سلام
استاد " دلگیر شدید.......؟
اگه نتیجه اهم گیری رو کمی دیر اعلام میکنم " همانطور که میدونید به خاطر کمبود تجربه وناشی بودنمه
مثلا همین فت " هر 6حالت رو بیش از 10 بار اهم میگیرم . بعد اتمام همش فکر میکنم اشتباه گرفتم باز دوباره از نو "
دوباره میگیرم (اصلا انگار حساسیت پیدا کردم)
میترسم یه موقه اشتباهی کنم وشما رو هم به اشتباه بندازم (با وجودیکه بعیده)
در کل استاد اگه دلگیرید هر موقه که اراده کنید 220 ولت شهر رو از سمت خروجی 24 میفرستم داخل " بلکه هر دو راحت شیم و دلمون خنک
تا به این مرحله هم اینقدر یاد گرفتم و تجربه کسب کردم" که یه تغذیه کوچک در مقابلش ذره وناچیزه
مخلص
سلام
هرچند اشتباه میکنم و نباید پاسخ بدم اما با توجه به پیام خصوصی عرض میکنم
من در طول عمرم بدلایل شرایط و مسائلی ، همیشه خودمو کوچکتر از کوچکترین ها و بدون اغراق نوکر واقعی دیگران دیدم اما برای هر کسی که دیگران را کوچکتر و نوکر خود می بینه عکس العمل متفاوتی دارم و همواره چوب این خصوصیتم را خورده ام که اگر قدرتمندترین افراد ( چه از نظر زر چه از نظر زور و چه ... ) من و یا دیگران را نوکر خودش دیده با هر قیمت و با تحمل هر هزینه ای ثابت کردم نوکر اینگونه افراد نیستم و اغلب ماجراهای خطرناک و شنیدنی زندگی من در این خصوصه
عزیزم شما برای دیگران کمترین ارزشی قائل نیستی و مکررا کوچکترین توجهی به اتلاف وقتم نداشتی
اگه این تاپیک دو سال هم طول میکشید نه تنها خسته نمیشدم بلکه خوشحال هم میشدم
اما اینکه کسی بدلیل بی اهمیت دانستن اوقات دیگران ، حتی یک ثانیه موجب اتلاف وقت دیگران بشه دراینصورت قادر به تحمل این رفتار نیستم و اساسا پاسخ من به سود ایشان است
متاسفانه شما بدون هیچ دلیل و بهانه ای در طول تاپیک اوقات قابل توجه منو تلف کردی البته انتظار پاسخ فوری ندارم و یکماه بعد هم پاسخ میدادی اشکال نداره اما اینکه با رفتارت منو هر لحظه منتظر پاسخت بذاری و بدون دلیل یعد از زمان طولانی پاسخ بدی قابل تحمل نیست
و من صرفا بدلیل پیشگیری از نقص تاپیک ادامه دادم بطوریکه خودم باور نمیکنم چگونه اینبار تا اینجا تحمل کردم ولی بیش از این مقدورم نیست و اساسا از نظر اخلاقی به زیان خودت هم هست چون اگه ادامه بدم موجب تشویق و تشدید عادت شما میشم که خودتو سرور و آقای دیگران بدانی ( البته بیان متواضعانه داری ولی عمل شما مغایر با بیان و زبان شماست)
در هر صورت سوژه این تاپیک و مشکل شما بدلیل کارایی وافر بیشتر از هر تاپیکی برام جاذبه داشته ولی به صلاح خودت هم هست که لااقل چند ماه منتظر باشی و یا از دیگران استفاده کنی
ضمنا همانطور که در پیام خصوصی گفتی فت سوخته چون کوپلر سوخته و مقاومتی که گفتم به خروجی کوپلر لحیم کن لحیم نکرده بودی ( کوپلر و نیز با احتمال ضعیف 431 هم سوخته و هر کوپلری بخری جواب میده ولی شماره خودش بهتره )
حالا که مشخص شده کوپلر سوخته بهتره در جریان تعمیر موقتا مقاومت 100 اهم بجای 1 کیلو به خروجی کوپلر متصل کنی تا ایرادات احتمالی دیگر موجب صدمه نشه ( البته با 100 اهم ولتاژ کمتر از 24 ولت تولید میشه که بعدا باید برداری )
ضمنا قبل از روشن کردن پاور ، ولتمتر به 24 متصل باشه که اگه ولتاژ زیاد تر از 24 تولید کرد ببینی و فورا از برق بکشی
ضمنا اینبار BUZ91 بخر که بهتره
بقیه را فعلا خودت انجام بده
سپاس