با خط کوچک قرمز علامت زدم که باید با تیغ یا چاقو ببری که کاملا از گراند قطع بشه )

2- یک پتانسیومتر حدود 5 کیلو را بشرح زیر آماده کن ( با رنگ قرمز زیر تصویر مشخص کردم )

مطابق تصویر زیر یک مقاومت 2 کیلو را به ابتدای پتانسیومتر و یک 2 کیلو را به انتهای پتانسیومتر و یک مقاومت حدود 30 کیلو را به پایه وسط پتانسیومتر لحیم کن و مطابق تصویر زیر به گراند و پایه 7 و پایه 2 متصل کن

یعنی 30 کیلو به پایه 2
2 کیلو به پایه 7
2 کیلوی دیگر به گراند ( یا پایه 5 )

خدا خیر کنه

پشت1-1.JPG

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
نوکرتم استاد " پشیمونت نمیکنم

سرافرازت میکنم

قشنگ گرفتم چی گفتی " الان ردیف میکنم و خبر میدم
ممنوووووون

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

این دیگه مربوط به ورژن متفاوت آی سی است که البته قابل اصلاح است ولی شما خیلی ضعیف هستی و برای کار ساده هم جیگر منو خون میکنی چه رسد به چنین کاری

با اینحال چون بعضی وقت ها منو راهنمایی میکنی لذا توکل به خدا ببینم چکار میکنی

قبل از پیشنهاد اصلی یک مقاومت حدود 200 اهم با 1370 موازی کن اگه درست نشد بترتیب زیر عمل کن

1- پایه 2 آی سی را با تیغ جدا کن که به جایی متصل نباشه ( با خط کوچک قرمز علامت زدم که باید با تیغ یا چاقو ببری که کاملا از گراند قطع بشه )

2- یک پتانسیومتر حدود 5 کیلو را بشرح زیر آماده کن ( با رنگ قرمز زیر تصویر مشخص کردم )

مطابق تصویر زیر یک مقاومت 2 کیلو را به ابتدای پتانسیومتر و یک 2 کیلو را به انتهای پتانسیومتر و یک مقاومت حدود 30 کیلو را به پایه وسط پتانسیومتر لحیم کن و مطابق تصویر زیر به گراند و پایه 7 و پایه 2 متصل کن

یعنی 30 کیلو به پایه 2
2 کیلو به پایه 7
2 کیلوی دیگر به گراند ( یا پایه 5 )

خدا خیر کنه

مشاهده فایل‌پیوست 101782
درود و صدها درود
استاد دمت گرم

استاد دلت پاک بود خدا هم ختم به خیر کرد مقاومت 220 اهمی با رنگهای قرمز قرمز قهوه ای طلایی

رو با 1370 اهمی سری کردم
اوکی شد

10 دقیقه ای میشه که تغذیه روشنه " ولی لامپ دیگه روشن نیست از همه مهمتر اینکه ولتاژ هم از 21 تا 24 متغیره یعنی مثل اولش شایدم بهتر از قبل
مخلص

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود و صدها درود
استاد دمت گرم

استاد دلت پاک بود خدا هم ختم به خیر کرد مقاومت 220 اهمی با رنگهای قرمز قرمز قهوه ای طلایی

رو با 1370 اهمی سری کردم
اوکی شد

10 دقیقه ای میشه که تغذیه روشنه " ولی لامپ دیگه روشن نیست از همه مهمتر اینکه ولتاژ هم از 21 تا 24 متغیره یعنی مثل اولش شایدم بهتر از قبل
مخلص

از 21 تا 24 متغیره یعنی چی توضیح بده
یعنی خودش کم و زیاد میشه و ثابت نیست ؟

پتانسیومتر حدود 2 کیلو که با رنگ سبز زیر تصویر مشخص کردم نصب کن ببین ولتاژ قابل تنظیم میشه و میتونی ولتاژ را کم و زیاد کنی

ضمنا گفتی:
مقاومت 220 اهمی با رنگهای قرمز قرمز قهوه ای طلایی رو با 1370 اهمی سری کردم

