آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
من مداری لازم دارم که بتواند با ترانزیستور یا هر قطعه دیگری جریان ، ولتاژ220 ولت 50 هرتز را از 9 میلی آمپر به 3آمپر برسانم لطفا اگر میشود سریع مرا راهنمایی کنید. به این مدار خیلی نیاز دارم در ضمن برای منبع خارجیاز باتری12 ولت ماشین استفاده میکنیم. باتشکر
سلام :
دوست عزيز توضيح بيشتري {از محل مصرف يا .... } بزاريد اينطور درخواست شما ناقص و عملي نيست .
220*0/009 = 1/98 >> 220* 3= 660 !!!
موفق باشيد .

سحرسحر

کاربر
2011-03-07
7
4
ببخشید ، منظور من تقویت جریان خروجی است زیرا من در خروجی 660 وات نیاز دارم و به یک تقویت کننده ترانزیستوری نیاز دارم، اگر میشود مرا راهنمایی کنیدو طبق خواسته نمیشود انرژی تولید کرد برای همین برای منبع خارجی از باتری ماشین استفاده میکنیم. فرکانس ورودی مدار50هرتز است. و اگر این مدار هم عملی نیست برای 500 وات خروجی چطور؟
و محل استفاده برای روشنایی و استفاده وسایل برقی مثل تلوزیون است.

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ببخشید ، منظور من تقویت جریان خروجی است زیرا من در خروجی 660 وات نیاز دارم و به یک تقویت کننده ترانزیستوری نیاز دارم، اگر میشود مرا راهنمایی کنیدو طبق خواسته نمیشود انرژی تولید کرد برای همین برای منبع خارجی از باتری ماشین استفاده میکنیم. فرکانس ورودی مدار50هرتز است. و اگر این مدار هم عملی نیست برای 500 وات خروجی چطور؟
و محل استفاده برای روشنایی و استفاده وسایل برقی مثل تلوزیون است.
سلام :
دوست عزيز اگر منظور شما مونتاژ يك مبدل {اينورتر } كه بتواند توسط باتري ماشين در خروجي 220 ولت تهيه كند ؟ !! مدارات متعددي در همين تاپيك و همچنين در تاپيك مدارات ساده براي مبتديان و ..... موجود هست براي نمونه اين لينك زير :

[hide] http://www.irantk.ir/showthread.php?t=773[/hide] مراجعه و استفاده كنيد متن درخواستي شما : { من مداری لازم دارم که بتواند با ترانزیستور یا هر قطعه دیگری جریان ، ولتاژ220 ولت 50 هرتز را از 9 میلی آمپر به 3آمپر برسانم } بي مفهوم و غير عملي ميباشد ولي مونتاژ اينورتر مشكلي ندارد مطالعه كنيد در ضمن خروجي 220 ولت 3 امپر براي راه اندازي يك دستگاه تلويزيون امروزي كافي نيست بايد امپر و توان خروجي را بيشتر بگيريد .
موفق باشيد .

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام
میخواستم اصول کارکرد کلیدهای لمسی رو برام بزارین .
آخرین ویرایش:

سحرسحر

کاربر
2011-03-07
7
4
ببخشید استاد، هزینه ترانسفورماتور این مدار خیلی زیاد میشود در ضمن اندازه آن هم همین طور ، من مداراتی در بازار دیده ام که از یک هسته فریت کوچک در آن استفاده کرده اند و قدرت خروجی آنها از 100وات تا 500 و حتی 1500 وات بوده است، من به یکی ازاین مدارها نیازدارم، میخواستم از یکی از مدارات مونتاژ شده الگو بردارم متاسفانه روی آنها را چسب ریخته بودند.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد پس جواب چی شد؟
سلام :
دوست عزيز همين دستگاه هايي {اينورتر } كه در بازار ديده ايد ساخت و مونتاژ انها اولا مقرون به صرف نيست {اقتصادي } در ثاني قطعات بكار رفته انها فعلا در بازار ايران ناياب است اگر نياز به اين تيپ دستگاه ها داريد توصيه ميشود همون اماده انها را خريداري { ارزان قيمت هم هستند } كنيد .
نا گفته نماند كه براي فردي كه به عنوان پروژه و تحقيق پيگير اين نوع مدارات هست موضوع فرق ميكند و معمولا اين افراد {طراح و پژوهشگر } هم كپي كار نيستند .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-amirreza

کاربر
2010-07-28
23
45
با سلام خدمت اساتید محترم.عکسی که ضمیمه کردم مربوط به برد یک دستگاه تردمیله که متأسفانه تمامیه دکمه هاش از کار افتاده با تستهایی که انجام دادم موتورش کار میکنه ارتباط از این برد تا برد ولتاژ موتور برقراره ولی بجز صفحه نمایش دیگه هیچ دکمه ای عمل نمیکنه لطفاً راهنمایی کنید.متشکرم.

wcenr5qys7gtxrkm7c10.jpg

gg1tsdd3frzry17t6iyu.jpg

آخرین ویرایش:

m-amirreza

کاربر
2010-07-28
23
45
با سلام خدمت اساتید محترم.عکسی که ضمیمه کردم مربوط به برد یک دستگاه تردمیله که متأسفانه تمامیه دکمه هاش از کار افتاده با تستهایی که انجام دادم موتورش کار میکنه ارتباط از این برد تا برد ولتاژ موتور برقراره ولی بجز صفحه نمایش دیگه هیچ دکمه ای عمل نمیکنه لطفاً راهنمایی کنید.متشکرم.

سلام خدمت اساتید..
کسی نظری نداره راهنمایی کنه؟متشکرم

بالا