با سلام
اگر بنده میخاستم فلت رو تعویض یا ترمیم کنم و دوباره بزارم و با امکانات کم اینکارو میکردم این رویه رو پیش میگرفتم.
- حتما حتما باید فلت رو به صورت عرضی و با کاردک و با حرارت مناسب جدا کنید
- تمیز کاری فلت با هویه
- تمیزکاری محل اتصال با هویه و شستشو
- اعمال چسب
- چسباندن و هم عرض کردن فلت در جای خود البته اونم به صورت عرضی نه طولی و فک کنم منظور استاد از فوت کوزه کری این باشه در ضمن شما باید فلت رو هم کنارها و هم از وسط هم ارز کنید بطوریکه اولین و آخرین پین سرجای خودش باشه
- چسباندن فلت به وسیله یک رول غلتکی کوچکی از وسط به پایین وسط هستش
- حرارت دهی با هویه تی شکل در ابتدا وسط بعد کنارها
- و در آخر هویه تی شکل و گرما دهی نهایی
استاد شما هم دیگه خیلی دارید اصرار به چپاندن مطلب توی ذهن شاگردهای میکنید. یه سوال من دارم اینکه گیریم این بار و با این روش شما ایشونها هم یه چیزی از مغز آکبندمان بیرون کشیدیم شما اینو ببین واسه کسی که عادت به تفکر و تحلیل نداره و مغزش یاد نگرفته که چگونه الگوریتموار فکر کنه و تکنیک تقسیم کردن مشکل به بخش های کوچک تر مستقل و غلبه بر اون مشکل رو یاد نگرفته .... یعنی میخام بگم وقتی از اساس خرابه تلاش یکبار و شاید چند بار شما هم نمیتونه راه و روش درست تفکر کردن رو بهشون یاد بده واسه همینه که فیدبک آذار و اذیت میبینند و از شما چندششان میاد البته بنده اینجور میگم دلیلی نیست که منظورم این باشه که بنده هم همینجوری فک میکنم خوشبختانه همیشه مشکلاتم رو با تکنیکهای مختلف از جمله Divide and Conquer و Top down Approach و کوچک کردن مساله به بخشهای کوچکتر و غلبه و حل هر بخش کوچکتر و در نهایت سر هم کردن بخشهای حل شده تونستم حل کنم و چه بسا دوستانی که هم اصلا نذاشتند فکر کنم و مستقیم جواب رو بهم دادند. فک میکنم این روش در نهایت فایده ای نداره مگه اینکه شما تمام تاپیکهای این سایت رو مدیریت کنید و کلا روش حل مساله توی این سایت به صورت طوفان فکری بشه تا شما به نتیجه مطلوب برسید.
تشکر که حوصله کردید و مطلب بنده رو هم خوندید ( منظورم نه فقط استاد بلکه تمام دوستان عزیز بود )
سوفیا
ok: