راستش اون مطالب رو زیاد خوندم و تا جایی که اطلاعاتم کفاف میداد فهمیدم.
الان من ترانسم 24 ولت هست و ولتاژ دو سر خازن 3300 هست 31 ولت (ترانس رو ولتاژش رو کم نکردم). اما اینطور که از صحبتتون برداشت کردم اگه 27.9 داره به مالان میده خوبه؟
پتاسیومتر جریان وقتی رو حالت مینیمم هست حداکثر جریان قابل بهره یگری چقدر هست!؟
الان یک مقاومت 0.47 اهم ده وات رو که وصل میکنم وقتی جریان در حالت مینیمم هست و ولتاژم رو میزارم رو 2 ولت ال ای دی روشن میشه و ولتاژ میره روی 0.2 ولت با جریان 0.24 امپر.
اما وقتی جریان رو ماکسیمم میکنم با همون 2 ولت جریان میشه 1.6 امپر.
حالا ولتاژ رو کردم 27 با مینیمم جریان که باز همون 0.2 ولت و 0.24 امپر شد که همه چی درسته .
بعدش با همین ولتاژ 27 ولت پتاسیومتر جریان رو کردم ماکسیمم و بعد اتصال شد : ولتاژ 7.1-7.2 و جریان 5.6 -5.7 امپر!!
الان من جایی از کارم مشکل داره یا همه چی درسته؟؟
با 10 اهمی هم تست کردم وقتی ولتاژ رو 10 تنظیمه و جریان رو مینیممه ال ای دی روشن میشه و ولتاژ میشه 1.7 و جریان 0.25.
این نتیجه با قانون اهم جور در نمیاد که:212:
درود
تغذیه شما سالمه و 27/9 ولت هم خوبه
اولا اگه پتانسیومتر جریان مینیمم باشه یعنی نباید جریان بده یعنی جریان صفر آمپر میده و لذا led هم باید همیشه روشن باشه
هرچند نحوه
مدرج کردن پتانسیومتر جریان را تقدیم کردم ولی چون نمیخوای مطالعه کنی مجددا میگم
1- پتانسیومتر جریان را ماکزیمم کن و یک مقاومت 3 اهم به خروجی متصل کن و ولتاژ را 3 ولت تنظیم کن و حالا آنقدر پتانسیومتر جریان را بچرخون که مرز روشن شدن led مشخص بشه روی این نقطه بنویس 1 یعنی اگه پتانسیومتر جریان روی این نقطه باشه 1 آمپر میده
2- پتانسیومتر جریان را ماکزیمم کن و حالا با همین 3 اهمی ولتاژ را 6 ولت کن و آنقدر پتانسیومتر جریان را بچرخون تا مرز روشن شدن led را پیدا کنی که این نقطه یعنی 2 آمپر میده
3- پتانسیومتر جریان را ماکزیمم کن و حالا ولتاژ را 9 ولت کن و آنقدر پتانسیومتر جریان را بچرخون تا مرز روشن شدن led را پیدا کنی تا نقطه 3 آمپر را پیدا کنی
حالا پاسخ سوال آخر
اگر 10 اهمی به خروجی متصل کنی و جریان روی 1 آمپر باشه یعنی اجازه میده تا یک آمپر بکشی یعنی اگه ولتاژ 5 ولت باشه 5/ آمپر میکشه و لذا لامپ روشن نمیشه چون 5/ آمپر کمتر از 1 آمپر است که انتخاب کردی
و اگر خروجی 6 یا 7 یا 9 ولت هم بشه چون جریان کمتر از 1 آمپره بنابرین لامپ روشن نمیشه
اما اگه خروجی 11 ولت بشه جریان 1/1 آمپر میکشه درحالیکه ما 1 آمپر انتخاب کردیم بنابرین چون بیشتر از 1 آمپر میکشه که غیر مجازه و لذا لامپ روشن میشه و ولتاژ از مقدار 11 ولت خودبخود 10 ولت میشه که 1 آمپر بکشه و غیر مجاز نباشه
اگه خروجی 20 ولت هم باشه چنانچه به 10 اهمی متصل کنی ( جریان هم همون 1 آمپر باشه ) خروجی خودبخود 10 ولت میشه که بیشتر از 1 آمپر نکشه
حالا شما جریان مینیمم احتمالا 17/ آمپر انتخاب کردی و خروجی را به 10 اهمی متصل کردی دراینصورت معلومه که ولتاژ خروجی خودبخود 1/7 ولت میشه که بیشتر از 17/ آمپر نکشه لذا کجاش اشکال داره
عزیزم وقتی جریان مجاز را با پتانسیومتر جریان انتخاب میکنی و مثلا 1/ آمپر انتخاب میکنی نباید اجازه عبور بیش از 1/ آمپر را بده بنابرین اگه میخوای اجازه عبور جریان بیشتری را بده ماکزیمم جریان را انتخاب کن و تا انتها بچرخون که ولتاژ خروجی برای جریانهای تا 3 آمپ کم نشه
بنظر میرسه استنباط صحیحی از جریان و ولتاژ نداری
ضمنا فرمودی
با 10 اهمی هم تست کردم وقتی ولتاژ رو 10 تنظیمه و جریان رو مینیممه ال ای دی روشن میشه و ولتاژ میشه 1.7 و جریان 0.25.
جریان 0.25. را از کجا آوردی ؟
وقتی ولتاژ 1/7 ولته و مقاومت 10 اهمه چطور فهمیدی جریانش 25/ آمپر است ؟
سپاس