آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
با درود
استاد خدا خیرت بده
فت​
BUZ90 رو راحت پیدا کردم ایزوله​

استاد نخندی
دیود شیشه ای" " همونیه که فکر میکردم زینره . از مدارخارجش کردم (تعطیله) ولی شماره اون خیلی ریزه اصلا نمیشه خوندش ( شبیه به اون تو پاور اوراقی یه ده تایی هست )

با خارج کردن دیود شیشه ای مقاومت کناریش الان 22 ونیم اهم شد ......و اون یکی مقاومت چاقه همچنان تعطیله.

سلام
خواهش میکنم
اگردیود شیشه ای 1N4148 را پیدا نکردی از 1N4007 استفاده کن (اگه 4048 که از اوراقی پیدا کرده بودی را اشتباه گفته بودی و همون 4148 است استفاده کن ولی اول با اهم متر تست کن بعد نصب کن)

مقاومت چاق 3/ اهمی در پاور اوراقی حتما پیدا میکنی اگه نبود هر مقاومتی که رنگ سوم نقره ای بود خوبه که باید کمتر از یک اهم باشه تست و نصب کن

جواب سوالامو ندادی
آیا آی سی را نصب و دوباره ولتاژ 5و7 را گرفتی ؟
آیا بجای مقاومت سوخته 19.95 اهم ، 560 اهمی گذاشتی ؟
فعلا فت نصب نکنی
جهت دیود شیشه ای را اشتباه نکنی

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام
خواهش میکنم
اگردیود شیشه ای 1N4148 را پیدا نکردی از 1N4007 استفاده کن (اگه 4048 که از اوراقی پیدا کرده بودی را اشتباه گفته بودی و همون 4148 است استفاده کن ولی اول با اهم متر تست کن بعد نصب کن)

مقاومت چاق 3/ اهمی در پاور اوراقی حتما پیدا میکنی اگه نبود هر مقاومتی که رنگ سوم نقره ای بود خوبه که باید کمتر از یک اهم باشه تست و نصب کن

جواب سوالامو ندادی
آیا آی سی را نصب و دوباره ولتاژ 5و7 را گرفتی ؟
آیا بجای مقاومت سوخته 19.95 اهم ، 560 اهمی گذاشتی ؟
فعلا فت نصب نکنی
جهت دیود شیشه ای را اشتباه نکنی

سپاس
سلام دیود رو گذاشتم آیسی رو هم جا دادم
سر مقاومتا گیرم نمیتونم پیدا کنم باید صبح از بازار تهیه کنم

در کل واسه 3 اهمی چاق طلایی طلایی نارنجی نارنجی رو تونستم پیدا کنم 3.4 اهم

واسه 19.5 کیلو اهم گفتید 560 اهمی بزارم که : قهوه ای سیاه سیاه طلایی رو با 353 اهم پیدا کردم
الان آیسی وصله میتونم به برق بزنم و ولتاژ اعلام کنم یا بعد از جا گذاری مقاومتها ؟

فیوز رو بلاخره چیکار کنم عوض کنم یا همون لامپه رو واسش جور کنم ؟ :glee:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام دیود رو گذاشتم آیسی رو هم جا دادم
سر مقاومتا گیرم نمیتونم پیدا کنم باید صبح از بازار تهیه کنم

در کل واسه 3 اهمی چاق طلایی طلایی نارنجی نارنجی رو تونستم پیدا کنم 3.4 اهم

واسه 19.5 کیلو اهم گفتید 560 اهمی بزارم که : قهوه ای سیاه سیاه طلایی رو با 353 اهم پیدا کردم
الان آیسی وصله میتونم به برق بزنم و ولتاژ اعلام کنم یا بعد از جا گذاری مقاومتها ؟

فیوز رو بلاخره چیکار کنم عوض کنم یا همون لامپه رو واسش جور کنم ؟ :glee:

سلام

اولا چرا منو در جریان نمیذاری که هم راهنمایی کنم و هم معطل نشم و به کارم برسم

چون قول دادم امشب درستش میکنیم لذا منتظر پاسخ شما هستم و اگه مشکلی داری باید اعلام کنی که وقت من تلف نشه و به کارم برسم

