اوکیهیچ کار دیگری نکن و یعنی 1 کیلو باشه و فقط مقاومت زرد را هم اضافه کن بطوریکه مقاومتهای مختلف مانند 1 کیلو و 500 اهم و غیره بجای زرد آزمایش کن تا ولتاژ کمی از 24 ولت کمتر بشه ببین درست میشه
سپاس
آخرین ویرایش:
اوکیهیچ کار دیگری نکن و یعنی 1 کیلو باشه و فقط مقاومت زرد را هم اضافه کن بطوریکه مقاومتهای مختلف مانند 1 کیلو و 500 اهم و غیره بجای زرد آزمایش کن تا ولتاژ کمی از 24 ولت کمتر بشه ببین درست میشه
سپاس
درود
استاد مقاومتهای مختلف رو تست کردم از 1 اهم تا 2و 5 کیلو
روی هیچ کدام ولت کمی از 24 کمتر نبود ویا کمتر از 1 ولت میشن ویا همون حدود 3 ولته
یعنی مقاومت 1 اهم تا حدود 30 اهم لامپ روشن میشه و دل هم میزنه (ولتاز کمتر از 1 ولته)
ولی رو مقاومت بالای 30 اهم تا 2 ویا 5 کیلو لامپ خاموشه و ولتاژ هم حدود 3 ولته
ممنون
سلام
این دیگه مربوط به ورژن متفاوت آی سی است که البته قابل اصلاح است ولی شما خیلی ضعیف هستی و برای کار ساده هم جیگر منو خون میکنی چه رسد به چنین کاری
با اینحال چون بعضی وقت ها منو راهنمایی میکنی لذا توکل به خدا ببینم چکار میکنی
قبل از پیشنهاد اصلی یک مقاومت حدود 200 اهم با 1370 موازی کن اگه درست نشد بترتیب زیر عمل کن
1- پایه 2 آی سی را با تیغ جدا کن که به جایی متصل نباشه ( با خط کوچک قرمز علامت زدم که باید با تیغ یا چاقو ببری که کاملا از گراند قطع بشه )
2- یک پتانسیومتر حدود 5 کیلو را بشرح زیر آماده کن ( با رنگ قرمز زیر تصویر مشخص کردم )
مطابق تصویر زیر یک مقاومت 2 کیلو را به ابتدای پتانسیومتر و یک 2 کیلو را به انتهای پتانسیومتر و یک مقاومت حدود 30 کیلو را به پایه وسط پتانسیومتر لحیم کن و مطابق تصویر زیر به گراند و پایه 7 و پایه 2 متصل کن
یعنی 30 کیلو به پایه 2
2 کیلو به پایه 7
2 کیلوی دیگر به گراند ( یا پایه 5 )
خدا خیر کنه
مشاهده فایلپیوست 101782
استاد دلت پاک بود خدا هم ختم به خیر کرد مقاومت 220 اهمی با رنگهای قرمز قرمز قهوه ای طلاییخدا خیر کنه
درود و صدها دروداستاد دمت گرم
استاد دلت پاک بود خدا هم ختم به خیر کرد مقاومت 220 اهمی با رنگهای قرمز قرمز قهوه ای طلایی
رو با 1370 اهمی سری کردم
اوکی شد
10 دقیقه ای میشه که تغذیه روشنه " ولی لامپ دیگه روشن نیست از همه مهمتر اینکه ولتاژ هم از 21 تا 24 متغیره یعنی مثل اولش شایدم بهتر از قبل
مخلص
مقاومت 220 اهمی با رنگهای قرمز قرمز قهوه ای طلایی رو با 1370 اهمی سری کردم
از 21 تا 24 متغیره یعنی چی توضیح بده
یعنی خودش کم و زیاد میشه و ثابت نیست ؟
پتانسیومتر حدود 2 کیلو که با رنگ سبز زیر تصویر مشخص کردم نصب کن ببین ولتاژ قابل تنظیم میشه و میتونی ولتاژ را کم و زیاد کنی
