سلام
و در حالتی که گفتم یعنی (
ولوم کنترول جریان مقدارش max هست با افزایش ولوم P1 در نصف ولوم یک دفعه ولتاژ دوسر زینر d7 کاهش پیدا کرده و -2.2 ولت میشه. و وقتی ولوم جریان مقدارش min باشه و ولوم ولتاژ max باشه مقدار ولتاژ دوسر زینر d7 به -3 ولت میرسه . ) به خروجی مدار باری متصل نیست و ولتاژ ورودی 20 ولت است .
در مورد این سوال شما (
اگر تغذیه u2 را با زینر یا رگلاتور مثلا بمقدار 20 ولت برسونید در اینصورت ولتاژ کلکتور Q4 اگر 1000 ولت هم باشه هرگز خروجی تغذیه بیشتر از 18/6 ولت نخواهد شد . ) پس چه طوری میشه این مشکلو حل کرد یا تو مداری که در پایین گذاشتم این مشکل وجود نداره این مشکلو کدوم قسمت مدار حل کرده ( من مدار پایینی رو از کتاب برداشتم و طبق گفته ی این کتاب این مشکل در این مدار وجود نداره . )
من عکس هایی از کتاب گرفتم و این جا آپلود کردم
اینم نقشه ی مدار
با تشکر
سلام
عزیزم وقتی می خوای مدار مورد نظر تاپیک را مونتاژ کنی دیگه نمیتونی مدار دیگری را ملاک قرار بدهید
بهمین دلیل میگی ترانس اون 33 ولتی است و کار میکنه پس چرا در این مدار کار نمیکنه
دلیلش اینه که موتور دوو روی پژو سوار نمیشه و نیاز به تغییرات لازم داره
ضمنا ماکزیمم ولتاژ و جریان مدار جدید شما چندان بالا نیست و مدار مورد اشاره تاپیک هم با این جریان و ولتاژ کار میکنه ولی توصیه کردم برای پیشگیری از صدمه زودرس باید زیر 30 ولت استفاده کنید ولی شما مختارید که با ولتاژ بالاتر استفاده کنید و هر ماه یکبار تعمیر کنید
از طرفی عرض کردم جهت افزایش جریان و ولتاژ باید تغییراتی اعمال بشه ولی شما فرمودید دوست شما بدون تغییرات و فقط با موازی کردن ترانزیستور به این هدف رسیده و برای اثبات مدعا این مدار را معرفی فرمودید
این مدار که ادعای منو ثابت میکنه زیرا
از یک طرف 3 آمپری است و آمپرش بیشتر نیست
از سوی دیگر کل مدار متفاوت با مدار مورد نظر تاپیک است و ارتباطی با موضوع بحث نداره
ضمنا درخصوص عیب تازه شما بازم آی سی سوزوندی
ازآنجاکه سوکت داره یک آی سی نو تهیه کن و یکی یکی تست کن و نتیجه را اعلام کن (البته ولوم را کمی از صفر آمپر دور کن زیرا عرض کردم جریان صفر آمپر یعنی درصورت عبور صفر آمپر باید پروتکت کنه که میکنه و طبیعی است )
سپاس