سلام استاد
فرض کنید ولتاژ خروجی تغذیه را 10 ولت انتخاب کرده ایم و میخواهیم جریان را روی 1 آمپر محدود کنیم که بیشتر از 1 آمپر ندهد بنابرین وقتی P2 را روی 1 آمپر تنظیم میکنیم درواقع آنرا روی 47/ ولت تنظیم کرده ایم و لذا ورودی مثبت U3 مقدار 47/ ولت میشه
استاد میشه به وسیله فرمول مقدار تنظیم جریان را حساب کرد
مثلا برای 2 آمپر چند ولت روی پایه مثبت ای سی قرار خواهد گرفت با فرمول باشه استاد ممنون
درود
اولا با این فرض که شخصی موظف به پاسخگویی در خصوص هر سوال شخصی مفید و غیرمفیدی هست که استفاده جمعی و عمومی نداشته باشه.
دراینصورت هم لااقل یکبار خود را بجای مخاطب فرض کن که قادر به درک سوال هست یا نه ؟
آیا میتونم بفهمم این سوالات شما مربوطه به چه دستگاهی است ؟
سوال شما حتی منطبق با نقشه یکی از پست های این تاپیک نیست و لذا در صورتی قابل توجیه است که تصور فرمایید به هر موضوعی فکر کنید همگان به همون موضوع فکر میکنند.
ثانیا سوال مطروحه باید برای دیگران هم قابل استفاده باشه.
آیا یکنفر دیگه در انجمن سراغ دارید که به فرمول روابط و توابع ولتاژ و جریان و مقاومت برای نقطه مورد نظر نیاز داشته باشه ؟
اینکه شما به هر طریقی روی مباحث علمی جستجو تحقیق کنید قابل تحسینه ، اما با چه استدلالی انتظار دارید من هم همراهی کنم و تخیلات و برداشت های شما رو بررسی کنم ؟
گاهی سوالات عمومی و ارزنده ای مطرح شده و مدت طولانی تلاش کردم و در حد بضاعتم تاپیکی تنظیم کردم زیرا احساس کردم بازدهی قابل توجهی داره و بسیارانی از آن استفاده میکنن مثلا تاپیک
«« ساده تر از این نمیشه ( تحلیل سوئیچینگ ) »»
بطوریکه با توجه به استقبال و نیاز جمعی حتی در سایت هایی بدون اجازه و بدون موافقتم کپی محتویات تاپیک را مو بمو منتشر کردن.
که هرچند خارج از انصاف و مغایر با قانون است اما بدلیل استفاده عمومی اهمیتی ندادم .
ولی شما انتظار داری با صرف وقت ، فرمولی بدست بیارم و تقدیم کنم تا ببینی منطبق با فرمولی که بدست آوردی هست یا نه ؟
درواقع میخوای با دست ها راه برم که ببینی منم مثل شما سوزشی در چشم و سرم احساس میکنم ؟
مضافا که ابتدا باید تحقیق و جستجو کنم که سوال شما در خصوص چه دستگاهی است .
مطالعه این پست را توصیه میکنم .
https://www.irantk.ir/threads/11184...-خوش-شانس-کنیم?p=631321&viewfull=1#post631321
سپاس