آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
اسیلوسکوپ رومیزی چند سال است که تولید نمیکنیم
اما کارتهای اسکوپ همچنان موجود است. منتها اسکوپ مثل پروگرامر نیست که هرروز یک ورژن داشته باشد و آپدیتها
فقط برای رفع باگ است .

سلام اقای TNM چرا فقط روی پروگرامر های شرکت کار میکنید و محصولات دیگرتون خیلی هستند مثل اسکوپ ها
و سوال دوم اینکه ایا اوسیلوسکوپ رومیزی هم TNM داره که بدون نیاز به کامپیوتر باشه؟

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
پایه های آیسی را تمیز کنید و دوباره چک کنید اگر باز نتیجه همان بود آی سی ریمارک است.
چون دوشماره اعلامی توشیبا هستند و با شماره K9GAG08E کد شناسایی کاملا متفاوتی دارند.
اگر قطعه K9GAG080E بود چون بافر آن 8 کیلوبایتی است مدل 2000 به علت نداشتن رم کافی قادر به پروگرام و خواندن آن نیست.
اگر توشیبا بود و ریمارک ، با هر 2 شماره باید بک آپ بگیرید چون دامپ 2 مدل با هم فرق میکند
فقط با نوشتن و وریفای گرفتن میتوانید بفهمید کدامیک است.
بعد از بک آپ یکبار آی سی را خارج و دومرتیه روی سوکت گذاشته و وریفای بگیرید.( در مدل 5000و ناند اینکار لازم نیست )

سلام
در TNM 2000 در مرحله خودکار آیسی MP3 پلیر 2 گیگ با شماره آیسی K9GAG08U0E دو شماره TC58NVG4D1DTG00 , TH58NVG4D4CTG00 را در لیست نمایش میدهد کدام شماره را انتخاب کنم در ظمن می خوام از آیسی مورد نظر بکاپ بگیرم اگه روش خاصی داره لطفا راهنماییم کنید با تشکر از شما

آخرین ویرایش:

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
در نرم افزار ایسیو کیت همیشه انتخاب قطعه ایسیوی اولیه شماست که هنوز تبدیل نشده و باید شماره مرجع
آنرا از روی بدنه ایسیو یا دیاگ بخوانید و سپس انتخاب کنید.

با عرض سلام
نمیدانم با چه زبانی از شما تشکر کنم با توجه با این مطلبی که شما فرمودید ، متوجه شدم روش کار اشتباه بوده ، من از منوی برنامه فقط گزینه OBD DOWNLOAD و سپس انتخاب 9679056580 Flezi را انجام میدادم ، و چندین مورد به این صورت بوده و باید به دوستان اعلام کنم تا اشتباهم را اصلاح کنم

PARS_SERVIS

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2010-03-08
34
480
سلام
آی سی به شماره K9G8G08U0A از روی دو عدد دستگاه سالم هم با TNM5000 وهم با TNM NAND به صورت خودکار شناسایی میشه بدون مشکل read میشه وذخیره میشه اما در زمان verify یکسره خطا میده و بعد از انتقال به آی سی دیگرهم دستگاه بالا نمیاد چندین بار این کارو تکرار کردم و تک تک پایه های آی سی هم از نظر تمیزبودن چک شده

لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
آیا 2 عدد آی سی بوده که این مشکل را داشتید؟
و آیا در نرم افزار پروگرامر 5000 هم علاوه بر نرم افزار ناند دکمه شناسایی خودکار را زده اید؟

سلام
آی سی به شماره K9G8G08U0A از روی دو عدد دستگاه سالم هم با TNM5000 وهم با TNM NAND به صورت خودکار شناسایی میشه بدون مشکل read میشه وذخیره میشه اما در زمان verify یکسره خطا میده و بعد از انتقال به آی سی دیگرهم دستگاه بالا نمیاد چندین بار این کارو تکرار کردم و تک تک پایه های آی سی هم از نظر تمیزبودن چک شده

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,138
48
ایران
سلام خسته نباشید.

دوست عزیز آیا w87e516 با tnm قابل خواندن است ؟.یه برد دستکش بافی از این ای سی روش داره . من اطلاعات ای سی رو با پروگرمر خوندم بعد سر جاش نصب کردم مشکل پیدا کرد . درست کار نمی کنه

ممکن با خواندن مشکل پیدا کرده باشه.؟

karameefarza

کاربر vip
کاربر
2010-11-05
56
310
کرمانشاه
سلام

با سلام
برای اطمینان از صحت فایلی که توسط tnm5000 خوانده شده دو بار ایسی را با سرعت 8mhz خوانده و چک سام را که در پایین برنامه قرار دارد نگاه کنید که یکی باشد این طوری مطمئن میشویم که اطلاعات خوانده شده درست است
و اگر موقع پروگرام ایسی جدید پی در پی با خطا مواجه میشوید دو امکان دارد یا ای سی فلش جدید bad block زیاد دارد یا اینکه پایه های ان تماس ضعیف با پروگرامر دارد که احتمال دوم خیلی بیشتر است و باید با هویه ان را قلع کاری کرده و با تینر تمیز کنید همچنین پایه های پرو گرامر را نیز تمیز کنید و احتمال اخر خرابی پروگرامر است

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با سلام
قطعه دارای فیوز انکریپشن است که در صورت پروگرام از طرف سازنده فایل خوانده شده از آن بهم ریخته و غیر قابل استفاده میشود
فیوز
Oscillator control
که مسئول کلاک آی سی است نیز دو حالت دارد که در آی سی مقصد هر دو را تست کنید

سلام خسته نباشید.

دوست عزیز آیا w87e516 با tnm قابل خواندن است ؟.یه برد دستکش بافی از این ای سی روش داره . من اطلاعات ای سی رو با پروگرمر خوندم بعد سر جاش نصب کردم مشکل پیدا کرد . درست کار نمی کنه

ممکن با خواندن مشکل پیدا کرده باشه.؟

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
برنامه ناند فاقد چک سام است و باید فایل خوانده شده را با آیسی مقایسه کرد

با سلام
برای اطمینان از صحت فایلی که توسط tnm5000 خوانده شده دو بار ایسی را با سرعت 8mhz خوانده و چک سام را که در پایین برنامه قرار دارد نگاه کنید که یکی باشد این طوری مطمئن میشویم که اطلاعات خوانده شده درست است
و اگر موقع پروگرام ایسی جدید پی در پی با خطا مواجه میشوید دو امکان دارد یا ای سی فلش جدید bad block زیاد دارد یا اینکه پایه های ان تماس ضعیف با پروگرامر دارد که احتمال دوم خیلی بیشتر است و باید با هویه ان را قلع کاری کرده و با تینر تمیز کنید همچنین پایه های پرو گرامر را نیز تمیز کنید و احتمال اخر خرابی پروگرامر است

yousef12

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-11-12
502
3,905
آذربایجان غربی
سلام

اکثر مدل هاي مارشال 6079 از آي سي KH25L8005 و يا نمونه مشابه اين آي سي استفاده مي کنند تا به حال بردي که روش SST89E54RD نديده بودم ! البته داخل فايل هاي ارسالي از شرکت يک فايل 64 کيلوبايتي از مارشال 6079 با اين شماره : ME-6079-MCU-SST89E54RD موجود هست اما تا به حال نديده بودم ، ميشه يک تصوير از برد همراه با فايل Report.txt قرار بديد .

سلام آقای شاطی زاده اون همکارم دستگاه دی وی دی مارشال ME-6079 را آورده
من هم 2عکس از دستگاه کشیدم لطفا راهنمایی فرمایید آی سی SST89E54RD
در پروگرامر 5000موجود نیست مشابه آن چیست با تشکر از شما.

پیوست‌ها

• 62.6 کیلوبایت بازدیدها: 167
  • 69 کیلوبایت بازدیدها: 172
بالا