سلام به استاد و دوستان
من اطلاعات تحلیلی ندارم چیزی بود مطرح کردم هدف من اینکه با انواع محدودکننده در مدار تغذیه اشنا بشیم
منظور دیگری ندارم ممنون استاد و دوستان گرامی
درود
نیاز به اعلام علاقه نداره و همه میدونن که تقریبا کلیه اعضاء انجمن ، خواستار تحلیل نقشه ها هستن و فقط شما طالب آن نیستی.
و متقابلا من هم اشتیاق فراوانی برای تهیه و تنظیم و تقدیم تحلیل ها دارم ، اما بنحو اصولی که حتی المقدور عاری از خطا باشه و منجر به نتایج زیانبار و گمراهی علاقمندان نشه.
لذا هر چند نقشه اخیر ، بسیار ساده است اما تحلیل نقشه ها نیاز به زمان قابل توجهی داره بطوریکه اغلب تحلیل ها رو در چندین مرحله و داوطلبانه آغاز و در زمان نسبتا طولانی تکمیل کردم .
فلذا تحلیل نقشه ها قابل پرسش نیست و قابل پیشنهاد است که در فرصت مناسب تقدیم بشه ، با این وجود چون اولین بار ، تحلیل نسبتا ساده ای سوال فرمودی ، اعتراضی نکردم و مفصلا توضیح دادم .
اما بلافاصله مورد دوم ، آنهم بدون توجه به ارزش و اعتبار و صحت نقشه سوال فرمودید .
میدونی اگه نقشه ساده ای نبود بابام در میومد و نهایتا میفهمیدم زور الکی زدم و نقشه اشتباهه .
لذا رعایت انصاف مورد انتظار است که اولا از اعتبار نقشه مطمئن باشیم و ثانیا سوالات باید در زمان کوتاهی قابل پاسخگویی باشه وگرنه میتونیم یک یا چند سوال کوتاه مانند تحلیل کامل نقشه انواع تلویزیون مطرح کنیم که تحلیلگر تا پایان عمرش قادر به تنظیم و تکمیل پاسخ نباشه.
اساسا پاسخی که نیاز به تمرکز مفرط داره اگر در زمان کوتاهی توسط خدای الکترونیک هم تنظیم بشه قطعا خطاهای زیادی خواهد داشت و زحمات مربوطه نه تنها سودی نداره بلکه ممکنه زیانبار هم باشه و منجر به نتیجه معکوسی بشه و من عامل گمراهی علاقمندان بشم .
لذا از این حیث نسبت به سوال دوم که بوی سوالات رگباری و غیرمنصفانه میداد معترض شدم وگرنه من بیش از شما مشتاق انتقال اطلاعات و تجربیات ناچیزم هستم .
ضمنا میدونم نیت ناصوابی نداشتید درغیراینصورت پاسخ متفاوتی میدادم یا پاسخ نمیدادم.
سپاس