- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
استاد غزال عزیز
چند ماهیست که من میخوام این مدار رو بسازم.به دلیل پاره از مشکلات وقت نمیشد .
استاد من یک عادتی دارم که قبل از ساخت و مونتاژ برای قطعات گران ابتدا موجودیت هام رو میبینم بعد به بازار میرم و خرید میکنم .
در تعمیرگاه بنده یک ترانس ضبط 3 دیسک سونی هست که خروجی های 29 ولت دوبل یعنی 60 ولت و 5 ولت و .. که خودتون بهتر میدونید رو داره و از آنجا که من چند ماه است یک سیگنال ژنراتور ساختم و از همان موقع تصمیم به ساخت این مدار و چند مدار از جمله LCRX متر را داشتم بنانبر این یک باکس پیدا کردم که همگی این مدار ها را در آن جا دهم .
حال چند سوال:
1- به نظر شما از این ترانس که جوابگوی تمامی مدارهایم است میتوان در این مدار از خروجی 29 ولت آن استفاده نمود؟ (اگر بشود که خیلی عالی میشود زیرا نیاز به تهیه چند ترانس نمیشوم )
2- در تعمیر گاه بنده ترانزیستور MJ2955 موجود هست که به نوعی برادر نا تنی 2n3055 هست زیرا آن PNP و آن یکی NPN میباشد چگونه میتوانم از MJ به جای 2n استفاده کنم (چه تغیراتی باید در مدار بدم ) در صورت امکان راهنمایی نمایید
3- اگر به جای یک ترانزیستور قدرت از 2 ترانزیستور به صورت موازی استفاده کنیم تلفات گرمایی و راندمان بهتر نمی شود ؟
با سپاس فراوان
درود
با ترانس شما 3 آمپر نمیده ولی با آمپر پایین قابل استفاده است
29 ولت متناوب زیاده و باید ولتاژ ترانس را کم کنی که حدود 20 ولت متناوب بشه
با این ترانس نیازی به ترانزیستور موازی نداری چون درواقع میخوای کامیونی درست کنی که یک حبه قند را حمل کنه
سپاس