ثانیا قهوه ای سیاه سیاه 10 اهمه نه 353 اهم

سبز آبی قهوه ای طلایی 560 اهمه
اگه نداری زرد بنفش قهوه ای طلایی که 470 اهمه استفاده کن
یا قهوه ای قرمز قرمز طلایی که فراوونه و یک کیلو اهمه استفاده کن

برای 3/ اهمی
خیلی بعیده که در پاور اوراقی مقاومتی که رنگ سومش نقره ای باشه پیدا نکنی
اگه چاق نبود فعلا مهم نیست
اگه پیدا نکردی مقاومتی که رنگ اولش قهوه ای و رنگ سومش طلایی باشه استفاده کن
ضمنا مقدار مقاومت را با اهم متر تست کن که تقریبا درست باشه

در مورد فیوز مگه گفتم لامپ را بردار که میخوای برداری !
هر کاری گفتم انجام بده لذا در مورد لامپ که چیزی نگفتم پس بذار باشه

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

چون قول دادم امشب درستش میکنیم لذا منتظر پاسخ شما هستم و اگه مشکلی داری باید اعلام کنی که وقت من تلف نشه و به کارم برسم

ثانیا قهوه ای سیاه سیاه 10 اهمه نه 353 اهم

سبز آبی قهوه ای طلایی 560 اهمه
اگه نداری زرد بنفش قهوه ای طلایی که 470 اهمه استفاده کن
یا قهوه ای قرمز قرمز طلایی که فراوونه و یک کیلو اهمه استفاده کن

برای 3/ اهمی
خیلی بعیده که در پاور اوراقی مقاومتی که رنگ سومش نقره ای باشه پیدا نکنی
اگه چاق نبود فعلا مهم نیست
اگه پیدا نکردی مقاومتی که رنگ اولش قهوه ای و رنگ سومش طلایی باشه استفاده کن
ضمنا مقدار مقاومت را با اهم متر تست کن که تقریبا درست باشه

در مورد فیوز مگه گفتم لامپ را بردار که میخوای برداری !
هر کاری گفتم انجام بده لذا در مورد لامپ که چیزی نگفتم پس بذار باشه

سپاس
سلام
آقا آخرش نتونستم پیداکنم
فقط سبز آبی قهوه ای طلایی 560 اهم رو پیدا کردم
3/ اهمی یدونه پیدا کردم اونم سوخته
با عرض معذرت بمونه واسه فردا برم تهیه کنم اینقدر به مقاومتا نگاه کردم سرم درد گرفته و قیژ میره

بزرگوار شما درست میگید و ادب اینگونه حکم میکنه. به قول معروف خودمم خیلی مبادی آداب هستم

از اونجاییکه پایین صفحه حظور هر کاربری رو گذارش میکنه
مادامیکه در تاپیک حظور دارید و نام شریف ( غزال ) در پایین صفحه گذارش میشه خودمو موظف میدونم که زودتر جمع وجور و پاسخ رو اراعه دهم

زمانیکه آنلاین هستید ولی نام شریف در پایین صفحه گذارش نمیشه با خودم تصور میکنم که به کارهای شخصی ویا ........ رسیدگی میکنید
بابت همین اصولا دکمه تشکر رو هم بعد ارسال پست فشار میدهم تا از طریق پیام سایت با خبر شوید

واین نیز همیشه برای من جای سوالی بود که جناب غزال چطور به محض ارسال هر پستی نهایت بعد چند ثانیه حظور پیدا میکرد
هنوز هم همینطور واسم جای سواله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وخودمو اینطور قانع کردم که شاید دکمه تشکر رو به زنگ و یا هشدار دهنده ای متصل کرده که به سرعت باخبر میشه (آخر نفهمیدم)
واین خود جای بسی تشکر وستایش داره

در کل غزال جان ما که به اندازه کافی و حسابی شرمنده ایم با این حرفها ما رو بیشتر خجل نکن
وکوتاهی حقیر رو به حساب دانش کم در این زمینه بدان
تشکر​

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
آقا آخرش نتونستم پیداکنم
فقط سبز آبی قهوه ای طلایی 560 اهم رو پیدا کردم
3/ اهمی یدونه پیدا کردم اونم سوخته
با عرض معذرت بمونه واسه فردا برم تهیه کنم اینقدر به مقاومتا نگاه کردم سرم درد گرفته و قیژ میره

بزرگوار شما درست میگید و ادب اینگونه حکم میکنه. به قول معروف خودمم خیلی مبادی آداب هستم

از اونجاییکه پایین صفحه حظور هر کاربری رو گذارش میکنه
مادامیکه در تاپیک حظور دارید و نام شریف ( غزال ) در پایین صفحه گذارش میشه خودمو موظف میدونم که زودتر جمع وجور و پاسخ رو اراعه دهم

زمانیکه آنلاین هستید ولی نام شریف در پایین صفحه گذارش نمیشه با خودم تصور میکنم که به کارهای شخصی ویا ........ رسیدگی میکنید
بابت همین اصولا دکمه تشکر رو هم بعد ارسال پست فشار میدهم تا از طریق پیام سایت با خبر شوید

واین نیز همیشه برای من جای سوالی بود که جناب غزال چطور به محض ارسال هر پستی نهایت بعد چند ثانیه حظور پیدا میکرد
هنوز هم همینطور واسم جای سواله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وخودمو اینطور قانع کردم که شاید دکمه تشکر رو به زنگ و یا هشدار دهنده ای متصل کرده که به سرعت باخبر میشه (آخر نفهمیدم)
واین خود جای بسی تشکر وستایش داره

در کل غزال جان ما که به اندازه کافی و حسابی شرمنده ایم با این حرفها ما رو بیشتر خجل نکن
وکوتاهی حقیر رو به حساب دانش کم در این زمینه بدان
تشکر​

سلام

من همیشه گزینه میانبر بالای صفحه و سپس موضوعات مشترک شده را بررسی میکنم و در هر تاپیکی بمن پاسخ داده باشن از فونت عنوان میفهمم و واردش میشم

و اگه پاسخی نداشته باشم گزینه ارسال های امروز را بهمین شکل بررسی میکنم
و البته یکی از مواردی که توجهم را جلب میکنه تاپیک هایی است که از تشکر استفاده شده و احتمال پست جدید و سوال تازه را تقویت و محتمل میکنه

اما در مورد پست های شما دلیل ویژه ای موجب پاسخگویی فوری شد چون اطلاعات شما در خصوص الکترونیک فوق العاده ناچیزه و توفیق افرادی مانند شما برام اهمیت بیشتری داره چون

افراد در خصوص بروز خطر و حادثه 3 دسته هستند

1- دسته اول افرادی که در یک علم مثلا الکترونیک هیچ اطلاعاتی ندارند
بدیهیه که این دسته هیچ خطری ایجاد نمیکنند زیرا کوچکترین امور مربوطه را به متخصص میسپارند و لذا حادثه ای اتفاق نمی افته

2- دسته دوم کاملا به یک علم مسلط هستند و لذا این گروه هم موجب بروز خسارت و حادثه خطرناک نمیشن

3- دسته سوم افرادی هستند که اطلاعات ناچیز دارند که این دسته دو زیر گروه داره

الف ) افرادی که اطلاعات ناچیز دارند ولی مغرور نیستند و فروتن و معقول هستند و هر اقدامی را با احتیاط و با مشورت با صاحبنظران انجام میدن و لذا حادثه و فاجعه چندانی به بار نمیارن ولی باز هم حادثه ساز میشن ولی نه زیاد

ب) افرادی که با اطلاعات ناچیز ادعای خدایی میکنند خصوصا لیسانس و فوق لیسانس و دکترهای فارغ التحصیل دانشگاههای کشور ما که عمدتا فقط مدرک دارند و نظرات خنده دار صادر میکنند (البته نه همه ولی تقریبا 99 درصد فارغ التحصیلان اینجوری هستن )

