آقای اصفهانی
هیچ کس حرف شما رو انکار نمیکنه - خودم بهترین ساعت کاری که دارم در تمیز بودن مغازه هستش
ولی همه ما این همه برو وبیا داریم تا مشتری بیاد مغازه و ازش دستمزد بگیریم - مشتری هم ثابت کرده که تو شلوغ بودن مغازه بیشتر پول میده - بیشتر جذب مغازه و کار میشه
این رو به مراتب در چندین تعمیرگاه در سطح شهر اهواز به چشم دیدم-شلوغ بودن مغازه یعنی یک تعمیرکار حرفه ای (از دید مردم )
برای سه چهار ماه مغازم رو تمیز نکردم - شد کامپیوتر رو کامپیوتر - خدا شاهده هر کی می اومد مغازه فکر میکرد مایکروسافتم -مشتری این قدر حال میکرد
نمیدونممممم چرا
شاید هم عرف جامعه اهواز این طور باشههههههه
تعمیرکاری رو سراغ دارم که موقع بدو ورود به مغازه باید پا رو شاسی های اوراقی بذاری تا به میزکار برسی - اینقدر مشتری هم داره که خدا داند-مشتری هاش هم روز به روز زیادتر میشن- اگه یه عکس از مغازش بذارم باورتون نمیشه که شبیه یه نان خشکی میمنونه تا تعمیرگاه - دو ساله که شیشه هاش رنگ شیشه پاکن به خودشون ندیدن
پس به نظر من میشه اینطور نتیجه گیری کرد باید جوه اون محله رو طوری بسنجی و با طرز افکار اون مردم مغازه رو بنا ساخت
تو اهواز که همیشه از مردم اصفهان زیاد تعریف میکنن- بیشتر کسانی که میخوان از اهواز نقل و انتقال بدن حرف اول اصفهان بعد شیراز
آقای اصفهانی مواظب باشید این اهوازی ها عرف اصفهان رو خراب نکنند