پاسخ : چسباندن بسیار مطمئن فلت پنل روی خط کش با روش ساده
من نمیتونم از کار شما یا شخص دیگه تا زمانی که مطمءن نشم ایراد داری نقصی بگیرم
نمیخواستم جواب بدم جون تاپیک داشت از مبحث اصلی خود منحرف میشد و دوست نداشتم بانی این کار باشم که وقت دوستان دیگه رو هدر بدم ،
ولی با توجه به لحن محترمانه شما پاسخ ندادن رو نشونه بی ادبی دانستم ، دلیل نفرستادن متن هم این بود که مقداری تند رفتم ولی بعد از مرور دیدم که شایسته شخصیت من و شما و بالاتر ازون این محیط نیست که برخورد شخصی کنم ،مشکل از شما نیست اطلاعات و زحمات شخص خودتونه و هرطور که دوست دارید میتونید در اختیار دیگران بگذارید و نوع انتشارش مطلقا به من هیچ ارتباطی نداره .
همانطور که فرمودید به تاپیک سر میزنم تا به موقع یاد بگیرم
با آرزوی پیروزی برای شما و همه سروران
خواهشا شرمنده نفرماییددرود
کجا به شما بی احترامی کردم ؟
لطفا مشخص فرمایید .
مطمئنم سوء برداشت فرمودید و حتی دو بار تاکید کردم که احترام ویژه ای نزد من دارید .
عاجزانه تمنا دارم حتما حتما هر چه نوشتید لطفا ارسال فرمایید
من حاضرم هر هزینه ای برای رفع نواقصم بپردازم لطفا ارسال فرمایید
سپاس
من نمیتونم از کار شما یا شخص دیگه تا زمانی که مطمءن نشم ایراد داری نقصی بگیرم
نمیخواستم جواب بدم جون تاپیک داشت از مبحث اصلی خود منحرف میشد و دوست نداشتم بانی این کار باشم که وقت دوستان دیگه رو هدر بدم ،
ولی با توجه به لحن محترمانه شما پاسخ ندادن رو نشونه بی ادبی دانستم ، دلیل نفرستادن متن هم این بود که مقداری تند رفتم ولی بعد از مرور دیدم که شایسته شخصیت من و شما و بالاتر ازون این محیط نیست که برخورد شخصی کنم ،مشکل از شما نیست اطلاعات و زحمات شخص خودتونه و هرطور که دوست دارید میتونید در اختیار دیگران بگذارید و نوع انتشارش مطلقا به من هیچ ارتباطی نداره .
همانطور که فرمودید به تاپیک سر میزنم تا به موقع یاد بگیرم
با آرزوی پیروزی برای شما و همه سروران