آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام
استاد " دلگیر شدید.......؟
اگه نتیجه اهم گیری رو کمی دیر اعلام میکنم " همانطور که میدونید به خاطر کمبود تجربه وناشی بودنمه
مثلا همین فت " هر 6حالت رو بیش از 10 بار اهم میگیرم . بعد اتمام همش فکر میکنم اشتباه گرفتم باز دوباره از نو "
دوباره میگیرم (اصلا انگار حساسیت پیدا کردم)
میترسم یه موقه اشتباهی کنم وشما رو هم به اشتباه بندازم (با وجودیکه بعیده)

در کل استاد اگه دلگیرید هر موقه که اراده کنید 220 ولت شهر رو از سمت خروجی 24 میفرستم داخل " بلکه هر دو راحت شیم و دلمون خنک

تا به این مرحله هم اینقدر یاد گرفتم و تجربه کسب کردم" که یه تغذیه کوچک در مقابلش ذره وناچیزه

مخلص

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
استاد " دلگیر شدید.......؟
اگه نتیجه اهم گیری رو کمی دیر اعلام میکنم " همانطور که میدونید به خاطر کمبود تجربه وناشی بودنمه
مثلا همین فت " هر 6حالت رو بیش از 10 بار اهم میگیرم . بعد اتمام همش فکر میکنم اشتباه گرفتم باز دوباره از نو "
دوباره میگیرم (اصلا انگار حساسیت پیدا کردم)
میترسم یه موقه اشتباهی کنم وشما رو هم به اشتباه بندازم (با وجودیکه بعیده)

در کل استاد اگه دلگیرید هر موقه که اراده کنید 220 ولت شهر رو از سمت خروجی 24 میفرستم داخل " بلکه هر دو راحت شیم و دلمون خنک

تا به این مرحله هم اینقدر یاد گرفتم و تجربه کسب کردم" که یه تغذیه کوچک در مقابلش ذره وناچیزه

مخلص

سلام

هرچند اشتباه میکنم و نباید پاسخ بدم اما با توجه به پیام خصوصی عرض میکنم

من در طول عمرم بدلایل شرایط و مسائلی ، همیشه خودمو کوچکتر از کوچکترین ها و بدون اغراق نوکر واقعی دیگران دیدم اما برای هر کسی که دیگران را کوچکتر و نوکر خود می بینه عکس العمل متفاوتی دارم و همواره چوب این خصوصیتم را خورده ام که اگر قدرتمندترین افراد ( چه از نظر زر چه از نظر زور و چه ... ) من و یا دیگران را نوکر خودش دیده با هر قیمت و با تحمل هر هزینه ای ثابت کردم نوکر اینگونه افراد نیستم و اغلب ماجراهای خطرناک و شنیدنی زندگی من در این خصوصه

عزیزم شما برای دیگران کمترین ارزشی قائل نیستی و مکررا کوچکترین توجهی به اتلاف وقتم نداشتی
اگه این تاپیک دو سال هم طول میکشید نه تنها خسته نمیشدم بلکه خوشحال هم میشدم

اما اینکه کسی بدلیل بی اهمیت دانستن اوقات دیگران ، حتی یک ثانیه موجب اتلاف وقت دیگران بشه دراینصورت قادر به تحمل این رفتار نیستم و اساسا پاسخ من به سود ایشان است

متاسفانه شما بدون هیچ دلیل و بهانه ای در طول تاپیک اوقات قابل توجه منو تلف کردی البته انتظار پاسخ فوری ندارم و یکماه بعد هم پاسخ میدادی اشکال نداره اما اینکه با رفتارت منو هر لحظه منتظر پاسخت بذاری و بدون دلیل یعد از زمان طولانی پاسخ بدی قابل تحمل نیست

و من صرفا بدلیل پیشگیری از نقص تاپیک ادامه دادم بطوریکه خودم باور نمیکنم چگونه اینبار تا اینجا تحمل کردم ولی بیش از این مقدورم نیست و اساسا از نظر اخلاقی به زیان خودت هم هست چون اگه ادامه بدم موجب تشویق و تشدید عادت شما میشم که خودتو سرور و آقای دیگران بدانی ( البته بیان متواضعانه داری ولی عمل شما مغایر با بیان و زبان شماست)

در هر صورت سوژه این تاپیک و مشکل شما بدلیل کارایی وافر بیشتر از هر تاپیکی برام جاذبه داشته ولی به صلاح خودت هم هست که لااقل چند ماه منتظر باشی و یا از دیگران استفاده کنی

ضمنا همانطور که در پیام خصوصی گفتی فت سوخته چون کوپلر سوخته و مقاومتی که گفتم به خروجی کوپلر لحیم کن لحیم نکرده بودی ( کوپلر و نیز با احتمال ضعیف 431 هم سوخته و هر کوپلری بخری جواب میده ولی شماره خودش بهتره )

حالا که مشخص شده کوپلر سوخته بهتره در جریان تعمیر موقتا مقاومت 100 اهم بجای 1 کیلو به خروجی کوپلر متصل کنی تا ایرادات احتمالی دیگر موجب صدمه نشه ( البته با 100 اهم ولتاژ کمتر از 24 ولت تولید میشه که بعدا باید برداری )
ضمنا قبل از روشن کردن پاور ، ولتمتر به 24 متصل باشه که اگه ولتاژ زیاد تر از 24 تولید کرد ببینی و فورا از برق بکشی

ضمنا اینبار BUZ91 بخر که بهتره

بقیه را فعلا خودت انجام بده

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

آخرشم نشد که نشد

کوپلر به همراه مقاومت "و 431 رو تعویض کردم .
BUZ91 پیدا نکردم مجدد BUZ90 انداختم
حالا لامپ ابتدا ضعیف روشن ودرجا خاموش میشه
ولی ولت خروجی صفره سه شبه که باهاش ورمیرم ولت نداره " 0 "

حتما این سری باز آیسی سوزونده

آدم مبتدی (گله بدون چوپان ) همینه دیگه" شتر سواری که دولا دولا نداره

ای کاش از همون اول بیخیال میشدم" حالا تغذیه جهنم در آخر" بده " رمان هم شدیم

استاد عزیزم :

اگه تاپیک فوق مجدد از نو تکرار بشه باز هم همینه ومن فرقی نکردم (استنباط شما نسبت به حقیر اشتباهه)
قدیمیا میگن کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میشینه

حالا شما هم کامل به مبتدی بودن من واقف بودید" خودمم باااااااارهااااااااا بابت این موضوع عذر خواهی کردم وهر خاننده ای متوجه عرایض بنده میشه

شما نمیتونی از یه خودروی مدل پایین انتظار سرعت و تیکاف یه فراری رو داشته باشی اونم بنده که شغل وتحصیلاتم متفاوت با موظوعه

من یه مقاومتو میخام ببندم 2ساعت باید فکر کنم از اینور ببندم یا از اونور

(نیش عقرب نه از بهر کین است " اقتضای طبیعتش این است)

حالا شما از بنده چه انتظاری داری؟؟؟؟

یه بار هم دلیل خواستید که در صفحه 18 پست 175 عرض کردم

در کل باز هم به خاطر کوتاهی ها واتلاف اوقات عزیز عذرخواهی میکنم
:moon::moon::moon:

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

استاد خواهشا ادامه روند تعمیر رو شروع کنید
از دست من هیچ کاری برنمیاد
تغذیه هم همینطور باز افتاده یه گوشه
آیسی ، کوپلر ، فت و 431 رو تعویض کردم ولی باز هم روشن نمیشه

ممبعد دیگه تمامی حرکات و آزمایشات رو دقیق گذارش میکنم تا وقت شما هم هدر نره
تشکر فراوان

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
با سلام و تبریک عید سعید غدیر

استاد غزال گرامی شنیدم روی صندلی داغ نشستید " خیلی دوس داشتم بنده هم عرض ادب و احترامی داشته باشم ولی متاسفانه کاربران معمولی از این موهبت محرومند و سعادت باز گشایی صفحه برایشان ناممکن میباشد

