آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام استاد دستم خیلی کنده ببخشید

آیسی رو نصب کرده بودم ولی بعد که فرمودید درآوردم و قبلی رو انداختم (با آیسی قبلی لامپ یه لحظه روشن میشه و روی پایه 5و7 14 ولت رو دارم ) فت رو نفرمودید نصب کنم یا نه

در هر صورت فت رو هم نصب کردم مابقی فرمایشات رو هم انجام دادم الان لامپ روشن نمیشه روی پایه خازنها هم ولتاژی ندارم
قبل از نصب فت و با شرایط قبل (لامپ تست سر جای خودش ) ولتاژرو خازنهای بزرگ داشتم لامپ هم لحظه ای روشن میشد

سلام

همه قطعات سرجای خودش باشه فقط لامپ را بصورتی که جدیدا گفتم نصب کن و مدار محلی که گفتم قطع کن و یک مقاومت 100 اهمی هم بصورتی که گفتم اضافه کن همین

فیوز نگذاشتی باید فیوز را هم نصب کنی (قبلا لامپ بجای فیوز بود ) اگه فیوز نداری از سیم نازک استفاده کن

هر بار که به برق میزنی بعد از اینکه از برق کشیدی خازن بزرگ را تخلیه کن ( یا مقاومت حدود 10 کیلو را بین پایه مثبت و منفی بریج چند لحظه نگهدار )

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

همه قطعات سرجای خودش باشه فقط لامپ را بصورتی که جدیدا گفتم نصب کن و مدار محلی که گفتم قطع کن و یک مقاومت 100 اهمی هم بصورتی که گفتم اضافه کن همین

فیوز نگذاشتی باید فیوز را هم نصب کنی (قبلا لامپ بجای فیوز بود ) اگه فیوز نداری از سیم نازک استفاده کن

هر بار که به برق میزنی بعد از اینکه از برق کشیدی خازن بزرگ را تخلیه کن ( یا مقاومت حدود 10 کیلو را بین پایه مثبت و منفی بریج چند لحظه نگهدار )

سپاس
درود
انجام دادم
پرنور روشنه همراه با دل دل زدن " تو خروجی هم هیچ ولتاژی نیست

ضمنا فعلا بعد خاموش کردن تغذیه روی پایه های خازن 220 ولتاژی نیست
احتمالا لامپ همرو مصرف میکنه

آخرین ویرایش:

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,301
ایران
باسلام

استاد غزال در تاپیک 201 منظورش این شکل زیر بود که راحت پشت و رو را من مشخص کردم:

pcb1.jpg

مربع زرد روی فیبر مدارچاپی و مربع قرمز زیر فیبرمدارچاپی آن است

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
باسلام

استاد غزال در تاپیک 201 منظورش این شکل زیر بود که راحت پشت و رو را من مشخص کردم:

مشاهده فایل‌پیوست 101518

مربع زرد روی فیبر مدارچاپی و مربع قرمز زیر فیبرمدارچاپی آن است

سلام

بله میخوام محل پایه های هر قطعه و مقدارشون را پشت برد مشخص کنه
البته آشنایی چندانی با الکترونیک ندارند و بسرعت نمیتونن و لذا پس از انجام آزمایش در فرصتی که پیدا کرند مشخص کنند

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود
انجام دادم
پرنور روشنه همراه با دل دل زدن " تو خروجی هم هیچ ولتاژی نیست

ضمنا فعلا بعد خاموش کردن تغذیه روی پایه های خازن 220 ولتاژی نیست
احتمالا لامپ همرو مصرف میکنه

حالا دو سر خروجی کوپلر را با تکه سیمی اتصال کوتاه کن ببین لامپ خاموش میشه یا نه ؟

همون دو پایه کوپلر که قبلا مقاومت حدود 500 اهم گذاشته بودی

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
حالا دو سر خروجی کوپلر را با تکه سیمی اتصال کوتاه کن ببین لامپ خاموش میشه یا نه ؟

همون دو پایه کوپلر که قبلا مقاومت حدود 500 اهم گذاشته بودی

سپاس

درود
بله خاموش شد

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود
بله خاموش شد

خوبه

حالا طبق شکل زیر
یک مقاومت حدود 500 اهم را با یک باطری موبایل یا منبع تغذیه 3 الی 6 ولت سری کن و به دو سر ورودی کوپلر مطابق شکل زیر متصل کن ببین لامپ خاموش میشه یا نه ؟

اگه خاموش نشد جای دو سیم را جابجا کن و مجددا آزمایش کن ببین لامپ خاموش میشه ؟

اون یکی مقاومت 100 اهمی مهم نیست که باشه یا نباشه

سپاس

پشت1-1.JPG
سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
خوبه

حالا طبق شکل زیر
یک مقاومت حدود 500 اهم را با یک باطری موبایل یا منبع تغذیه 3 الی 6 ولت سری کن و به دو سر ورودی کوپلر مطابق شکل زیر متصل کن ببین لامپ خاموش میشه یا نه ؟

اگه خاموش نشد جای دو سیم را جابجا کن و مجددا آزمایش کن ببین لامپ خاموش میشه ؟

اون یکی مقاومت 100 اهمی مهم نیست که باشه یا نباشه

سپاس

مشاهده فایل‌پیوست 101520
سپاس
سلام

پس مقاومت 500 اهمی رو با 3 تا 6 ولت به صورت سری به ورودی کوپلر وصل کنم اگه خاموش نشد بر عکس کنم

اون مقاومت 100 اهمی رو هم فرمودید وردارم دیگه ؟
راستی مثبت یا منفی 3 تا 5 ولت مهم نیست؟
10 تا 15 دقیقه دیگه گذارش میکنم
آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام

پس مقاومت 500 اهمی رو با 3 تا 6 ولت به صورت سری به ورودی کوپلر وصل کنم اگه خاموش نشد بر عکس کنم

اون مقاومت 100 اهمی رو هم فرمودید وردارم دیگه ؟

10 تا 15 دقیقه دیگه گذارش میکنم
نه عزیزم

3 الی 6 ولت یعنی اگه 3 ولتی نداشتی 4 ولتی استفاده کن و اگه 4 ولتی نداشتی 5 ولتی و .... هر باطری یا منبع تغذیه یا آداپتوری که از 3 تا 6 ولت داری میتونی استفاده کنی ( فقط یک باطری یا یک آداپتور یا یک منبع تغذیه سری با مقاومت )

مخصوصا گفتم اون مقاومت 100 اهمه باشه یا نباشه مهم نیست یعنی اگر لحیم کردی بذار باشه اگه برداشتی هم نمیخواد اضافه کنی

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا