آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با سلام

تمام مشکل شما از فارسی نکردن نرم افزار است که قبلا در تماس تلفنی از شما درخواست کرده بودم نرم افزار ایسیو کیت را حتما فارسی کنید.

در حالت فارسی با انتخاب اییپرام بجای فلش پیغام

"در پایان ، ایسیو باید دوباره دانلود شود . برای این منظور دو مرتبه ایسیو را از لیست-

.انتخاب کرده و با انتخاب دامپ مناسب آنرا دانلود کنید"

ظاهر میشود که جزئی از مراحل کار است و ایراد یا مشکل نیست .

ورژن 8.80 در همان لینک 8.79 است.

با تشکر

با عرض سلام
ضمن تشکر از پاسخ تان
کاملا متوجه اشتباهم در مورد تبدیل از OBD شدم !
در مورد خواندن ایپرام از پورت ، بعد از خواندن ایپرام چراغ چک خاموش میشود و باید مجددا ایسیو را ازهمان طریق پورت ، پروگرام کرد ، علت چیست ؟
ورژن 8.80 در سایت نیست از کجا دانلود کنم ؟
ممنون

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,261
اصفهان
با عرض سلام
از پاسخ گوئی شما بی نهایت تشکر میکنم
در مورد فارسی کردن ، کمی با اصطلاحات فارسی در چند مورد کوچک ، سر درگم میشوم به همین علت زبان فارسی را انخاب نکردم ، منبعد از زبان فارسی استفاده کرده و کمتر مزاحم شما میشوم
نسخه جدید را دانلود کردم ، فقط قابلیت نمایش مقدار کیلومتر و اکسس کد را دارد ، امکان تغییر ندارد ؟
آیا برای دیاگ نسخه جدید آماده نشده ؟
باز هم ممنون

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,261
اصفهان
با عرض سلام
لطفا در مورد نبودن آی سی FLASH/EEPROM به شماره PA28F008SA در لیست هیچکدام از پروگرامر های شما ، مرا راهنمایی فرمائید

آخرین ویرایش:

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,869
177,824
iRanTK.iR
سلام
امضای دیجیتالی درون یک فایل با پسوند CAT ذخیره میشود
احتمالا برای فایل inf ما و فایل windrvr6.sysو windrvr6.inf باید یک فایل کاتالوگ CATایجاد شود
فایلها درون دایرکتوری WDREG\X64 قرار دارند و در تمام نسخه های نصب شده پروگرامر موجودند.

با تشکر

سلام

سه عدد فايل PE داخل پوشه :

C:\Program Files\TNM\Programmer\wdreg\X64

هست به نام هاي :

difxapi.dll

windrvr6.sys

wdreg.exe

که هر سه داراي DigitaL Signature هستند .

احتمالا يا فايل هاي ديگري مد نظر شما بوده يا بنده منظور شما رو متوجه نشدم ؟

به هر حال اگر اين مساله براي کار پروگرامر در ويندوز 8 مهم باشد ، سورس برنامه اضافه کردن Sign که به زبان Microsoft Visual C++ 6 نوشته شده و يک آموزش کوچک از نحوه استفاده را تا روز شنبه آماده کرده و به ايميل شرکت ارسال مي کنم ، البته دقت کنيد که اضافه کردن Sign به اين صورت به صورت Fake هست . من معمولا بعد از نوشتن يک برنامه سعي مي کنم اونو پروتکت کنم و چون بعد از پروتکت اکثر آنتي ويروس ها به فايل ايراد مي گيرند ، من فايلو Sign مي کنم ، بعد از Sign کردن فايل ديگه آنتي ها با فايل کاري ندارند ............

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با سلام
قطعه خاص است و اگر عجله دارید باید ارسال شود تا اضافه کنیم در غیر اینصورت 3-2 هفته ای طول میکشد تا نمونه پیدا کنیم.
دیاگ همان نسخه 1.09 است و هنوز تغییر نداشته است.

با عرض سلام
لطفا در مورد نبودن آی سی FlLASH/EEPROM به شماره PA28F008SA در لیست هیچکدام از پروگرامر های شما ، مرا راهنمایی فرمائید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,261
اصفهان
با سلام
قطعه خاص است و اگر عجله دارید باید ارسال شود تا اضافه کنیم در غیر اینصورت 3-2 هفته ای طول میکشد تا نمونه پیدا کنیم.
دیاگ همان نسخه 1.09 است و هنوز تغییر نداشته است.
با عرض سلام و احترام
آی سی را برایتان ارسال کنم ؟

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
در نسخه نصبی ( نه ارتقائی) یک فایل با نام :
wd1010.cat
در همان پوشه هست که حاوی امضای جانگو است و ظاهرا فایل mup.inf ما هم باید در آن ثبت شود و جایگزین فایل اصلی شود
جزئیات مراحل کار که چگونه فایل inf را میتوان اضافه کرد را برای ویندوز 8 من هم نمیدانم .
پیشاپیش از لطف شما متشکرم.

سلام

سه عدد فايل PE داخل پوشه :

C:\Program Files\TNM\Programmer\wdreg\X64

هست به نام هاي :

difxapi.dll

windrvr6.sys

wdreg.exe

که هر سه داراي DigitaL Signature هستند .

احتمالا يا فايل هاي ديگري مد نظر شما بوده يا بنده منظور شما رو متوجه نشدم ؟

به هر حال اگر اين مساله براي کار پروگرامر در ويندوز 8 مهم باشد ، سورس برنامه اضافه کردن Sign که به زبان Microsoft Visual C++ 6 نوشته شده و يک آموزش کوچک از نحوه استفاده را تا روز شنبه آماده کرده و به ايميل شرکت ارسال مي کنم ، البته دقت کنيد که اضافه کردن Sign به اين صورت به صورت Fake هست . من معمولا بعد از نوشتن يک برنامه سعي مي کنم اونو پروتکت کنم و چون بعد از پروتکت اکثر آنتي ويروس ها به فايل ايراد مي گيرند ، من فايلو Sign مي کنم ، بعد از Sign کردن فايل ديگه آنتي ها با فايل کاري ندارند ............

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,869
177,824
iRanTK.iR
در نسخه نصبی ( نه ارتقائی) یک فایل با نام :
wd1010.cat
در همان پوشه هست که حاوی امضای جانگو است و ظاهرا فایل mup.inf ما هم باید در آن ثبت شود و جایگزین فایل اصلی شود
جزئیات مراحل کار که چگونه فایل inf را میتوان اضافه کرد را برای ویندوز 8 من هم نمیدانم .
پیشاپیش از لطف شما متشکرم.

سلام

اگر ما بياييم و امضاي جانگو را حذف کنيم و امضاي خود شرکت مايکروسافت را روي فايل بگذاريم مشکل حل مي شود يا نه ؟

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,869
177,824
iRanTK.iR
سلام

ببخشيد فايل هاي موجود در اين مسير فاقد Sign هستند :

C:\Program Files\TNM\Programmer\X64

آيا اين فايل ها هم مربوط به نسخه 64 بيتي هستند ؟

پیوست‌ها

• 80 کیلوبایت بازدیدها: 27
بالا