آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
firmware جدید مربوط به May2011 است و بیش از یکسال است که امتحان خود را پس داده و ایراد ندارد.
اگر کابل USB اصلی است ، در منوی Help/programmer Test را بزنید
به علت گرافیکی شدن محیط در کامپیوترهای قدیمی سرعت لود پایین تر می آید ولی در سیستمهای جدید
نباید هیچ فرقی احساس شود

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
firmware جدید مربوط به May2011 است و بیش از یکسال است که امتحان خود را پس داده و ایراد ندارد.
اگر کابل USB اصلی است ، در منوی Help/programmer Test را بزنید
به علت گرافیکی شدن محیط در کامپیوترهای قدیمی سرعت لود پایین تر می آید ولی در سیستمهای جدید
نباید هیچ فرقی احساس شود
سلام
اتفاقا این کار را هم کردم و پیام ok داده ، سیستم جدیده cpu cori3 2100 ,با 4 گیگ رم - البته عرض کردم ویندوز جدیم هم xp است اما pack3 ، حالا چطور میتونم اونو برگردونم به همون حالت قبل و از سیستم قدیمی استفاده کنم؟

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
فرم ویر توسط مشتری قابل برگشت به عقب نیست. تنها در شرکت اینکار انجام میشود.
مشکل شما مربوط به فرمویر نیست حداقل 3000 نفر از این فرمور استفاده میکنند.
ok بودن تست نشان میدهد برد اصلی دستگاه تا نقطه اتصال به سوکت زیف سالم است و درست عمل میکند
احتمالا یا زیف خرایب است یا کابل و اتصالات زیف و اشکال همزمان شده با ارتقاء شما

آخرین ویرایش:

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
فرم ویر توسط مشتری قابل برگشت به عقب نیست. تنها در شرکت اینکار انجام میشود.
مشکل شما مربوط به فرمویر نیست حداقل 3000 نفر از این فرمور استفاده میکنند.
ok بودن تست نشان میدهد برد اصلی دستگاه تا نقطه اتصال به سوکت زیف سالم است و درست عمل میکند
احتمالا یا زیف خرایب است یا کابل و اتصالات زیف و اشکال همزمان شده با ارتقاء شما
سلام
درست میفرمائید ولی این سئوال پیش میاد که اگر ایراد از زیفت یا اتصال کابل است چرا آی سی های سری 40 و 74 را می شناسه و هم تست میکنه ناگفته نماند امروز که تست مجدد کردم دیدم که آی سی های 74 و 40 که 8 پایه باشه هم قابل شناسایی نیست
و در برخی موارد در جریان کار یا پایان کار موقع گزارش دادن پیام زیر را میده،اگه ایراد از کابل باشه از چه کابل و با چه ویژگی باید استفاده کرد ؟من از کابل پرینترم استفاده کردم که دقیقا به همین شکل کار میکنه بدون کمترین تفاوتی!

پیوست‌ها

• 27.1 کیلوبایت بازدیدها: 186

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
پیغامی که در عکس ارسالی شماست نشانه مشکل کابل است.
پروگرامر برق و دیتا را از کابل میگیرد پرینتر فقط دیتا و اگر رشته های داخلی کابل ضعیف باشد
برق کافی به پروگرامر نمیرسد.
کابلهای بازار اکثرا غیر استاندارد هستند . باید با چند کابل USB2 تست بگیرید.
خازن ریست پروگرامر هم اگر نشتی داشته باشد مشکل بالا دیده میشود ولی علامت آن روشن نشدن USB
در برخی مواقع اتصال پروگرامر به USB است

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
S29GL256P90 در لیست موجود است . بقیه پسوندهای قطعه مهم نیست نزدیکترین شماره به آنرا انتخاب کنید
تبدیل 56 پایه با کفی 561 را نیاز دارید.

بالا