- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
استاد چرا باباش در میاد؟؟!!؟؟روش اصلاح این نقشه چیه ؟
چکار کنم که هم عمر طولانی داشته باشه هم موتور رو راحت راه اندازی کنه؟
من قرار از این مدل تغذیه سه بار و هر بار یه دسته ۱۰۰۰ تایی مونتاژ کنم.
درود
در این تغذیه از خازن سرامیکی بعنوان مقاومت خازنی استفاده میشه و لذا هرچقدر ظرفیت بیشتر باشه مقاومت کمتری داره و ولتاژ با دامنه بیشتر که قدرت بیشتری داره به مدار میده و لذا کاهش دامنه ولتاژ بسیار دشوارتر میشه و بهمین علت قطعات تحت فشار شدیدی هستن و در اولین فرصت که جریان بخشی از مدار کم بشه به جریان بقیه قطعات اضافه میشه و دامنه بالا مجال ظهور پیدا کنه و قطعات و بویژه زینر در محدوده غیرمجاز واقع و قطعات یکی پس از دیگری داغون میشه.
در این خصوص تجربه زیادی دارم که خازن بالای یک میکرو ، بشدت موجب کاهش عمر قطعات میشه .
لذا تاکید کردم با کمتر از ۲ میکرو هم اگه موتور دائما به مدار متصل نباشه صدمه می بینه .
و بالای ۲ میکرو که بسیار بدیهی است که عمر بسیار کوتاهی داره.
یکی از احتمالات اینه که یکلحظه به هر دلیلی جریان عبوری از خازن موصوف کم بشه مثلا ضعف خازن صافی ناشی از مدت استفاده و یا صدمه و گشاد شدن بوش و بدیهی موتور که پس از افزایش جریان نهایتا منجر به صدمه قطعات موتور و کاهش جریان بشه بسرعت قطعات دود میشن .
میتونی برای لحظاتی موتور را آزاد کنی و حرارت زینر را تست کنی که منجر به صدمه زینر و سپس فشار شدید قطعات میشه.
در هر صورت برای جریان های ناچیز و با خازن ظرفیت پایین مناسبه و بهیچ عنوان با خازن بزرگتر از ۲ میکرو به درد نمیخوره بنحوی که تابحال تغذیه ای با خازن نزدیک به ۲ میکرو که صدمه ندیده باشه در عمرم ندیدم و لذا بهترین راهکار ، لااقل استفاده از دو نمونه موازی است که قطعا برای شما مقرون بصرفه نیست .
ضمنا نقشه کامل واقعی و قطعات نهایی رو ارسال نکردی و حتی در بدو طرح موضوع هم ، نقشه شَبَهی از مدار واقعی ارسال میکردی و هرگز مشخص نشد بجز خازن مورد اشاره ، چه قطعاتی استفاده کردی.
لذا نقشه واقعی و کلیه قطعات رو با دقت اعلام کن شاید قطعات نامناسبی موجب افزایش جبری ظرفیت خازن شده باشه و لذا شاید با قطعات مناسب ، بتونی از خازنی با ظرفیت معقول استفاده کنی.
استفاده از زینر پرقدرت هم راهگشاست که بازم مقرون بصرفه نیست و بسادگی هم پیدا نمیشه.
سپاس
آخرین ویرایش: