- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
استاد با این حال که در برابر اتصال کوتاه محافظت می شه ولی با اتصال کوتاه ترانزیستور قدرت می سوزه چار اینطوری و ایا میشه این مشکل رو حل کرد
2- ممکنه عکسی چیزی بزارین تا ببینیم که اگر بخاهیم در جریان بالا ازش استفاده کنیم مثلا 3 امپر ممتد چطوری باید ترانزیستور قدرت خنک کنیم هر کاری می کنم خنک نمی شه استاد گیر کردم
با تشکر از استاد خوب
درود
بدون اتصال کوتاه هم اگه خنک نشه میسوزه.
عرض کردم من از همین تغذیه سالها حتی بدون هیت سینک و بدون فن استفاده کردم و نسوخته.
اما اگه ۱۰ دقیقه شبیه شما استفاده میکردم میسوخت .
این ضعف تغذیه نیست ، استفاده نادرست از تغذیه است .
شما چجوری خنکش کردی که خنک نشده.
متاسفانه همانطور که استاد رجبی استاد بزرگ و عزیزم فرمودند و منم تاکید کردم ، در پست های خود اطلاعاتی مطرح نمیکنید و سوالات کلی قابل پاسخگویی نیست مثلا میفرمایید هر کاری میکنم ترانزیستور خنک نمیشه
یعنی من نمیگم در چه امپری استفاده میکنم و چه عملیاتی برای تهویه انجام دادم و تصویری هم ارسال نمیکنم ، بنابرین کلیه احتمالات را مطرح و یکی یکی بررسی کنید تا نیازی به اطلاعات من نباشه.
البته اینکه تمامی احتمالات مطرح و بررسی بشه ، خیلی خوبه اما نیاز به وقت کلانی داره که هرگز حاصل نمیشه .
به همین علت باید سوال محدود به مورد خاصی باشه و اطلاعات جامعی همراه با تصویر و ملزومات کافی ارسال فرمایید تا پاسخگویی میسر بشه .
پاسخ این سوال را میتونم تقدیم کنم که فرمودید
باوجودیکه مجهز به حفاظت در قبال اتصال کوتاه است ، با این وجود چرا اتصال کوتاه میکنم ترانزیستور میسوزه .
پاسخ را در پست آتی ملاحظه فرمایید .
سپاس