با عرض سلام
به روی چشم برایتان ارسال میکنم
لطفا آی سی برایم عودت ندهید ، از این آی سی تعداد زیادی دارم و احتیاجی ندارم ، شاید در جایی برای شما کارآمد باشد
لطفا از نسخه Setup.exe نصب کنید بعد فایلها در مسیر زیر است
C:\Program Files\TNM\Programmer\WDREG\X64
امضای جانگو معتبر است منتها امضا برای windrvr6.sys است , دیوایسهایی که توسط فایل Mup.inf به
آن مربوط میشوند نیز باید در wd1010.catتعریف شوند.
با عرض سلام
به روی چشم برایتان ارسال میکنم
لطفا آی سی برایم عودت ندهید ، از این آی سی تعداد زیادی دارم و احتیاجی ندارم ، شاید در جایی برای شما کارآمد باشد
ضمنا نسخه 8.80 با پشتیبانی 1800 عدد سریال ایپرام و سریال فلش جدید و unlock آی سی های PALCE16V8
روی سایت قرار گرفت . اگر روی سریال اییپرامها ایرادی دیدید لطفا به ما اطلاع دهید.
با سلام
ما به لینک دسترسی نداریم ولی در صورت ارسال قطعه ( ترجیحا روی برد)
قابل اضافه کردن ISPبه مدل 5000 است.
ضمنا نسخه 8.80 با پشتیبانی 1800 عدد سریال ایپرام و سریال فلش جدید و unlock آی سی های PALCE16V8
روی سایت قرار گرفت . اگر روی سریال اییپرامها ایرادی دیدید لطفا به ما اطلاع دهید.
برنامه شبیه ساز سریال Serial Port Emulator را از CD مدل 5000 اجرا کنید یک پورت سریال جدید تا زمانیکه فیش USB را قطع نکرده اید اضافه میشود.در برنامه MegaWin پورت سریال اضافه شده را انتخاب کنید.در صفحه باز شده برنامه Serial ،پینهای TX و RX نمایش داده میشود که به آی سی وصل میشوداین روش برای تمام آی سی های دیگر که سازنده برنامه پورت سریال داده مثل میکروهای STC نیز استفاده کرد.
با سلام
من پروگرامر 2000+ دارم مدتی است زمانی که ایسی فلشهای 48 پایه رو با مبدل اون روی زیف پروگرامر میذارم یا شناسایی نمیکنه و یا بعد شناسایی زمان پروگرام و وریفای خطا میگیره من با یک پروگرامر دیگه که قطعات رو تست کردم متوجه مشکل در سوکت زیف 40 پایه شدم که با تعویض ان با پروگرامر دیگه مشکل حل میشود لطفا راهنمایی کنید برای تهیه زیف چونه اقدام کنم و ایا در بازار اماده موجود است که سوکت دار برای این مدل باشد ممنونم