آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام عزیزم فعلا نیاز به راهنمایی شما ندارم فقط پاسخ منو بده که برای اتصال باطری به کوپلر 50 پست نزنیم و 12 ساعت منتظر نشم و نیاز به التماس و قسم نباشه که بگی چرا پاسخ نمیدی

دراینصورت ظرف 10 دقیقه دیگه درست میشه

مقاومت آبی 100 اهم را بگذار ببین لامپ خاموش میشه یا نه؟

140.jpg

نیم ساعته قراره که مقاومت 100 اهم آبی را که بارها تست کردی تست کنی
ولی به نظر میرسه داری کارهای خودتو میکنی

مبادا دوباره ابتکار بزنی و تا اینجا هر چی تست کردیم از دست بره

اگر کوچکترین کاری بدون مشورت من انجام بدی تمام تست های قبلی من بر باد میره و باید دوباره تست کنم
فقط کاری که گفتم انجام بده ببینم این مقاومت را میتونی تا غروب متصل کنی و بگی لامپ خاموش میشه یا نه ؟

قسم و التماس که فایده نداره لااقل بخاطر این تاپیک که درب و داغونش کردی فقط کاری که میگم انجام بده کار دیگری نکنی دو باره از اول شروع کنیم

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
نیم ساعته قراره که مقاومت 100 اهم آبی را که بارها تست کردی تست کنی
ولی به نظر میرسه داری کارهای خودتو میکنی

اگر کوچکترین کاری بدون مشورت من انجام بدی تمام تست های قبلی من بر باد میره و باید دوباره تست کنم
فقط کاری که گفتم انجام بده ببینم این مقاومت را میتونی تا غروب متصل کنی و بگی لامپ خاموش میشه یا نه ؟

قسم و التماس که فایده نداره لااقل بخاطر این تاپیک که درب و داغونش کردی فقط کاری که میگم انجام بده کار دیگری نکنی دو باره از اول شروع کنیم

سپاس

سلام
استاد از 9 شب تا 7 و نیم صبح بکوب پای کامپیوتر بودید" البته 9 شب من اومدم حالا شما از صبح چه تایمی تشریف فرما شدید دیگه بماند " یعنی شما خستگی ندارید !!!؟ که 9 صبح دوباره لطف کردید و پست ارسال کردید ؟ ..........
ماشاا......خدا خیرت بده استاد

مقاومت 100 اهم رو سر جاش گذاشتم ( جاییکه تو تصویر مشخص کردید )خیر خاموش نمیشه و همینطور دل میزنه
حقیقت خیلی دوس دارم دوباره روش کرمم رو بریزم ، مثلا کوپلر رو عوض کنم
ولی دیگه عمرا جرات ندارم و دس نمیزنم البته نه از ترس سوختن قطعه یی" هرگز.......... صرفا فقط از ترس شماست ؛ بابت همین خیالت راحت راحت باشه عزیز کار بدون دستوری انجام نمیدم

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
استاد از 9 شب تا 7 و نیم صبح بکوب پای کامپیوتر بودید" البته 9 شب من اومدم حالا شما از صبح چه تایمی تشریف فرما شدید دیگه بماند " یعنی شما خستگی ندارید !!!؟ که 9 صبح دوباره لطف کردید و پست ارسال کردید ؟ ..........
ماشاا......خدا خیرت بده استاد

مقاومت 100 اهم رو سر جاش گذاشتم ( جاییکه تو تصویر مشخص کردید )خیر خاموش نمیشه و همینطور دل میزنه

حقیقت خیلی دوس دارم دوباره روش کرمم رو بریزم ، مثلا کوپلر رو عوض کنم
ولی دیگه عمرا جرات ندارم و دس نمیزنم البته نه از ترس سوختن قطعه یی" هرگز.......... صرفا فقط از ترس شماست ؛ بابت همین خیالت راحت راحت باشه عزیز کار بدون دستوری انجام نمیدم

سلام

عزیزم امکان نداره با مقاومت آبی لامپ روشن بمونه
حتما کار دیگری انجام میدی
1- بگو مقاومت را کجا متصل میکنی
2- بجای مقاومت آبی یک تکه سیم بگذار اگه بازم خاموش نشد روی دو پایه 1370 اهمی هم سیم بگذار ( نیاز به خارج کردن 1370 اهمی نیست)

3- احتمالا بجای 1370 اهم مقاومت خیلی بزرگ گذاشتی چه مقاومتی بجای 1370 گذاشتی و چه رنگهایی داره ؟

کامل و شفاف توضیح بده و نگو محل درستی متصل کردم بگو کجا متصل کردی ؟
اگه دوست یا اقوامت میتونن پاسخ بدن بذار اونا پاسخ بدن اشکالی نداره الکترونیک نمیدونن

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
هویه خاموشه الان روشنش کردم تا دوباره تست کنم

مگه منظورتون از مقاومت 100 اهمی رو به نقطه آبی (پایه های وسط و کناری ترانزیستور 431) نیست
به همون نقطه متصل میکنم

1370 اهمی رو قبلا 1 کیلو گذاشته بودم که دیشب عرض کردم همون 1370 اهمی رو گذاشتم

الان مجدد تست میکنم اکه نشد تکه سیمی که گفتید رو اتصال میکنم

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

2- بجای مقاومت آبی یک تکه سیم بگذار اگه بازم خاموش نشد روی دو پایه 1370 اهمی هم سیم بگذار ( نیاز به خارج کردن 1370 اهمی نیست)

3- احتمالا بجای 1370 اهم مقاومت خیلی بزرگ گذاشتی چه مقاومتی بجای 1370 گذاشتی و چه رنگهایی داره ؟