ولی ممکن نیست با سری درست بشه و حتما 220 اهمی را موازی کردی نه سری

سپاس

پشت ح21.jpg

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
از 21 تا 24 متغیره یعنی چی توضیح بده
یعنی خودش کم و زیاد میشه و ثابت نیست ؟

پتانسیومتر حدود 2 کیلو که با رنگ سبز زیر تصویر مشخص کردم نصب کن ببین ولتاژ قابل تنظیم میشه و میتونی ولتاژ را کم و زیاد کنی

ضمنا گفتی:

ولی ممکن نیست با سری درست بشه و حتما 220 اهمی را موازی کردی نه سری

سپاس

مشاهده فایل‌پیوست 101785

سلام
استاد مقاومت 220 اهمی رو سری کردم منظورم همون موازی بودکه اشتباه تایپ کردم

جریان ولتاژ متغیر هم از این قراره
زمانی که سیم پیچهای اولیه و ثانویه ترانس رو تغییر دادیم ولت خروجی کمی متغیر شد که فرمودید با یه مقاومت روی دو سر خروجی درستش میکنیم
و همین مقاومت لعنتی بود که باعث اتصالی نوک هویه شد و این جریانات بوجود اومد

استاد پتانسیومتر رو که گفتید نصب کردم ولی تغییراتش به این صورته
اولا لامپ که همچنان خاموشه
در ثانی ولتاژ توسط پتانسیومتر یا خیلی کم میشه ویا به 3 تا 5 ولت کاهش پیدا میکنه

واینکه بخواد از 24 ولت کم کم بیاد پایین نمیشه (نمیدونم تونستم برسونم)

راستی استاد یادم رفت بگم
تا الان خودمو خیلی نگه داشتم که کرمی نریزم ( از ترس شما) بلاخره یکی از کرمهای آخر کار رو الان ریختم

میخواستم ببینم اگه لامپی چیزی متصل کنم واقعا تغذیه میتونه روشنش کنه

ولی لامپ 24 ولتی نداشتم بابت همین یه خازن 35 ولتی رو با تغذیه (با رعایت + و - ) شارژ کردم که یه هو لامپ سری روشن شد و شروع به دل زدن کرد
تغذیه رو خاموش کردم و بعد از تخلیه خازن 220 ولتی مجدد روشن کردم خدا رو شکر چیزی نشده

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
استاد مقاومت 220 اهمی رو سری کردم منظورم همون موازی بودکه اشتباه تایپ کردم

جریان ولتاژ متغیر هم از این قراره
زمانی که سیم پیچهای اولیه و ثانویه ترانس رو تغییر دادیم ولت خروجی کمی متغیر شد که فرمودید با یه مقاومت روی دو سر خروجی درستش میکنیم

استاد پتانسیومتر رو که گفتید نصب کردم ولی تغییراتش به این صورته
اولا لامپ که همچنان خاموشه

واینکه بخواد از 24 ولت کم کم بیاد پایین نمیشه (نمیدونم تونستم برسونم)

راستی استاد یادم رفت بگم
تا الان خودمو خیلی نگه داشتم که کرمی نریزم ( از ترس شما) بلاخره یکی از کرمهای آخر کار رو الان ریختم

میخواستم ببینم اگه لامپی چیزی متصل کنم واقعا تغذیه میتونه روشنش کنه

ولی لامپ 24 ولتی نداشتم بابت همین یه خازن 35 ولتی رو با تغذیه (با رعایت + و - ) شارژ کردم که یه هو لامپ سری روشن شد و شروع به دل زدن کرد
تغذیه رو خاموش کردم و بعد از تخلیه خازن 220 ولتی مجدد روشن کردم خدا رو شکر چیزی نشده

از شما سوال کردم ولتاژ از 21 تا 24 ولت تغییر میکنه یعنی چی یعنی خودش کم و زیاد میشه

پاسخ دادی :

یعنی پاسخ نمیدم و بازم میگم متغیره ولی متغیره یعنی چی نمیگم شبیه اینکه گفتم سری است یعنی موازی است و مشخص نیست منظورم از متغیره چیه شاید خودش تغییر کنه شاید کاری میکنم تغییر کنه

عزیزم تا کی میخوای مبهم پاسخ بدی ببین چی میپرسم اول جواب منو بده بعد هر چی دوست داری بگو

ضمنا گففتی

جمله فوق یعنی یا خیلی کم میشه یا خیلی کم میشه

ممکنه ترجمه کنی یا خیلی کم میشه یا خیلی کم میشه یعنی چی؟

پایه 1 آی سی را هم قطع کن که به جایی متصل نباشه و یک دیود بین این بریدگی بگذار بطوریکه خط دیود (کاتد) به پایه 1 متصل نباشه ( خط دیود به سمت کوپلر متصل بشه ) و ببین حالا ولتاژ براحتی کم و زیاد میشه یا نه

ضمنا پتانسیومتر چند کیلو استفاده کردی ( لابد 100 کیلو )
هر چی دوست داری به خروجی متصل کن اشکالی نداره اینقدر کرم ها را اذیت نکن گناه دارن

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
از شما سوال کردم ولتاژ از 21 تا 24 ولت تغییر میکنه یعنی چی یعنی خودش کم و زیاد میشه

پاسخ دادی :

یعنی پاسخ نمیدم و بازم میگم متغیره ولی متغیره یعنی چی نمیگم شبیه اینکه گفتم سری است یعنی موازی است و مشخص نیست منظورم از متغیره چیه شاید خودش تغییر کنه شاید کاری میکنم تغییر کنه

عزیزم تا کی میخوای مبهم پاسخ بدی ببین چی میپرسم اول جواب منو بده بعد هر چی دوست داری بگو

ضمنا گففتی

یعنی چی ؟
جمله فوق یعنی یا خیلی کم میشه یا خیلی کم میشه میشه ترجمه کنی یا خیلی کم میشه یا خیلی کم میشه یعنی چی؟

پایه 1 آی سی را هم قطع کن که به جایی متصل نباشه و یک دیود بین این بریدگی بگذار بطوریکه خط دیود (کاتد) به پایه 1 متصل نباشه ( خط دیود به سمت کوپلر متصل بشه ) و ببین حالا ولتاژ براحتی کم و زیاد میشه یا نه

ضمنا پتانسیومتر چند کیلو استفاده کردی ( لابد 100 کیلو )
هر چی دوست داری به خروجی متصل کن اشکالی نداره اینقدر کرم ها را اذیت نکن گناه دارن

سپاس

جان استاد بیا این یه قلم پتانسیومتر رو بیخیال شیم
من نمیخوام و استعفا میدم ".... الان ولتاژ 24 رو ردیف داریم چی میخوام دیگه

از 21 تا 24 متغیره یعنی = 21 و22 و 23 و24 خروجی هی کم و زیاد میشه

معنی " یا خیلی کم میشه هم یعنی اینکه = کمتر از 1 ولت میشه " جونم ،عزیزم

دیود رو هم متصل کردم پایه یک رو جدا کردم و آند دیود رو به پایه ایسی و کاتد رو به طرف دیکه
استاد ولت خروجی خیلی کم میشه و تغریبا شاید 4 یا 5 ولت تغییر ایجاد میکنه
اونم از 1 ولت تا حدود 7 یا 8 ویا 10 ولت "

به دلیل اینکه ولت خروجی خیلی دل میزنه و متغیره دقیق نمیشه فهمید که چند ولته

ولی همزمان با اجازه یکی از کرمها یه لامپ 12 ولتی رو هم متصل کردم و میدونستم که نمیسوزه
به همون دلیلی که با متصل کردن پتانسیومتر ولت تا 7 الی هشت ولت کم میشه
به هر حال لامپ 12 ولتی کم نور و با دل دل زدن فراوان روشن شد

پتانسیومتر هم از 5 کیلو استفاده میکنم

ضمنا ترک عادت موجب مرضه استاد ولی سعی خودمو میکنم

آخرین ویرایش:
بالا