منتها تا حدودی از فرمایشات و گرفتاریهای بازی روزگار عالی " آگاه و نیز عکس شریف رو هم مشاهده وبسیار خرسند شدم
استاد گرانقدر، به لطف مهارت و مهربانیهایت ، باور کن دیدن رخ شما آرزویی شده برای اکثر دوستان ، همچنین تمنای مصاحبت و معاشرت نیز آرزویی بیشتر

استاد عزیز این بار بابت تغذیه مزاحم نشدم بلکه جمش کردم و به گوشه ای از اوراقی ها پیوند دادم . ولی به محض دسترسی به مداری سالم و مشابه مدار فوق " مجدد تهیه و فرمایشات استاد گرانقدر رو از نو شروع خواهم کرد و همجنین اطلاع رسانی

به لطف راهنماییها " فرمایشات " نصایح وحتی بی محلیهایت .........که باعث شد بیشتر از همیشه تحقیق و جستجو کنم الان دیگه لااقل از پله اول جستم و توانایی پیدا کردم قطعه های مورد نیازم رو تا حدودی شناسایی و تست کنم .
بابت تمامی موارد فوق نیز سپاسگذار شما هستم. ( ممنون )

امیدوارم مشکلات و گرفتاریهای شریف اساعه برطرف و به لطف عید سعید " این عید سرآغاز روز و روزگاری پر از شادی و مهر و صفا برای شما و خانواده محترم باشد

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام

استاد خواهشا ادامه روند تعمیر رو شروع کنید
از دست من هیچ کاری برنمیاد
تغذیه هم همینطور باز افتاده یه گوشه
آیسی ، کوپلر ، فت و 431 رو تعویض کردم ولی باز هم روشن نمیشه

ممبعد دیگه تمامی حرکات و آزمایشات رو دقیق گذارش میکنم تا وقت شما هم هدر نره
تشکر فراوان

سلام

متاسفانه در شرایط فعلی ، وقت قابل توجهی ندارم.

با توجه به شرایط شما و تداعی موضوع که زمان قابل توجهی میطلبد در اولین زمان ممکن که فرصت مناسبی پیدا کردم ادامه میدیم
خصوصا که سوژه قابلی است

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
لطف داری
خلاصه ای از کارهای اخیر که انجام دادی گزارش کن
و نقشه ای که طی پیان خصوصی فرمودی ارسال کن ببینم اگه نقشه این تغذیه باشه عالیه

البته در شرایط فعلی ، نمیتونم بصورت ممتد پیگیر باشم و هر زمان که فرصتی داشته باشم درخدمتم

اگر قادر به رسم نقشه نیستی در پشت برد علامت قطعات و مقدارشون را مشخص کن که دو پایه هر قطعه به کدوم نقطه لحیم شده ( شلوغ نباشه )
از علامت خازن و مقاومت استفاده کن

سپاس
RC.PNG

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

خلاصه ای از کارهای اخیر که انجام دادی گزارش کن
و نقشه ای که طی پیان خصوصی فرمودی ارسال کن ببینم اگه نقشه این تغذیه باشه عالیه

البته در شرایط فعلی ، نمیتونم بصورت ممتد پیگیر باشم و هر زمان که فرصتی داشته باشم درخدمتم

اگر قادر به رسم نقشه نیستی در پشت برد علامت قطعات و مقدارشون را مشخص کن که دو پایه هر قطعه به کدوم نقطه لحیم شده ( شلوغ نباشه )
از علامت خازن و مقاومت استفاده کن

سپاس
مشاهده فایل‌پیوست 101508
سلام
استاد این واقعا از تواناییم خارجه "نقشه خونی که اصلا نمیدونم طراحیمم افتضاحه هر کاری هم میکنم اصلا تمرکز ندارمو اعصابمو خرد میکنه چند ساعت وقت گذاشتم بتونم نقشه رو بکشم ولی نشد واقعا ببخشید

اگه ممکنه شما هر قسمت رو که لازمه بفرمایید مو به مو یادداشت میکنم و اراعه میدم .

خلاصه ای از کارهای اخیر رو گذارش میکنم هم برای شما و هم دوستان دیگه که در جریان پستها نبودن

داستان از این قرار بود که تغذیه ای 24 ولت رو قرار شد به 24 ولت دوسر با سر مشترک تبدیل کنیم بعلاوه یک 12 ولتی مستقل "

تا جایی پیش رفتیم که سیم پیچ ثانویه ترانس چاپر رو که 14 دور بود باز کردیم و به این ترتیب بستیم
ابتدا 7 دور پیچیدم و یه سر رو بیرون کشیدم "مجدد 3ونیم دور دیگه پیچیدم و سر دیگه رو بیرون دادم " در آخر هم 3و نیم دور دیگه و سیم رو خارج کردم"

و در نهایت با دو دیود سه پایه مستقل و نیز یه خازن 50 ولت 1000 میکرو که به مدار اضافه کردیم تغذیه فوق رو به ولتاز دلخواه طبق عنوان پست مطروحه تبدیل کردیم

تا به اینجا مشکلی نبود که با اتصالی نوک هویه به خروجی 24 تمامی برنامه ها بهم ریخت و موجبات نارضایتی وناگفته هم نمونه که این مشکلات باعث تجربیات بسیار مفیدی برای شخص حقیر گردید که از طرفی بسیار شادمانم

واما مشکلات وکارهای انجام شده بعد از تخریب واتصالی نوک هویه

آیسی tl3842p وهمچنین نازنین ترانزیستور فت که تا به این لحظه هم نتونستم پیداش کنم FS14KM-10 به علاوه یه دیود شیشه ای 4148 ویه مقاومت 3\ اهمی وهمچنین پل دیود
از قطعات سوخته مدار بودن

به جای tl3842p از uc3842an وبه جای فت هم ازbuz80 یا buz90 استفاده کردیم ومابقی قطعات نیز تهیه و جایگذین گردید
انتهای کوپلاژ که همون پایه 1و2 آیسی بود رو به یه مقاومت 560 اهمی مجهز کردیم وهمچنین یه دیود زینر نیز به صورت برعکس (منفی زینز به مثبت خازن) به خازن 35 ولتی که پایه مثبت خازن به پایه 7 آیسی و منفی اون هم به جی ان دی مدار متصله وصل نمودیم.

بنا به فرمایش استاد ابتدا آیسی رو لحیم کردم و ولتاژ پایه 5 و7 آیسی که 14 ولت بود رو گذارش نمودم که با تایید استاد فت رو هم روی مدار لحیم کردم وبا یه لامپ تست تغذیه رو روشن نمودم ولی به دلیل فراموشی لحیم کردن مقاومت 560 اهمی به دو سر کوپلر لامپ تست پر نور روشن وباعث سوختن مجدد فت گردید

از این رو یه فت دیگه تهیه نموده واشتباه گذشته رو نیز جبران " ودر نهایت بار دیگه تغذیه رو روشن کردم .
این بار لامپ تست به صورت دلخواه یعنی لحظه ای روشن و درجا خاموش شد
ولی با کمال تعجب در خروجی 24 هیچگونه ولتاژی نداشتیم
همچنین داستان تا به این لحظه ادامه دار بود که حتی یه بار از روی ناراحتی مقاومت خروجی کوپلاژ و زینر رو برداشتم که این سری هم فت و هم آیسی و4148 سوخت

حالا استاد درد دلی بود و خلاصه ای ..........

عرض به خدمت بزرگوار که " بنده یه فت وآیسی نو تهیه کردم
مدار رو هم تا جاییکه روی پایه 5 و 7 آیسی 14ولت رو داشته باشم ونیز با قرار دادن فت روی مدار و غیره و غیره ............ به گونه ای آماده کنم که با روشن نمودن تغذیه مورد اشاره " لامپ تست ابتدا لحظه ای روشن و در دم خاموش شود. که نشان بدون عیب و اتصال در مداره (با توجه که در خروجی ولتاژی نداریم) مابقی راهنمایی نیز با شما

آخرین ویرایش:
بالا