ضمنا گفتی:
ولی ممکن نیست با سری درست بشه و حتما 220 اهمی را موازی کردی نه سری
سپاس
مشاهده فایلپیوست 101785
سلام
استاد مقاومت 220 اهمی رو سری کردم منظورم همون موازی بودکه اشتباه تایپ کردم
جریان ولتاژ متغیر هم از این قراره
زمانی که سیم پیچهای اولیه و ثانویه ترانس رو تغییر دادیم ولت خروجی کمی متغیر شد که فرمودید با یه مقاومت روی دو سر خروجی درستش میکنیم
و همین مقاومت لعنتی بود که باعث اتصالی نوک هویه شد و این جریانات بوجود اومد
استاد پتانسیومتر رو که گفتید نصب کردم ولی تغییراتش به این صورته
اولا لامپ که همچنان خاموشه
در ثانی ولتاژ توسط پتانسیومتر یا خیلی کم میشه ویا به 3 تا 5 ولت کاهش پیدا میکنه
واینکه بخواد از 24 ولت کم کم بیاد پایین نمیشه (نمیدونم تونستم برسونم)
راستی استاد یادم رفت بگم
تا الان خودمو خیلی نگه داشتم که کرمی نریزم ( از ترس شما) بلاخره یکی از کرمهای آخر کار رو الان ریختم
میخواستم ببینم اگه لامپی چیزی متصل کنم واقعا تغذیه میتونه روشنش کنه
ولی لامپ 24 ولتی نداشتم بابت همین یه خازن 35 ولتی رو با تغذیه (با رعایت + و - ) شارژ کردم که یه هو لامپ سری روشن شد و شروع به دل زدن کرد
تغذیه رو خاموش کردم و بعد از تخلیه خازن 220 ولتی مجدد روشن کردم خدا رو شکر چیزی نشده
زمانی که سیم پیچهای اولیه و ثانویه ترانس رو تغییر دادیم ولت خروجی کمی متغیر شد که فرمودید با یه مقاومت روی دو سر خروجی درستش میکنیم
و همین مقاومت لعنتی بود که باعث اتصالی نوک هویه شد و این جریانات بوجود اومد
در ثانی ولتاژ توسط پتانسیومتر یا خیلی کم میشه ویا به 3 تا 5 ولت کاهش پیدا میکنه
از شما سوال کردم ولتاژ از 21 تا 24 ولت تغییر میکنه یعنی چی یعنی خودش کم و زیاد میشه
پاسخ دادی :
یعنی پاسخ نمیدم و بازم میگم متغیره ولی متغیره یعنی چی نمیگم شبیه اینکه گفتم سری است یعنی موازی است و مشخص نیست منظورم از متغیره چیه شاید خودش تغییر کنه شاید کاری میکنم تغییر کنه
عزیزم تا کی میخوای مبهم پاسخ بدی ببین چی میپرسم اول جواب منو بده بعد هر چی دوست داری بگو
ضمنا گففتی
یعنی چی ؟
جمله فوق یعنی یا خیلی کم میشه یا خیلی کم میشه میشه ترجمه کنی یا خیلی کم میشه یا خیلی کم میشه یعنی چی؟
پایه 1 آی سی را هم قطع کن که به جایی متصل نباشه و یک دیود بین این بریدگی بگذار بطوریکه خط دیود (کاتد) به پایه 1 متصل نباشه ( خط دیود به سمت کوپلر متصل بشه ) و ببین حالا ولتاژ براحتی کم و زیاد میشه یا نه
ضمنا پتانسیومتر چند کیلو استفاده کردی ( لابد 100 کیلو )
هر چی دوست داری به خروجی متصل کن اشکالی نداره اینقدر کرم ها را اذیت نکن گناه دارن
سپاس