آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,456
هرمزگان
www.irantk.ir
میز کار یعنی این >>>> !!!
فکر کنم صاحب این مغازه نمره انظباط دوران تحصیلش تک بوده ....
جدا من موندم چطور می شه اینجوری همه چی رو به هم ریخت
روحیه ام عوض شد ای والله
مصطفی بگم خدا چکارت کنه
کشتیم از خنده

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,487
اهواز
خداییش من که تو نظرات دوستان موندم :11681:
آخه دوستان دارن امره به منکر و نهی از معروف میکنن :26000000:
یه روزی تو مغازه یه کلید موتوری افتاد --- حالا اون روز کربلایی شد - دو ساعت تمام شاسی ها رو کردم بیرون تا کلید رو پیدا کردم --- حالا جالب اینجا بود در حینی که داشتم وسایل رو میکردم بیرون ،صاحب مغازه دستگاه سی دی مشتری رو که دو ماهه گمش کرذه بود رو پیداش کرد و همچنین دنبال یه شاسی هم که بود باز اون رو پیدا کرد و از ذوق و شوق حتی دستت درد نکنه هم نگفت
همین چند روز پیش یه کریستال افتاد رو زمین --- صاحب مغازه با کمال خون سردی گفت که عزیزم دنبالش نگرد که پیداش نمیکنی
حالا شما پیشنهادتون چیه که خدا ما رو گیر یه صاحب مغازه پول دوست گیر انداخته :88000000: که حتی حاضر نیست دوره بر خودش رو تمیز کنه

از همه این ها که بگذریم کار کردن تو چنین جایی واقعا حال میده
مغازه خودم خیلی شلوغ تره این حرف هاست ---- این عکس نمونه تمیز شده هستش

آخرین ویرایش:

mostafa_sh

مدیر انجمن صوتی و تصویری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-04
784
8,104
با سلام خدمت دوستان گرام 041409105910.jpgIMG_0070.jpgIMG_0283.jpgIMG_0546.jpgی این هم تصویر مغازه اینجانب

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
با عرض سلام

بفرموده کسی که آبش با من توی یک جوی نمیرود ، نمره انضباط شما صفر بوده
با این دکوراسیون نمیتوان از دست مشتری پول گرفت و با نگاه دیگری به تعمیرکار می نگرد
من سعی کردم در حجم کم مغازه تعمیرات را قسمت کنم
ا
میز تعمیرات کامپیوتر و طراحی مدارات
میز تعمیرات بردهای یخچال و فریزر و بردهای صنعتی
میز تعمیرات برد های اتومبیل
میز برش و ساخت مدارات
میز اینترنت
قسمت بی نظم ، بخش چایخانه
اگر بتوانید نظم در کار ها ایجاد کنید ، ذوق شما در کار بیشتر میشود ، این روش را بکار ببرید و شاهد تغییرات خواهید بود
عید امسال از کسانی درخواست کردم تا عکسی جهت الگو برداری از میز خود ارسال کنند !!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه طاقچه بالا گذاشتن ( آقایان صابری-رجبی-شاطی زاده - خلیلی )
خصوصا آقای رجبی
باز هم منتظر هستم
الگوی خوب فعلا آقا مصطفی

پیوست‌ها

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,487
اهواز
آقای اصفهانی

هیچ کس حرف شما رو انکار نمیکنه - خودم بهترین ساعت کاری که دارم در تمیز بودن مغازه هستش
ولی همه ما این همه برو وبیا داریم تا مشتری بیاد مغازه و ازش دستمزد بگیریم - مشتری هم ثابت کرده که تو شلوغ بودن مغازه بیشتر پول میده - بیشتر جذب مغازه و کار میشه
این رو به مراتب در چندین تعمیرگاه در سطح شهر اهواز به چشم دیدم-شلوغ بودن مغازه یعنی یک تعمیرکار حرفه ای (از دید مردم )
برای سه چهار ماه مغازم رو تمیز نکردم - شد کامپیوتر رو کامپیوتر - خدا شاهده هر کی می اومد مغازه فکر میکرد مایکروسافتم -مشتری این قدر حال میکرد
نمیدونممممم چرا
شاید هم عرف جامعه اهواز این طور باشههههههه
تعمیرکاری رو سراغ دارم که موقع بدو ورود به مغازه باید پا رو شاسی های اوراقی بذاری تا به میزکار برسی - اینقدر مشتری هم داره که خدا داند-مشتری هاش هم روز به روز زیادتر میشن- اگه یه عکس از مغازش بذارم باورتون نمیشه که شبیه یه نان خشکی میمنونه تا تعمیرگاه - دو ساله که شیشه هاش رنگ شیشه پاکن به خودشون ندیدن
پس به نظر من میشه اینطور نتیجه گیری کرد باید جوه اون محله رو طوری بسنجی و با طرز افکار اون مردم مغازه رو بنا ساخت
تو اهواز که همیشه از مردم اصفهان زیاد تعریف میکنن- بیشتر کسانی که میخوان از اهواز نقل و انتقال بدن حرف اول اصفهان بعد شیراز
آقای اصفهانی مواظب باشید این اهوازی ها عرف اصفهان رو خراب نکنند :)

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
آقای اصفهانی تو پست 135 - عکس شماره 6 اون گرافیک گیگابایت هستش ؟ فکر کنم گیگابایت باشه - خاطره بدی دارم
آفرین به دقت شما مدل کارت گرافیک GV-NX73L128D-RH

بالا