سلامی دوباره خدمت دوستان گرامی.میدانم بسیار در مورد این تغذیه مطالب گذاشته شده ومن بیشتر انها را خواندم وهمه تجزیه وتحلیل مدار وعیب یابیش را خواندم وبیشتر سوالات افرادی ک ساخته اند ونتیجه صدرصدی نگرفته اندوراهنمایی های گوناگون شده رادریافت کرداند را دیدم ومدارم را با توجه ب انها برسی نمودم اما متاسفانه فعلا نتوانستم ب نتیجه کامل برسم.در پست قبلی نوشتم ک ولتاژتا 18.7بالا میرود من Q2را با برند دیگری عوض کردم ولتاژتا24 ولت بالا میرود بدون باروهنوز ب 30 ولت نمیرسد البته نه اینکه حتما 30 ولت لازم دارم بلکه میخواهم علت را بدانم ک چرا حداکثر نمیشود.در برسی جریان دهی مدار متوجه شدم حداکثر جریان تا 8/امپر بالا میرود هرقدر هم ولوم جریان را زیاد میکنم زیاتر ازاین نمیشود اما کمتر میشود.وقتی جریان کشی از مدار میکنم ولتاژبسیار پایین میاید .r7ک باید 47/اهم باشد در مدار 1.2اهم است هرچند در روی مقاومت اجری 47/نوشته شده ایا میتواند ازین باشد؟
درود
شما با موتور ژیان نمیتونی کامیون را به سرعت عادی برسونی و بگی سازنده این کامیون گفته با بار ۱۰ تن میتونه با سرعت ۱۰۰ کیلومتر حرکت کنه ولی چرا بیشتر از ۲ کیلومتر سرعت نداره ؟
همه ملزومات تغذیه باید متناسب باشه
وقتی جریان زیاد از تغذیه میکشی ، کلکتور Q2 چند ولته ؟
ترانس شما ضعیفه.
هیچ اطلاعات و مشخصاتی از ولتاژ و قدرت ترانس هم گزارش نکردی.
هیچگونه اطلاعات شفافی گزارش نکردی مثلا Q2 را با یک برند دیگه عوض کردم چجور گزارشه ؟
در چه ولتاژی جریان مصرف کردی ؟
سپاس