و امان از این دسته که عامل اغلب حوادث خطرناک هستند و میخوان قوانین بدیهی علمی را با زور تغییر بدهند که نظرشون درست دربیاد و حرفشون به کرسی بنشینه لذا فاجعه ببار میاد و حوادث خطرناکی خلق میکنن

بهمین خاطر من توجه ویژه ای به هر دو گروه دسته سوم دارم که زودتر از این دسته خارج بشن و حادثه ای اتفاق نیافته
اگر به پست های خودت توجه کنی با اغلب کاربران متفاوته چون میخواستی اطلاعات ضعیف را پنهان کنی که مقصر نیستی و ذات انسان اینه و منم در موقعیت شما همین کارهارو کردم و اگه اونموقع کسی بهم میگفت تو چیزی نمیدونی میخواستم با هزار دوز و کلک ثابت کنم علامه هستم

ولی الان اگه کسی با تمام وجودش و با باور قلبی بهم بگه خیلی بی سوادم و چیزی نمیفهمم واقعا انگار یک بچه 3 ساله اینو بهم گفته و اصلا برام مهم نیست و غالبا کمکش هم میکنم که همینجوری فکر کنه

البته مقصودم این نیست که خودمو علامه میدونم بلکه میخوام بگم هر کسی از دسته سوم خارج بشه دیگه نیازی به مخفی کردن نداره
و هرچی از از دسته سوم دورتر بشه واقعی تر زندگی میکنه

بهمین خاطر انیشتین کوچکترین اهمیتی به ظاهر و زلف های ژولیده خودش نداشت و برای جلسات مهم ، با زور لباس شیک تنش میکردن و براش مهم نبود مردم در موردش چی میگن

و ما متاسفانه بجای اینکه توی افراد بی ریا و ژولیده دنبال علامه و دانشمند بگردیم توی شیک پوش ها میگردیم که همیشه سرمون کلاه گذاشتن

ظاهر زن ایرانی که بزرگترین جایزه ریاضیدانان جهان را به خود اختصاص داد دیدی
و دیدی باوجودیکه زن ها ذاتا زینت و تجملات را دوست دارن اما با چه سادگی کف اطاق نشسته بود آنهم جلوی دوربینی که داره برای دنیا گزارش میکنه

و لذا شما مانند دوران جوانی من ، برای پنهان کردن ضعف خودت ، رفتار غیرعادی از خودت نشون میدادی و باوجودیکه دوست داشتی بدونی نحوه تست دیود یا فت و غیره چیه ولی نمیپرسیدی چون هنوز در دسته سوم الکترونیک هستی و اینگونه رفتار ذات دسته سوم در هر علمی است چه پزشکی و چه شیمی و چه الکترونیک

لذا هر تاپیکی که ببینم کسی علاقمنده و اطلاعاتش ناچیزه سعی میکنم از این مرحله خارجش کنم چون موجب پیشگیری از فجایع و حوادث میشم و خیلی برام مهم تره

هرچند من کسی نیستم ولی در الکترونیک از دسته سوم خارج شدم
هر زمانی دیدید کسی با انتقاد و تذکر (چه صحیح و چه نابجا ) خودشو جر میده و عصبانی میشه شک نکنین که جژء گروه دوم دسته سوم و خیلی خطرناکه

حالا خوب شد گند توجهم را درآوردی ؟
ولی خودت خواستی بگم

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام

بعد از اینکه ولتاژ بین 5 و7 را اعلام کردی و تایید کردم باید مراحل زیر را انجام بدی

1- محل سر وسط 14 دور و ابتدای 14 دور را مطابق تصویر زیر به جای دو سیم کلفت اصلی متصل کن

2- یک مقاومت حدود 470 اهم الی 1 کیلو را به خروجی کوپلر مطابق شکل زیر لحیم کن
خروجی کوپلر با پایه 1 و 2 آی سی فرقی نداره (اشتباها به ورودی کوپلر وصل نکنی )
3- فت را لحیم کن

روشن کن

تذکر : باید لامپ یک لحظه روشن بشه و فورا نورش خیلی کم بشه
اگه دیدی نور لامپ کم نمیشه و مدام پرنوره فورا از برق بکش و اطلاع بده

