آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

mobaraki

کاربر vip
کاربر
2008-10-08
204
613
تهران/شهرری
با سلام اگه میشود در مورد ماژولهای آماده gprs که چند وقتی هست وارد بازار شده و نحوه راه اندازی و ارتباط با میکرو را توضیح دهید ...

( SIM300CZ ) و ( sim300c_hs )

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

avr

کاربر
2008-10-23
35
60
سلام
من مداري رو خواستم كه بنويسه مثلا چراغ عقب سمت راست سوخته
اگه فارسي سخته انگليسي باشه
چون گفتم كه اينطوري هست
ممنون ميشم

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
سلام
من مداري رو خواستم كه بنويسه مثلا چراغ عقب سمت راست سوخته
اگه فارسي سخته انگليسي باشه
چون گفتم كه اينطوري هست
ممنون ميشم

اول اینکه دوست عزیز اگر بخواهیم به فارس این همه را ینویسیم باید برای مقعیت هر لامپ یک متن فارسی نوشته وان را ذخیره و تیدیل یه کنیم که این کاراول بسیار وقت گیر است و دوم اینکه حجم برنامه را با لا می برد من به ان خاطر این برنامه به این روش نوشتم که لیست تمامی لامپهای سوخته را در یک صفحه نمایش دهد ودوم اینکه می توان یک برشور در یک کاغد تهیه کرد که مثلا بگوید اگر عدد2 را نشان داد به این معنی که لامپ سمت راست سوخته است
حالا اگر اگر شما اسرار به این کار دارید مهم نیست من این کار را برای شما انجام می دهم این درخاست شما نشان می دهد که شما یک خانم هستید به این دلیل که خانمها در کار مته به خشخاش زیاد می گذارند از این حرف من ناراحت نشین من برای شما این کار را انجام می دهم

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
با سلام اگه میشود در مورد ماژولهای آماده gprs که چند وقتی هست وارد بازار شده و نحوه راه اندازی و ارتباط با میکرو را توضیح دهید ...

( sim300cz ) و ( sim300c_hs )

به روی چشم راستش من درباره این مو ضوع اطلاعی ندارم ولی برای شما تحقیق می کنم امیدوارم بتوانم کاری انجام دهم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mobaraki

mobaraki

کاربر vip
کاربر
2008-10-08
204
613
تهران/شهرری
سلام آقای saegheh_0836 تشکر بابت اینکه به در خواست من جواب دادین من یه پروژه ای می خوام انجام بدم و نیاز مبرم به نحوه راه اندازی و نحوه کارکرد این نوع ماژولها را دارم
باز هم تشکر ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

behdeh.net

کاربر
2008-10-14
9
14
با سلام

با سلام
دوست عزیز یک خواهش دارم:
میتوانید برنامه رو واسم تا 29 بهمن بنویسید؟
البته با عرض پوزش
با تشکر

آخرین ویرایش:
بالا