- 2012-03-18
- 10,107
- 80,099
پاسخ : چسباندن بسیار مطمئن فلت پنل روی خط کش با روش ساده
درود بر شما
قطعا ویژگی ستودنی شماست که شما هر ریز و نازیبایی را زیبا و بزرگ می بینید وگرنه شایسته عناوین مورد اشاره نیستم.
آفرین خیلی جالب و زیرکانه بود ولی خیلی سخت و وقتگیر است خصوصا من که شتر هم با زور میبینم نمیتونم لحیم کنم.
آفرین در هرصورت تلاش ارزنده ای کردی و ابتکاری بود و ابتکار همیشه منجر به توفیق نمیشه ولی وسعت دید انسان بیشتر و قویتر میشه
روش من پیر مردی است و با کورمال هم انجام میشه
البته همانطور که در شرح توفیق عرض کردم قبل از من تعمیرگاهم تست کرده بودند و نتیجه نگرفته بودند و وقتی پیشنهاد دادم گفتند قبلا تست شده باور نکردم و در حضور خودم آزمایش شد دیدم درست میگن جواب نمیده ولی برام معما شد چرا نباید جواب بده که خلاصه باباشو درآوردم و الان با چشم بهم زدن نصبه
فقط اگه فلت کاملا جدا شده باشه بخش وقت گیرش تنظیم دقیق کنتاکت هاست بقیشو بابابزرگ منم میتونه و جالب اینه که از اولش بهتر میشه .
صد در صد خیلی ها تست کردن و توی مرحله اول ناامید شدن وگرنه آب خوردنه
سپاس
سلام خدمت استاد غزال عزیز و گرانقدر
بزرگواری و منش بالا و مهربانی شما ستودنیست
بنده قبلاحدود2سال پیش یه روشی رو تست کردم ولی چون موفقیت100درصد نداشتم ادامه ندادم
البته تو چند مورد موفق بودم ولی نه همه موارد
این روش رو فقط روی فلت های کاملا جدا شده و فلت هایی که تعداد زیادی از خطوط قطع بود اجرا کردم
خواستم مطرح کنم شاید به درد دوستان بخوره
من از روش چسباندن فلت شبیه فلت کیبورد کامپیوتر استفاده کردم که با لاستیک ژله ای و تیغه فلزی که روی لاستیک قرار میدادم و پیچ و مهره 1سانتی برای فشردن تیغه و لاستیک
روش کار: ابتدا فلت معیوب رو بصورت عرضی به طوری که کش نیاد به کمک کمی حرارت از خط کش جدار کردم
بعدش چسبی که روی خط کش و فلت مونده بود رو تمیز کردم که بعضی موارد چون چسب کهنه شده بود راحت با ناخن تراشیده میشد ولی بعضی موارد چسب هنوز حالت کشش خودشو داشت و به زحمت جدا میشد
بریم سر اصل داستان
ابتدا به اندازه پهنای فلت معیوب+حدود3سانیتمتر پهتنر، از یه خط کش کهنه برش دادم(خط کش کهنه باید هم نوع و هم اندازه خط کش اصلی باشه)
خط کش بریده شده رو دقیق و شکیل از4طرف سمباده زدم
بعد خطوط موازی مدار رو سمباده و بعدش قلع اندود و باز سمباده زدم
دوطرف خط کش سمباده خورده رو سوراخ کردم
بعدش شستشوی کامل
بعد زیر خط کش بریده شده رو تیغه فلزی و روی خط کش بریده شده رو لاستیک و روی لاستیک رو تیغه قرار دادم و پیچ و مهره ها رو بستم البته کمی سفت بستم طوری که فلت پنل سر بخوره زیر لاستیک
بعدش با کمک لوپ خطوط فلت پنل رو با خطوط خط کش برش خورده منطبق کردم و پیچ و مهره ها رو سفت کردم
البته بایستی حدود1میلیمتر از خطوط مدار خط کش بیرون بمونهتا بشه نوک سیم ها رو بش لحیم کرد(اگه درازای خطوط خط کشها بیشتر میبود کمی کار راحت میشد)
بعد خطوط مدار خطکش اصلی رو به خطوط خطکش برش خورده لیحم کردم که البته سخت بود و وقت گیر و طاقت فرسا(سیم کشی)
سیم هم باید از قبل قلع اندود باشه و فقط با اشاره نوک هویه بچسبه به خط کش بریده شده
مواردی که موفق بودم تلویزیون بدون عیب هنوز دارن کار میکنن
نتیجه کارم2مورد موفق بودم ولی بقیه موارد بعضا خطوطی روی تصویر مشاهده میشد که بعضی وقتا قط میشد بعضی وقتا میومد
کلا چون زحمت تهیه و برش خط کش کهنه زیاد بود و همه موارد موفق نبودم دیگه بش اهمیت ندادم و ادامه ندادم
آخرش هم متوجه نشدم مواردی که موفق نشدم از چی بود.از تمیز کردن چسب؟ یا نفوذ جریانات و الکتریسیته و امواج به داخل پروژه
البته بازم بگم درازای خطوط موازی خط کش ها کمه .اگه خطوط مدار یه خورده دراز تر بود به نظرم کار عملی تر میشد
درود بر شما
قطعا ویژگی ستودنی شماست که شما هر ریز و نازیبایی را زیبا و بزرگ می بینید وگرنه شایسته عناوین مورد اشاره نیستم.
آفرین خیلی جالب و زیرکانه بود ولی خیلی سخت و وقتگیر است خصوصا من که شتر هم با زور میبینم نمیتونم لحیم کنم.
آفرین در هرصورت تلاش ارزنده ای کردی و ابتکاری بود و ابتکار همیشه منجر به توفیق نمیشه ولی وسعت دید انسان بیشتر و قویتر میشه
روش من پیر مردی است و با کورمال هم انجام میشه
البته همانطور که در شرح توفیق عرض کردم قبل از من تعمیرگاهم تست کرده بودند و نتیجه نگرفته بودند و وقتی پیشنهاد دادم گفتند قبلا تست شده باور نکردم و در حضور خودم آزمایش شد دیدم درست میگن جواب نمیده ولی برام معما شد چرا نباید جواب بده که خلاصه باباشو درآوردم و الان با چشم بهم زدن نصبه
فقط اگه فلت کاملا جدا شده باشه بخش وقت گیرش تنظیم دقیق کنتاکت هاست بقیشو بابابزرگ منم میتونه و جالب اینه که از اولش بهتر میشه .
صد در صد خیلی ها تست کردن و توی مرحله اول ناامید شدن وگرنه آب خوردنه
سپاس
آخرین ویرایش: