آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام خدمت استاد رجبی
استاد من توی قسمت (مجموعه مدارات درخواستی )می خواستم مطرح کنم یعنی در ادامه ی بحثم اما نمی دونم چرا این تاپیک بسته شده؟؟!!
استاد من مداری می خوام که بوسیله اون بتونم دوتا میله رو با یون منفی یا مثبت باردار کنم .یعنی این میله ها سرشار از یون باشند یا مثبت یا منفی بسته به نوع مدار
اگه میشه در این زمینه راهنمایی بفرمایید و مدار مورد نیاز رو مرحمت کنید
منتظر راهنمایی شما استاد عزیز هستم
meysam

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد رجبی
استاد من توی قسمت (مجموعه مدارات درخواستی )می خواستم مطرح کنم یعنی در ادامه ی بحثم اما نمی دونم چرا این تاپیک بسته شده؟؟!!
استاد من مداری می خوام که بوسیله اون بتونم دوتا میله رو با یون منفی یا مثبت باردار کنم .یعنی این میله ها سرشار از یون باشند یا مثبت یا منفی بسته به نوع مدار
اگه میشه در این زمینه راهنمایی بفرمایید و مدار مورد نیاز رو مرحمت کنید
meysam
سلام :
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=1280 اینجا پاسخی گذاشته ام مطالعه کنید
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
سلام :
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=1280 اینجا پاسخی گذاشته ام مطالعه کنید
موفق باشید .
با سلام
استاد عزیز من پاسخ شما رو مطالعه کردم اما نتونستم توی همون تاپیک بحثم رو ادامه بدم واسه خاطر همین اینجا مطرح کردم.استاد مداری که شما مطر ح کردید فکر نمی کنم به کار کن بیاد من مداری نیاز دارم که بونم به وسیله اون دوتا میله رو باردار کنم
استاد چطور میشه دوتا میله رو باردار کرد یا منفی یا مثبت (که حتی تماس بدن با اونها هم باعث تخلیه بار اونها نشه) یعنی مداری میخوام که بتونه به طور مداوم از خودش یون تولید کنه و میله ها رو باردار کنه(مثلا از میله ها یا میله به عنوان خروجی استفاده بشه )

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,444
5,509
با سلام
دنباله فلاشری هستم که 4 عدد لامپ رو روشن کنه،به شکلی که با روشن شدن هر لامپ،لامپ قبلی خاموش بشه.وزمان روشن بودن هر لامپ هم حداقل 5دقیقه باشه.آیا میشه با تعویض ولوم فلاشرهای آماده بازاری این کار رو انجام داد؟ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
دنباله فلاشری هستم که 4 عدد لامپ رو روشن کنه،به شکلی که با روشن شدن هر لامپ،لامپ قبلی خاموش بشه.وزمان روشن بودن هر لامپ هم حداقل 5دقیقه باشه.آیا میشه با تعویض ولوم فلاشرهای آماده بازاری این کار رو انجام داد؟ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
با تشکر
سلام :
مدارات تجاری {بازاری } بستگی به طرح تایمرش داره که اگر با میکروکنترل باشه باید برنامه مربوطه اش باز نویسی بشه . چنانکه از تایمر معروف 555 ویا مدارات ساده ترانزیستوری باشه بله با بزرگ کردن ظرفیت خازن تایمر یا مقاومت {پتانسیومتر } و یا هر دو میتوان به زمانهای مختلفی دست یافت .
چنین مداری در بخش معرفی ایسی ها در اموزش گام به گام و تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان با ایسی های 4017 و 4024 و..... اپلود شده است مراجعه و استفاده کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
استاد عزیز من پاسخ شما رو مطالعه کردم اما نتونستم توی همون تاپیک بحثم رو ادامه بدم واسه خاطر همین اینجا مطرح کردم.استاد مداری که شما مطر ح کردید فکر نمی کنم به کار کن بیاد من مداری نیاز دارم که بونم به وسیله اون دوتا میله رو باردار کنم
استاد چطور میشه دوتا میله رو باردار کرد یا منفی یا مثبت (که حتی تماس بدن با اونها هم باعث تخلیه بار اونها نشه) یعنی مداری میخوام که بتونه به طور مداوم از خودش یون تولید کنه و میله ها رو باردار کنه(مثلا از میله ها یا میله به عنوان خروجی استفاده بشه )
سلام :
تولید انرزی به قول عالمان فیزیک غیر ممکن هست
{قانون بقا } هر تولید برای تبدیلات به منابع و گونه های دیگرش به مصرف گونه دیگری از انرزی نیاز دارد {مثل این فایل ضمیمه } به نظر بنده باید منبع سوخت و تامین چنین مبدلی { بقول شما تولید } را و همچنین مورد مصرف و اطلاعات لازم از نظر ساختاری را {مثل دامنه ولت و توان و فرکانس و.... } را بزارید تا نسبت به انها بررسی
21.gif
و نتیجه گیری بشه . البته ممکن هست در مورد مباحث اجسام فضایی یک راهکارهایی باشه که در رشته فعالیت بنده نیست و شرمنده .
{اگه ممکنه توضیح بیشتر بزارید تا در باره اش تحقیقی داشته باشم }.
موفق باشید .

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asghar847

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,090
با سلام و ادب.
من يک اف ام پلير يو اس بي خور (از اينايي که به فندکي ماشين نصب ميکنن ) و گرفتم ميخوام يه کاري بکنم که از خود دستگاه صداي خروجي پخش بشه و ديگه از راديوي اف ام استفاده نکنم به عنوان مثال يه خروجي بگيرم از قسمت جاي هدفونش و به يک بلندگو وصل کنم.
لطفا بگوييد دقيقا سيمهاي بلندگو را بايد به کجاي مدار وصل کنم و از چه بلندگويي استفاده کنم بهتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به حق ساقي کوثر وجودتان بي بلا باشد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام و ادب.
من يک اف ام پلير يو اس بي خور (از اينايي که به فندکي ماشين نصب ميکنن ) و گرفتم ميخوام يه کاري بکنم که از خود دستگاه صداي خروجي پخش بشه و ديگه از راديوي اف ام استفاده نکنم به عنوان مثال يه خروجي بگيرم از قسمت جاي هدفونش و به يک بلندگو وصل کنم.
لطفا بگوييد دقيقا سيمهاي بلندگو را بايد به کجاي مدار وصل کنم و از چه بلندگويي استفاده کنم بهتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به حق ساقي کوثر وجودتان بي بلا باشد.
سلام :
اینجا را ببینید :
مدار ریدر آهنگ از روی فلش usb(قابل اتصال به آمپلی فایر) :

http://www.irantk.ir/showthread.php?t=9403
موفق باشید .

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,090
با سلام.
استاد عزیز من این پست و خوندم ولی دقیقا متوجه نشدم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که دقیقا چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از کمکتان.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام.
استاد عزیز من این پست و خوندم ولی دقیقا متوجه نشدم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که دقیقا چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از کمکتان.
سلام :
دوست عزیز اول اینکه درخواست خود را در تاپیک فوق باید می زدید { از ایجاد تاپیک یا پست تکراری باید خود داری کنید }.
دوما در تاپیک لینک فوق دوستانی راهکارهایی نشان و راهنمایی کرده اند مطالعه و استفاده کنید در صورت ابهام و مشکل در همون لینک درخواست خود را پیگیری کنید .
این پست بعلت تکراری بعد از رویت شما حذف میشود .
موفق باشید .

بالا