آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
سلام
جناب اصفهاني عزيزبسيارزحمت كش ومرد شريف از مغازه وداشتهاي كه هركدوم مربوط به زمان خودشون هستند.واقعا سخن ميگويند.فقط مقداري فضاي كم باعث شده mp3 چيدمان شود.ولي نشان از عمري تجربه واستادي ايشان هست.حتي دستگاه حديده دارند.ويا انواع پيچ گوشتي اتوماتيك دستي والكتريكي.خرسندم كه با شما افتخار دوستي دارم .ايكاش جناب محمودي براي مغازها امتياز در نظر ميگرفتند.به شيوهاي كه چند كارشناس هم نمره ميداد.بهتر بود.فقط تمام اركان ومواردهاي كاربردي در كنار يك كارگاه خوب ومناسب وامتياز خوب مشوق خوبي هست براي پيشرفت.هر چه تكنيكال بودن اين حرفه خيلي خوشم امد.موفق باشيد.ميدونم كه هستيد.
سپاس.سپاس.سپاس

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
با عرض سلام

به تمام دوستان تعمیر کار جهت بالا بردن سطح دستمزد دریافتی و نیز اشتیاق به سعی تلاش بیشتر و در نتیجه زیاد شدن معلومات و اطلاعات ، یک نصیحت :
هر چند مدت با تغییرات در میز کار ونیز محل کار که اینکار باعث اشتیاق به کار بیشتر میشود ( برای من این یکی از علل شوق کارم است)
با حداقل هزینه میتوانید به میز کارتان آب وتاب دهید که این نیز باعث میشود مشتریان نسبت به پرداخت دستمزد راغب تر شوند و بقول خودمانی کلاس کار را بالا ببرید
من برای محل قرار گیری آدپتور و مدارات رابط با استفاده از چوب های کم عرض و برای ایجاد طبقات از پیچ های متری که بسیار ارزان و نیز به هر اندازه ای که خواستید میتوانید طبقات را کوتاه بلند کنید

پیوست‌ها

• 217.7 کیلوبایت بازدیدها: 868
  • 228 کیلوبایت بازدیدها: 889

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,487
اهواز
اقای محمودی اول شما یه زحمت بکش و اون کلید تشکر رو بزن تا براتون تعریف کنم
اون 5 تا عکس اولی تعمیرگاه تلویزیون و سی دی و... که مربوط به صاحب مغازه بنده میشه
اقای محمودی یه چیز جالب تر ، تو اون مغازه دو نفر کار میکن
تعمیر کردن وسایل جدا و ورود و خروج از مغاره و عبور از این همه تلویزیون جدا
تخته اصلی که روی اون کار میکنن همیشه خالیه -تو عکس اولی اگه دو تا هویه و یه چسب رو بیبند اون میز کار حساب میشه و همچنین تو عکس دوم گوشه مادربرد در اومده
اون 4 تا عکس بعدی خدمات کامپیوتری خودمه
روزه اولی که مغازه رو تحویل گرفتم صاحب مغازه بهم گفت مغازه رو شبیه ما نکنی که همه بهت میخندن

مصطفی رحمانیان

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
میز کار یعنی این >>>> !!!
فکر کنم صاحب این مغازه نمره انظباط دوران تحصیلش تک بوده ....
جدا من موندم چطور می شه اینجوری همه چی رو به هم ریخت
روحیه ام عوض شد ای والله

delta

کاربر
2006-10-06
225
2,239
اهواز
اقای رحمانیان واقعا ادم بادیدن میز ومحل کار شما انرژی مثبت می گیره اما برعکس میزکار دوستمان basem انرژی منفی !!! زیاد به دل نگیرید اقا باسم اکثر تعمیرکاران اخر وقت میزشان این شکلی می شود

حضرت رسول می فرمایند :اوصیکم بنظم امرکم

بالا