با تشکر از شما
خدمتتون عرض کنم در عکس زیر قانونا بایستی فلت رو روی پنل یا خط کش طراحی میکردم و عملی نبود و من مدارات پنل رو در مقابل مدار فلت طراحی کردم و چسب رو بین این 2کشیدم تا توضیحش آسونتر باشه
در روش پد لاستیکی ماشین حساب یاacf
1-فاصله 2مدار رو تقسیم بر3یا4میکنن و عرض قسمت هادی و همچنین ناهادی چسب رو هم اندازه حاصل تقسیم در نظر میگیرن
مثلا اگر فاصه2مدار روی شیشه پنل 1میلیمتر باشه تقسیم بر3 میشه 3/3میکرون حالا میان پد لاستیکی رو ،عرض جنس هادی و جنس ناهادی رو 3/3میکرون در نظر میگیرن یعنی هر کدوم از خطوط هادی و ناهادی هرکدوم3/3میکرون پهنا خواهد داشت
حالا مزیت این کار چیه؟
مزیتش اینه که شما بخوای چسب به هرشکلی کمی به چپ یا راست روی شیشه پنل قرار بدی همیشه و در هر حال 1یا 1و نصفی از جنس ناهادی بین خطوط مدار پنل قرار میگیره و همیشه و در همه حال خطوط موازی پنل با هم اتصال نخواهند شد
همچنین 1یا 1و نصفی از جنس هادی روی مدار پنل قرار میگیره و عمل انتقال دیتا و ولتاژ رو انجام میده
یه جور دیگه توضیح میدم
اگه2سانتیمر از خطوط مدار پنل +فاصله های خالی رو بشمریم و مثلا جمعشون 8عدد بشه حالا همون 2سانت چسب بایستی مجموعا 24عدد هادی و ناهادی داشته باشه که باعث میشه انتقال دیتا و ولتاي از فلت روی پنل به درستی انجام بگیره و همچنین هیچ کدوم از مدارات فلت و پنل اتصال نباشن
حالا در تصویر زیر
فاصله ایکس 3برابر عرض هادی (ایگرگ)یا ناهادی(z) هستش
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم
اگه سوالی بود درخدمتم
نکته1- اینکه اندازه ها رو تقریبی و بعنوان مثال ذکر کردم و ممکنه فاصله خالی بین مدارات شیشه پنل 4یا 5برابر عرض مدارات هادی و ناهادی چسب باشه
نکته2- اینکه چسبacfیا پد لاستیکی رو طوری نسب میکنن که خطوط هادی و ناهادی چسب یا پد موازی با خطوط مدارات پنل و فلت باشه
نکته3- اگه توجه کرده باشید وقتی آیسی داخل فلت شیشه ای یا گوشواره ای میسوزه بعضا مشاهده شده به شدت داغ میکنه و حتی دست رو میسوزونه
پس ولتاژی که از خطکش به آیسی شیشه ای میره دارای جریان زیادی هستش.اگه جریانش کم میبود این همه حرارت تولید نمیکرد
استاد عزیز نکته شماره3رو برای پروژه های احتمالی آینده در نظر بگیرید
مشاهده فایلپیوست 159086