آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
مشابه ترین از نظر اسمی را از لیست شناسایی خودکار انتخاب کنید
البته تجربه و شناخت قطعه هم نیاز است ولی اگر شک دارید از لیست انتخاب قطعه بطور دستی نزدیکترین را انتخاب کتنید

SST89E54RD قفل دار د و میکرو است. به هرحال برای اضافه شدن باید ارسال شود

yousef12

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-11-12
502
3,905
آذربایجان غربی
سلام اکثر مدل هاي مارشال 6079 از آي سي KH25L8005 و يا نمونه مشابه اين آي سي استفاده مي کنند تا به حال بردي که روش SST89E54RD نديده بودم ! البته داخل فايل هاي ارسالي از شرکت يک فايل 64 کيلوبايتي از مارشال 6079 با اين شماره : ME-6079-MCU-SST89E54RD موجود هست اما تا به حال نديده بودم ، ميشه يک تصوير از برد همراه با فايل Report.txt قرار بديد .
تشکر آقای شاطی زاده آی سی مال یکی از همکاران یه شهر دیگه است که آورده براش پروگرام کنم از بابت عکس باید ببخشید دستگاه پیشم نیست..

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
بله منظور همان WHL Certificate است که اجباری شده است
قبلا هم برای 64 بیت اجباری بوده ولی چون ما از windriver استفاده میکردیم و خود windriver
امضاء داشت مشکلی نبود ولی در ویندوز 8 فایل های الحاق شده نیز باید certificate بگیرند
با توجه به اینکه اینکار باعث میشود 80 درصد درایور های فعلی از کار بیفتند این احتمال هست در نسخهای
بعدی میکروسافت بعلت عدم استقبال کاربران ، کمنر سخت گیری کند.
البته روشهایی مثل بردن ویندوز به تست مود و استفاده از test certificate وجود دارد
که با آپدیتهای بعدی ویندوز امکان غیر فعال شدن آن وجود دارد
اگر منظورتان روش دیگری است که دائمی است خوشحال میشویم به ما اطلاع دهید

سلام

منظورتون از امضاي ديجيتال همون Digital Sign هست که بعضي از شرکت هاي معتبر براي فايلهاشون قرار ميدن ؟ يا چيز ديگه اي منظورتون هست ؟

اگر قرار باشه روي فايل هاتون امضاي ديجيتال قرار بديد به من اطلاع بديد ميتونم کمکتون کنم ...........

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,261
اصفهان
با عرض سلام
جناب هاشمی عزیز انشالله رفع کسالت شده باشد
پنج روز است که پروگرامر 5000A که هفته قبل زحمت اضافه کردن قابلیت از طریق OBD را کشیدید ، با خطای ECCU UNLOCK KEY روبرو میشوم ، لطفا راهنمایی فرمایید

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
خطای
ECU Unlock key
مربوط به سلامت دستگاه نیست. ناشی از انتخاب ایسیوی غلط از لیست است.
یعنی فرضا ایسیو مربوط به پیکان است و شما 405 را انتخاب کرده اید.
معمولا این اشتباه بعد از تبدیل با obd پیش می اید که کاربر برای تبدیل مجدد ، ایسیویی را از لیست انتخاب
میکند که تبدیل به آن انجام شده است ، در حالیکه تنها در حالت جیتگ پایه ایسیو عوض میشود و در حالت obd اگر 10
بار هم تبدیل کنید پایه ایسیو همان ایسیو اولیه است و در تبدیلهای بعدی باید همان اولی انتخاب شود.
حالت دیگر اینست که ایسیو شما نرم افزار جدیدی داشته باشد که در لیست ما نباشد که باید دامپ آنرا با جیتگ استخراج کرده برای
ما بفرستید مثل j34-m3 که یکی از کاربران دامپ آنرا ارسال کرده و به نرم افزار جدید در سایت اضافه شده است.
حتما نرم افزار ایسیو کیت را فارسی کنید چون پیغامهای تکمیلی تنها در حالت فارسی نمایش داده میشود و توضیح مشکل شما در
حالت فارسی نمایش داده میشود

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,261
اصفهان
خطای
ECU Unlock key
مربوط به سلامت دستگاه نیست. ناشی از انتخاب ایسیوی غلط از لیست است.
یعنی فرضا ایسیو مربوط به پیکان است و شما 405 را انتخاب کرده اید.
معمولا این اشتباه بعد از تبدیل با obd پیش می اید که کاربر برای تبدیل مجدد ، ایسیویی را از لیست انتخاب
میکند که تبدیل به آن انجام شده است ، در حالیکه تنها در حالت جیتگ پایه ایسیو عوض میشود و در حالت obd اگر 10
بار هم تبدیل کنید پایه ایسیو همان ایسیو اولیه است و در تبدیلهای بعدی باید همان اولی انتخاب شود.
حالت دیگر اینست که ایسیو شما نرم افزار جدیدی داشته باشد که در لیست ما نباشد که باید دامپ آنرا با جیتگ استخراج کرده برای
ما بفرستید مثل j34-m3 که یکی از کاربران دامپ آنرا ارسال کرده و به نرم افزار جدید در سایت اضافه شده است.
حتما نرم افزار ایسیو کیت را فارسی کنید چون پیغامهای تکمیلی تنها در حالت فارسی نمایش داده میشود و توضیح مشکل شما در
حالت فارسی نمایش داده میشود
با عرض سلام
اگر درست متوجه شده باشم ، طبق فرمایش شما از طریق OBD امکان تبدیل بصورت صحیح ، ممکن نیست !
موردی دیگر که با آن روبرو شدم ، در موقع خواندن ایپرام از طریق OBD چراغ چک ، خاموش و باید ایسیو را فلاش کرد تا مجددا چراغ چک روشن شود

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,869
177,824
iRanTK.iR
بله منظور همان WHL Certificate است که اجباری شده است
قبلا هم برای 64 بیت اجباری بوده ولی چون ما از windriver استفاده میکردیم و خود windriver
امضاء داشت مشکلی نبود ولی در ویندوز 8 فایل های الحاق شده نیز باید certificate بگیرند
با توجه به اینکه اینکار باعث میشود 80 درصد درایور های فعلی از کار بیفتند این احتمال هست در نسخهای
بعدی میکروسافت بعلت عدم استقبال کاربران ، کمنر سخت گیری کند.
البته روشهایی مثل بردن ویندوز به تست مود و استفاده از test certificate وجود دارد
که با آپدیتهای بعدی ویندوز امکان غیر فعال شدن آن وجود دارد
اگر منظورتان روش دیگری است که دائمی است خوشحال میشویم به ما اطلاع دهید

سلام

من ميتوانم به صورت Fake امضاي ديجيتال هر شرکتي را روي فايل هاي PE قرار دهم اما نميدانم در ويندوز 8 اين امضا براي درايورها به صورت کامل چک مي شود يا نه ؟

اگر خواستيد نمونه فايل برايم ارسال کنيد تا روي آن ها امضا قرار دهم و تست کنيد ببينيد کار مي کند يا نه ......

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
خیر تبدیل بطور صحیح از راه OBD انجام میشود. در 206 و ایسیو های والئو ایموبلایزر دار و پراید ایموبلایزر زیمنس بنزینی و 405-سمند -پارس ایموبلایزر زیمنس بنزینی
روی خودرو میتوان با داشتن سوئیچ انجام داد و در سایر موارد روی میز کار و بدون سوئیچ و نتیجه برای مشتری هیچ فرقی با جیتگ ندارد.

غیر از ایسیو بوش 7.4.9و 7.4.11 بوت هیچ ایسیویی از راه OBD تعویض نمیشود
اما بوت تنها برای مود دانلود ایسیو کاربرد دارد و در هنگام کار ایسیو روی خودرو کاربردی ندارد و خاموش است و تنها توسط پروگرامر
یا دیاگ فعال میشود بنابراین تبدیلی که از راه OBD میشود عملا با تبدیل از راه جیتگ فرقی ندارد فقط پایه ایسیو (بوت) بدون تغییر میماند که
کدشناسایی مدل ایسیو برای دانلود بعدی تغییر نمیکند

در زیمنس علاوه بر بوت اطلاعات کیلومتر و ایموبلایزر هم دست نمیخورد ولی در مدل 5000A قابلیت نوشتن و در ورژن 8.80 خواندن اکسس کد و کیلومتر
از راه OBD اضافه شده است.

مورد دوم منظور از فلش یعنی باید ایسیو باز شود؟

با عرض سلام
اگر درست متوجه شده باشم ، طبق فرمایش شما از طریق OBD امکان تبدیل بصورت صحیح ، ممکن نیست !
موردی دیگر که با آن روبرو شدم ، در موقع خواندن ایپرام از طریق OBD چراغ چک ، خاموش و باید ایسیو را فلاش کرد تا مجددا چراغ چک روشن شود

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,261
اصفهان
با عرض سلام
ضمن تشکر از پاسخ تان
کاملا متوجه اشتباهم در مورد تبدیل از OBD شدم !
در مورد خواندن ایپرام از پورت ، بعد از خواندن ایپرام چراغ چک خاموش میشود و باید مجددا ایسیو را ازهمان طریق پورت ، پروگرام کرد ، علت چیست ؟
ورژن 8.80 در سایت نیست از کجا دانلود کنم ؟
ممنون

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
امضای دیجیتالی درون یک فایل با پسوند CAT ذخیره میشود
احتمالا برای فایل inf ما و فایل windrvr6.sysو windrvr6.inf باید یک فایل کاتالوگ CATایجاد شود
فایلها درون دایرکتوری WDREG\X64 قرار دارند و در تمام نسخه های نصب شده پروگرامر موجودند.

با تشکر

سلام

من ميتوانم به صورت Fake امضاي ديجيتال هر شرکتي را روي فايل هاي PE قرار دهم اما نميدانم در ويندوز 8 اين امضا براي درايورها به صورت کامل چک مي شود يا نه ؟

اگر خواستيد نمونه فايل برايم ارسال کنيد تا روي آن ها امضا قرار دهم و تست کنيد ببينيد کار مي کند يا نه ......

آخرین ویرایش:
بالا