لامپ سری , 470.jpg

سر وسط.jpg
در تصویر فوق به متن سبز رنگ که مربوط به قبل است توجه نکن فقط توصیه قرمز این تصویر را اجرا کن

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

بعد از اینکه ولتاژ بین 5 و7 را اعلام کردی و تایید کردم باید مراحل زیر را انجام بدی

1- محل سر وسط 14 دور و ابتدای 14 دور را مطابق تصویر زیر به جای دو سیم کلفت اصلی متصل کن

2- یک مقاومت حدود 470 اهم الی 1 کیلو را به خروجی کوپلر مطابق شکل زیر لحیم کن
خروجی کوپلر با پایه 1 و 2 آی سی فرقی نداره (اشتباها به ورودی کوپلر وصل نکنی )
3- فت را لحیم کن

روشن کن

تذکر : باید لامپ یک لحظه روشن بشه و فورا نورش خیلی کم بشه
اگه دیدی نور لامپ کم نمیشه و مدام پرنوره فورا از برق بکش و اطلاع بده

مشاهده فایل‌پیوست 99046

مشاهده فایل‌پیوست 99047
در تصویر فوق به متن سبز رنگ که مربوط به قبل است توجه نکن فقط توصیه قرمز این تصویر را اجرا کن

درود به مرد مردان "استاد اساتید

غزال عزیز تمامی مراحل انجام شده مابین پاییه 5 و 7 ولتاژ 14 برقراره ( البته متغیر 11" 12" 13" 14)
مراحل لحیم فت و همچنین اضافه نمودن مقاومت به انتهای کوپلاژ رو دستور فرمایید اجابت کنم

امروز که تعطیل بود و مقاومت 3 اهمی همچنان (داستان)
اصلا باورم نمیشد داخل این همه آتوآشغالایی که تو خونه دارم و همیشه ماییه غرغر کردن بچه ها تو خونست یه مقاومت نتونم پیدا کنم ونشد

آخر یه پاور کامپیوتر یدک وسالم داشتم از داخلش این مقاومتو درآوردم حالا رنگاش دقیقا مثل خودشه با این تفاوت که رنگ سفیدش یه کم مشکوکه و تغریبا به نخودی میزنه نمیدونم شایدم همون سفیده
اهم متر 000.6 و نشون میده
قرمز سفید نقره ای طلایی رنگهای مقاومت خود مداره ولی جدیده توی سفیدش مشکوکم تو ماییه سفید و نخودیه

حالا در مورد اینم لطفعا نظر بدید

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود به مرد مردان "استاد اساتید
غزال عزیز تمامی مراحل انجام شده مابین پاییه 5 و 7 ولتاژ 14 برقراره ( البته متغیر 11" 12" 13" 14)
مراحل لحیم فت و همچنین اضافه نمودن مقاومت به انتهای کوپلاژ رو دستور فرمایید اجابت کنم

امروز که تعطیل بود و مقاومت

سلام

خازن بزرگ را تخلیه کن و
حالا پست قبلی را (177) اجرا کن
مقاومت حدود 3/ اهمی خیلی خیلی بعیده که در پاور اوراقی نداشته باشه زیر 1 اهم خوبه اگه چاق نبود هم ایرادی نداره

مقاومتهایی که رنگ سومش طلایی یا نقره ای باشه توی اوراقی پیدا کن و اطلاع بده تا درستش کنیم

اگه خوب اجرا کنی همین تغذیه را با اضافه کردن یک پتانسیومتر منبع تغذیه متغیر درست میکنیم که با چرخوندن پتانسیومتر ولتاژ دلخواهت تولید بشه

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
غزال جان پست بالا رو ویرایش کردم
درظمن یه دونه قهوه ای سیاه طلایی طوسی با 001.5 اهم هم پیدا کردم ولی مثل پست بالایی چاق وات بالا نیست . حالا کدومو بندازم؟

واسه انتهای کوپلاژ هم مقاومت 1 کیلو دارم ریز نیست ولی متوسطه " همین خوبه؟
فت رو هم لحیم کردم نتیجه مقاومتو بگید دیگه تمومه
ممنون

بالا