کامل و شفاف توضیح بده و نگو محل درستی متصل کردم بگو کجا متصل کردی ؟
اگه دوست یا اقوامت میتونن پاسخ بدن بذار اونا پاسخ بدن اشکالی نداره الکترونیک نمیدونن

سپاس
مقاومت 100 اهم رو مجدد نصب کردم هیچ فرقی نمیکنه اتصال کوتاه هم کردم باز هم فرقی نمیکنه ( لامپ دل میزنه و ولتاژ حدود 3 ولته)

1370 اهمی رو هم با تکه سیم اتصال کوتاه میکنم لامپ خاموش میشه و ولتاژ هم کاهش داره حدود 1و نیم میشه

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
مقاومت 100 اهم رو مجدد نصب کردم هیچ فرقی نمیکنه اتصال کوتاه هم کردم باز هم فرقی نمیکنه ( لامپ دل میزنه و ولتاژ حدود 3 ولته)

1370 اهمی رو هم با تکه سیم اتصال کوتاه میکنم لامپ خاموش میشه و ولتاژ هم کاهش داره حدود 1و نیم میشه
یک مقاومت 1 کیلو روی 1370 لحیم کن (1370 را خارج نکن)

ببین لامپ خاموش میشه؟

آیا کوپلر اصلی خودشو داری ؟
اگه داری با باطری و اهم متر تست کن ببین مقاومتش کم میشه (شبیه آزمایش شب قبل )

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
یک مقاومت 1 کیلو روی 1370 لحیم کن (1370 را خارج نکن)

ببین لامپ خاموش میشه؟

آیا کوپلر اصلی خودشو داری ؟
اگه داری با باطری و اهم متر تست کن ببین مقاومتش کم میشه (شبیه آزمایش شب قبل )

سپاس
مقاومت 1 کیلویی رو روی 1370 اهمی نصب کردم لامپ خاموش شد و ولتاژ به حدود 2 ولت کاهش پیدا کرد

اتفافا الان اتو کوپلر خودش رو مداره
استاد 2تا کوپلر دیگه دارم نو امروز تو قطعاتم پیدا کردم (جهت اطلاع)

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
مقاومت 1 کیلویی رو روی 1370 اهمی نصب کردم لامپ خاموش شد و ولتاژ به حدود 2 ولت کاهش پیدا کرد

اتفافا الان اتو کوپلر خودش رو مداره
استاد 2تا کوپلر دیگه دارم نو امروز تو قطعاتم پیدا کردم (جهت اطلاع)

مگه قرار نبود روی کوپلر نو تست کنی و بعد از چندین پست که مدام میگفتی اهمش تغییر نمیکنه و معلوم شد اساسا از اهم متر استفاده نمیکردی و با بیزر تست میکردی و نهایتا که گفتی آیا منظورتون از اهم متر ، ولتمتره یا اهم متر

که بعد از مصیبتی خلاصه گفتی با اتصال باطری 216 اهم شد
آیا الکی میگفتی روی کوپلر نو تست میکنی ؟ واقعا که

هیچ کار دیگری نکن بذار 1 کیلو نصب باشه و فقط سیمی که بجای مقاومت آبی گذاشتی بردار و مقاومت آبی هم نباشه و فقط و فقط مقاومت 1 کیلو با 1370 موازی باشه و بگو چی میشه ؟

کار دیگری نکنی و کوپلر را عوض نکنی

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
مگه قرار نبود روی کوپلر نو تست کنی و بعد از چندین پست که مدام میگفتی اهمش تغییر نمیکنه و معلوم شد اساسا از اهم متر استفاده نمیکردی و با بیزر تست میکردی و نهایتا که گفتی آیا منظورتون از اهم متر ، ولتمتره یا اهم متر

که بعد از مصیبتی خلاصه گفتی با اتصال باطری 216 اهم شد
آیا الکی میگفتی روی کوپلر نو تست میکنی ؟ واقعا که

هیچ کار دیگری نکن بذار 1 کیلو نصب باشه و فقط سیمی که بجای مقاومت آبی گذاشتی بردار و مقاومت آبی هم نباشه و فقط و فقط مقاومت 1 کیلو با 1370 موازی باشه و بگو چی میشه ؟

کار دیگری نکنی و کوپلر را عوض نکنی

سپاس
ای وای بر من که هر کاری میکنم که بهونه ای ندم و دقت بکنم که متلکی نثارم نشه باز هم نمیشه
چقدر برآوردن خواسته های استادم سخته (دوست دارم)

انگار یه چیزایی شد حالا

غیر از 1370 اهمی و 1کیلو مابقی رو جدا کردم
به برق که متصل کردم تا 3 ثانیه ولتاژ 24 ولته وبعد ....مجدد لامپ روشن میشه و ولتاژ پایین میاد

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
ای وای بر من که هر کاری میکنم که بهونه ای ندم و دقت بکنم که متلکی نثارم نشه باز هم نمیشه
چقدر برآوردن خواسته های استادم سخته (دوست دارم)

انگار یه چیزایی شد حالا

غیر از 1370 اهمی و 1کیلو مابقی رو جدا کردم
به برق که متصل کردم تا 3 ثانیه ولتاژ 24 ولته وبعد ....مجدد لامپ روشن میشه و ولتاژ پایین میاد
هیچ کار دیگری نکن و یعنی 1 کیلو باشه و فقط مقاومت زرد را هم اضافه کن بطوریکه مقاومتهای مختلف مانند 1 کیلو و 500 اهم و غیره بجای زرد آزمایش کن تا ولتاژ کمی از 24 ولت کمتر بشه ببین درست میشه؟

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا