- 2012-12-09
- 349
- 663
ممنون از پاسخ سریع تان تغذیه را تعمیر میکنم فقط برای تست که ببینم دستگاه جوش مشکل دیگی نداشته باشه چون مشتری میخواد بدونه چقد هزینه داره ضمنا ایسی روی دستگاه UC2845 B هست از UC3845 میشود استفاده کرد وهمچنین در تغذیه اینورتر کوپلر وجود دارد عکس پیوست میشود مشاهده فایلپیوست 178859
مشاهده فایلپیوست 182302
درود بر استاد غزال.
عکس بالا متعلق به تغذیه یک آمپلی فایر 350 واتی هست که متاسفانه بسیار از قطعات اولیه (ای سی و مقاومت های smd) سوخته و قابل شناسایی نیست البته قسمت ثاویه سالم است.چگونه میتوانم با برد اسیلاتور تغذیه راه اندازی کنم ؟
میخواستم لطف بفرمایید و راهنمایی کنید.
سپاس
درود استاد غزالدرود
با توجه به قدرت آمپلیفایر ، متاسفانه برد همه کاره قادر به تامین انرژی لازم نیست .
با این وجود اگه میخوای تست کنی
۱- گراند غیر ایزوله یعنی منفی خازن بزرگ و
۲- مثبت خازن بزرگ رامشخص کن.
۳- کلکتور کوپلر را مشخص کن .
تا نحوه اتصال برد به این سه نقطه را تقدیم کنم.
سپاس
درود استاد غزال
در عکس مشخصات را علامت گذاری کردم.
ورودی پل دیود و خازن صافی بزرگ و قطبیت آنها
محل اپتوکوپلر و پایه کلکتور
و همچنین ماسفت K12A60D
ضمنا برد تغذیه یونیورسال هم تهیه کردم.
سپاس از وقتی میگذارید.
مشاهده فایلپیوست 182314
مشاهده فایلپیوست 182316
درود
۱- خطی که (مسیر درین) با سفید مشخص کردم با کاتر قطع کن که پایه ترانس از درین آزاد باشه
۲- حالا این پایه آزاد ترانس که با نقطه قرمز مشخص کردم به سیم قرمز برد همه کاره متصل کن .
۳- نقطه ای که با خط مشکی مشخص کردم به سیم مشکی برد همه کاره متصل کن
۴- نهایتا سیم آبی برد همه کاره را به کلکتور کوپلر متصل کن.
حالا برق شهر را با لامپ ۱۰۰ وات سری کن و تست کن اگه لامپ پر نور نبود لامپ را حذف کن و مراقب حرارت فت باش.
بعید میبینم برد همه کاره با صدای زیادِ آمپلیفایر دوام بیاره ولی با صدای کمتر از ماکزیمم جواب میده.
شاید با تغییراتی قابل استفاده بشه
فعلا تست کن و قبل از اطمینان کامل از صحت ولتاژها ، کلیه ولتاژهای آمپلیفایر را قطع کن که اگه خطایی داشتی و ولتاژهای غیرمجاز تولید شد باباشو درنیاره.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 182317
درود استاد غزال.درود استاد غزال.
ممنون از راهنمایی تون.
انجام میدهم ونتیجه را اعلام میکنم.
سپاس.
درود استاد غزال.
طبق فرمایش شما انجام شد نتیجه بشرح ذیل:
پتانسیومتر برد در حالت وسط بود با لامپ سری امتحان کردم ولتاژ روی تغذیه دوبل 60 ولت بود ( ولتاژ خازن ها 63 ولت هستند) تغذیه 12 ولت هم 14.5 ولت داشت.البته با یک بار روشن کردن لامپ سری یکی ، دوبار چشمک زد و بعد کاملا خاموش شد و سیستم روشن شد .پتانسیومتر برد را کمی کم کردم تغذیه دوبل روی خازن ها 50 ولت شد وتغذیه 12 هم همان 12 ولت شد.ولی الان مشکلی که دارم با کم کردن پتانسیومتر برد اسیلاتور صدای نویز روی خروجی صدای آمپ آمد باز هم مجددا مقدار پتانسیومتر را زیاد کردم (روی حالت اول) صدا نویز قطع شد .تست خروجی گرفتم با حالت لامپ سری و عادی (اتصال مستقیم شهری) برای مدت یک دقیقه مشکلی نداشت. حال بفرمایید با توجه به اینکه ولتاژ خازن ها 63 هست و تغذیه بایستی 50 ولت دوبل باشد برای حذف نویز در حالتی که پتانسیومتر را تنظیم روی 50 ولت یا 55 میکنیم چکار باید کرد ضمن اینکه وقتی پتانسیومتر را کم میکنیم ترانس تغذیه صوت خیلی کم وضعیفی دارد ولی روی 60 ولت نهمشاهده فایلپیوست 182334مشاهده فایلپیوست 182335
سپاس از همکاری و توجه تون.