آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

delta

کاربر
2006-10-06
225
2,239
اهواز

سلام

اين تصوير محل كار یکی از برادرهای مصری است

پیوست‌ها

• 168.4 کیلوبایت بازدیدها: 793
  • 79.5 کیلوبایت بازدیدها: 793
آخرین ویرایش:

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,456
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام
:devil:بالاخره بعد از کلی دردسر تونستم عکسی از نمای از درد تعمیرگاه و میز کار و خود همکار تهیه کنم:devil:
این همکار عزیز راضی نبود عکس میز کارش را در این تاپیک قرار بده و از زیرش در میکشید
اسم این همکار را فعلا نمیگویم کی هست تا خودش بیاد توضیحات کافی را بده
اولین عکس: تعمیرگاهی در شهر ابریشم را مشهده میکنید بنام دهکده الکترونیک
در عکس دوم همکار عزیزمون همراه اقا داداششون هستند
و اما عکس سوم این همکار را میبینید که از تابلو ورود ممنوع :)207:) که روی دیوار نصب شده بیخیال رد شده و وارد قسمت تعمیرات شده
و اما عکس چهارم میز کار این همکار عزیز هست که تلوزیونی که روی میز قرار داده هم مشکل خرابی ترانس هایولتاژ داره و باید یک هایولتاژی روش جایگزین بشه و تلوزیون اونیکی هم به علت مشکلی که در برق یک محله ایجاد شده بود فیوز و PTC خراب شده که باید تعویض بشه
نمیدونم چه احساسی میتونه داشته باشه وقتی این عکسا را ببینه من که جراتش را ندارم بهش بگم دوستانی که این همکار را میشناسن بهشون اطلاع بدن که یه سر به این تاپیک بزنه :89::89::89::89:

برادر محمودی این پست رو با اجازتون ویرایش کردم و عکسهاشم حذف کردم ان شاالله بزودی محبتتون رو چند برابر جبران و در اسرع وقت مقابله به مثل خواهد شد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
سلام
:devil:بالاخره بعد از کلی دردسر تونستم عکسی از نمای از درد تعمیرگاه و میز کار و خود همکار تهیه کنم:devil:
این همکار عزیز راضی نبود عکس میز کارش را در این تاپیک قرار بده و از زیرش در میکشید
اسم این همکار را فعلا نمیگویم کی هست تا خودش بیاد توضیحات کافی را بده
اولین عکس: تعمیرگاهی در شهر ابریشم را مشهده میکنید بنام دهکده الکترونیک
در عکس دوم همکار عزیزمون همراه اقا داداششون هستند
و اما عکس سوم این همکار را میبینید که از تابلو ورود ممنوع :)207:) که روی دیوار نصب شده بیخیال رد شده و وارد قسمت تعمیرات شده
و اما عکس چهارم میز کار این همکار عزیز هست که تلوزیونی که روی میز قرار داده هم مشکل خرابی ترانس هایولتاژ داره و باید یک هایولتاژی روش جایگزین بشه و تلوزیون اونیکی هم به علت مشکلی که در برق یک محله ایجاد شده بود فیوز و PTC خراب شده که باید تعویض بشه
نمیدونم چه احساسی میتونه داشته باشه وقتی این عکسا را ببینه من که جراتش را ندارم بهش بگم دوستانی که این همکار را میشناسن بهشون اطلاع بدن که یه سر به این تاپیک بزنه :89::89::89::89:
اقای محمودی سر اقا مهدی رو دیر دیدی !!!!!!!!

تاج

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-15
458
1,650
اهواز
بدجورداشتم مطالبو میخوندم هواسم به ساعت هم نبودکه از یازده شب قبلش تو مغازه موندم
یعنی از ساعت18دیروز که مغازه روبازکردم تاالان
البته یه نیم ساعتی زودی رفتم خونه یه شام+یه نماز برگشتم تا الان که دارم این پستو مینویسم 6:49صبح پنجشنبه هست که اگه اشتباه نکنم یکم شهریوره
انشاء اله فردا عکسارو خوب میگیریم بدون دستکاری هم میزارم
*لازم به ذکره تومنطقه ما فقط و فقط وقت ظهر و شب کار کردن نتیجه میده چونکه هیچ مزاحمتی ندارم اون هم به خاطر مراجعه بیخود وبی مورد ارباب رجوعه که 98 درصدشون آشنا هستند.*
"gutenmorgen"

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,487
اهواز
به نام تک دوست
سلام بر استاد گرامی تاج عزیز
اولا که منطقتون از دم همه با شخصیت و صالح تشریف دارند - متاسفانه این شما هستید که اون ها رو به راه وضالین می کشانید :khandehhhh::khandehhhh::khandehhhh::khandehhhh::khandehhhh:
ثانیا تقریبا میتونم حدس بزنم که چرا همیشه بد موقع و بر خلاف عرف بازار میرید سره مغازه
فکر کنم یه جورهایی مربوط به همان قضیه سی پی یو هستش که ساعت 2 شب زنگ زدید گفتید بیام مغازه - اخرش ما هم اومدیم و کلاه بزرگی سرمان رفت:200:
خلاصه اقا حسن
عکس واقعی مغازت رو ضمینه کن - اگه یکم بالا و پایین نشون دادی قضیه سی پی یو رو جز خبرهای مهم سایت میکنم - از ما گفتن بود :khandehhhh:

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
با عرض سلام

میز طراحی مدارات

سلام
واقعا از مغازتون لذت بردم فوق العادس.چنین مغازه ای با این امکانان تا به الان ندیدم .احسنت به این همه سلیقه و خوش ذوقی.

شما فرمودید که طراحی هم میکنم .اصولا چه مدارهای طراحی میکنید؟؟ با برنامه خاصی این مدارها رو طراحی میکنید؟؟

بالا