سرکار -جناب غزالدرود
اطلاعات شما خیلی ناقص و غیرواقعی هست .
مگه ممکنه انسان بسادگی بتونه با 120kv کار کنه که از فاصله یک متری هم موجب برق گرفتگی میشه .
من بخش الکترونیک پیستوله پودر پاش رنگ های کوره ای را تعمیر کرده ام و نیاز به چنین ولتاژ بسیار بالای 120kv نداره.
نقشه کامل دستگاهی که فعلا استفاده میکنید ارسال فرمایید شاید اطلاعات لازم قابل ارزیابی باشه .
و یا کارهایی که با خازن های ۲کیلو ولت انجام داده اید و ناموفق بوده اعلام و تشریح فرمایید که چند خازن و به چه صورت استفاده فرمودید .
سپاس
متاسفانه در کشوری زنگی میکنیم که هر ایده نظر یا طرحی که با منتطق خودمون جور در نیاد به خومون اجازه میدهیم هر چیزی رو بگیم
جسارت نباشه شما حتی نحوه کارکردن رنگ پودری رو نمیدانید بعد راحت نظر میدین
کار هایولتاژ یا بهتره بگیم باردار کردن ذرات رنگ رو کاسکد داخل پیستوله -نازل-تفنگ یا هر اسم که میزارید روش انجام میده و بخش الکترونیکی که شما تعمیر کردید فقط فقط تغزیه سیم اولیه ترانس داخل کاسکد رو به عهده داره و لا غیر
بنده مشکلی که داشتم را زمانی که با شما عزیز مطرح کردم از یک غیر ایرانی در یوتوپ هم سوال کردم
همانطور که انتظار داشتم اون عزیز ایراد کار رو گرفتند
از شما عزیز هم سپاسگذارم وقت گذاشتید
فقط یک ایرادی که هست بهتر نیست فقط ایراد و مشکل مطرح شده رو رفع کنیم نا اینکه بخوایم از کل کار طرف سر دربیاریم هرچند که بنده به هیچ عنوان پنهانکاری نکردم و در حد متوجه شدن توضیح دادم ولی خوب
بنده به خاطر این مشکل چند جا رفتم و و حتی مجبور به خرید کاسکد تولید داخل با هزینه چند میایونی شدم ولی متاسفانه نمیدونم چرا و چرا ....
باز هم از شما تشر میکنم
ایراد کار ینده هم اشتباه انتخواب کردن خازن بود ولی رفع ایراد با سیمپیچ ثانویه و تغییر کوچک در مدار ثانویه
بعد تست حتما به شما اطلاع میدم