mohsen0238
کاربر
- 2008-06-22
- 22
- 70
با سلام
دوستان پروگرامر tnm 2000 اي سي f25l32qa رو شناسايي نميكنه مشكل كجاست
با سلام
سلام
پروگرامر TNM2000+
وقتی کابل یو اس بی را وصل میکنم LED دستگاه یک لحظه روشن می شود و دوباره خاموش می شود
و کامپیوتر نمی تواند شناسایی اش کند
(پروگرامر یک لحظه روشن میشه و دوباره خاموش میشه)
با یک کابل دیگه و روی یک سیستم دیگه هم تست کردم بازم نشد
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
دستگاه را تازه خریدم و گارانتی داره
مشکل از رجیستری ویندوز بود با تعویض ویندوز و نصب دوباره درایور پروگرامر حل شدسلام
بطور طبیعی وقتی نرم افزار بسته است چراغ بعد از اتصال به USb خاموش میشود (مگر در ویندوزهای خاص)
آیا صدای وصل شدن usb در ویندوز شنیده میشود؟
نوع ویندوز چیست؟
توصیه میشود فیلم آموزسی نصب را در سی دی مشاهده فرمائید.
سلام سوال داشتم خدمتتان برد که در ان اتمگا 32 اس ام دی قرار داره یک قسمت از برد برای پروگرم به روش isp سوکتی هست با تحقیقاتی که کردم برای پروگرم کردن بدون در اوردن آی سی هستش برای اینکه ازین روش استفاده کنم اول دفترچه راهنما را خواندم که زیاد متوجه نشدم در یک قسمت گفته بود برای پروگرم کردن تمامی خطوط تغذیه دستگاه چه انالوگ چه دیجیتال وصل شود مگر وقتی دستگاهی که اتمگا دارد روشن کنیم تمامی خطوط وصل نمیشود؟ اتمگا 32 بجز vcc و زمین یک پایه دیگر بنام avcc دارد اگر از بیرون تغذیه دهیم Vcc را به avcc وصل باید کرد؟ اگر بجای تغذیه جدا خود برد را روشن کنیم تمام تغذیه ها وصل نمیشود؟در کنار اتمگا یک کریستال هست ایا باز هم لازمه کریستال خارجی وصل کنیم؟
با سلام :
پروگرامر 5000
آی سی (S25FL032A(SO16) را از طریق گزینه ی دیتکت خودکار شناسایی میکند ولی با سرعت بالایی آن را پاک مکند و هنگام زدن گزینه ی (Blank) خطای ! Device Is Not Blank
را میدهد ! هفت تا از این آی سی های 16 پایه دارم که همه همین خطا را میدهند ولی با مدل 8 پایه شون هیچ مشکلی ندارم .
با تشکر