soltaneeia
کاربر
- 2014-11-02
- 54
- 28
سلام .من دوباره به ازمایش ترانسهای موجود پرداختم و نتیجه گیری که کردم اینست که کاملا فرمایش وتشخیص شما درست هست وترانسها حتی دو ترانس توروئید ک سفارشی وبا امپر خاص داده بودم وچند سال قبل برایم اماده کردند به هیچ وجه امپر لازم را نمیدهند واطلاعات قید شده در روی ترانس کاملا دروغ وغیر واقعی است .البته ترانس eiک دارم بازاری است واطلاعی از امپرش نداشم اما ترانسهای سفارشی ک برای امپلیفایرداده بودم وتاکید بر لزوم توان لازمه را کرده بودم یا به عمد یا سهوا با توان بسیار پایین داداند.اگر اشتباه میکنم اصلاح فرمایید من ترانس 12ولت توروئید را به برق زدم 12.7ولت نشان دادبعد کلمپ acراوصل ودر خروجی المنت گذاشتم ک مقدارش را میتوانستم کم وزیاد کنم .در 5/امپربدون افت ولتاژجریان داد ووقتی المنت را کم اهم کردم و3امپرجریان داد ولتاژبسیار پایین امد یادم نیست دقیق چقدر شد.درحالی ک ترانس را با نام 11امپری به ما داداند.ببخشید ک زیاده گویی کردم وشما را خسته نمودم باشد ک بقیه عزیزان این پست را بخوانند ومثل بنده گول این ترانس پیچها را نخورند.ادمهایی ک فقط وفقط فکر جیبشان هستند ودر این کشور فراوان تشریف دارند ازین مقوله اند.