آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

sohil62

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2009-11-15
279
2,841
اصفهان
با سلام

اقای اصفهانی همش تقصیر شماست :biggrins: با این عکسهای که شما از میز کار و ابزارهای خودتون گذاشتید خود من به شخصه اگر میتونستم عکس میز خودم پاک میکردم چون واقعا در مقابل شما اصلا مایه................. است :glee:

خیلی جالبه شما ابزارهای نجاری هم دارید ( پدر من نجار بوده به همین خاطر این ابزارها را میشناسم ) من فکر میکردم خودم علاقه خاصی به ابزار دارم ولی وقتی میز شما رادیدم ..........
خیلی جالبه من فکر میکردم ابزارهای الکترونیک من کامل هست چون اکثر نمایندگی ها را دیده بودم ولی وقت میز شما را دیدم ........
خیلی جالبه من فکر میکردم حداقل میتونم بگم میز کار تمیز و مرتبی دارم و همه چیز سر جای خودش هست ولی زمانی که میز شما را دیدم ..........
خیلی جالبه من فکر میکردم من برای خودم 2 تا میز دارم که هر کاری سر جای خودش باز میشه ولی وقت میز شما را دیدم ........

خیلی جالبه من خیلی چیزهای دیگه هم فکر میکردم ولی زمانی که میز شما را دیدم دیگه اصلا ترجیح میدم فکر نمیکنم :p:

ولی خارج از شوخی: به جرات میگم
با این میز کار و ابزارتون جز نفرات اول تو ایران هستید اینشالله همیشه موفق وپیروز باشید

امید.اکبری

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-10-10
661
2,918
45
اصفهان
مهندس اصفهانی سلام
یه دونه عکس هم از دم درب مغازه بزار که تمام مغازه را پوشش بده.اینم نمای خوشگلی میشه و بچه ها پی میبرن ک واااااااااااااااااو........
ولی خداییش کسی دفتر کاری به زیبایی و پری شما نداره.همون پروگرامر خالی 3.5 ملیون تومنه.مهندس خداییش حداقل 200 ملیون ابزار و اساس تو مغازته.عاشقتم مرد

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
مهندس اصفهانی سلام
یه دونه عکس هم از دم درب مغازه بزار که تمام مغازه را پوشش بده.اینم نمای خوشگلی میشه و بچه ها پی میبرن ک واااااااااااااااااو........
ولی خداییش کسی دفتر کاری به زیبایی و پری شما نداره.همون پروگرامر خالی 3.5 ملیون تومنه.مهندس خداییش حداقل 200 ملیون ابزار و اساس تو مغازته.عاشقتم مرد
با عرض سلام
امید از ترس اینکه مبادا عکسی از جلوی مغازه بگیری فردا تمام شیشه ها رنگ میکنم تا نتونی از ویترین مغازه عکس بگیری !

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
به نام خدا

سلام. شما هم شش ماهه به دنیا آمدید ها... اسباب کشی کار داره دردسر داره. تازه اونجا که میرم خط تلفنش هم هنوز وصل نشده واینترنت هم ندارم.
صبر کنید دیگه. 7 - 8 ماه دیگه عکس میز من را هم میبینید.
با عرض سلام
با توجه به تاريخ پست آقای صابری ! پس کو عکس ها ؟

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,694
اصفهان
با عرض سلام
با توجه به تاريخ پست آقای صابری ! پس کو عکس ها ؟
به نام خدا
سلام...
کی..... کجا...... من..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2.gif
2.gif
2.gif
2.gif
2.gif
2.gif

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
سلام
من که فکر میکنم آقای اصفهانی ابزار اتاق عمل را هم کامل تو مغازه اش داشته باشه از گاز بیهوشی گرفته تا چاقوی جراحی و نخ بخیه و سوزن و سوند و..... حتی بنت و دستگاههای احیای قلبی و تنفسی !

بالا