آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

araz-m

کاربر
2010-10-02
5
12
ممكنه مشكل از رم باشه براي امتحان يه مدياي ديگه يعني يه فلش ديگه يا هارد اكسترنال به اون پورت وصل كن و تكرار كن ببين چي ميشه اگر بازم همون بود بگو ادامه بديم

ممنون دوست عزيز . ولي من اين مورد هايي كه شما عرض كردين رو چك كردم ولي نتيجه نداد! ضمنا مشكل از فايل ها هم نيست.

هارد به هارد كپي ميكنه و همچنين از فلش به هارد! ولي از هارد به فلش نه.

taghi_ar

کاربر
2010-07-28
18
38
شايد تو ويندوز تنظيم كردي كه رو فلش رايت نكنه
يه آپشني داره كه تو رجيستري ميتوني رايت روي فلش رو ببندي ببين اون كارو نكردي؟Disable usb write

taghi_ar

کاربر
2010-07-28
18
38
آقاي xcard اگر براتون ميسره به داد دل ما هم برسيد كسي جواب مارو نداد يا اگر هم داد طوري نداد كه بفهميم قبلا تشكر ميكنم
لينك مشكل بنده

ali8889

کاربر
2010-10-22
447
1,823
با سلام خدمت دوستان من دنبال یک دستگاه برای آپدیت کردن بایوس مادربردها میگردم توی بازار رفتم گفتم super pro خوبه فقط میخواستم بدونم آیا این دستگاه برای بایوس ها هست یا نه برای آی سی های قطعات الکترونیک دیگر و البته قیمتش هم خیلی زیاد بود ممنون میشم دوستان راهنمای کنند که چه دستگاهی برای اینکار خوب است

با تشکر

karimnezhad

کاربر vip
کاربر
2009-11-11
97
85
من احتمال ميدم كه از گرافيك مين بوردته اگه گرافيك جدا روش نصب كردي بازم جواب نداد يه چيپ جنوبي رو هيت بگبر ببين جواب ميده

bigloo

کاربر
2010-08-25
19
33
سلام
میخواستم بدونم ولتاژ کاری سی پی یو چقدره؟
ولتاژ قسمت تنظیم ولتاژ چقدر باید باشه؟

mehdi_m

کاربر
2009-02-06
68
212
ارور 25 دیباگر سوختن پل شمالی یا جنوبی می باشد

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: raspina12

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
با سلام.

یک مادربرد دارم E-Lite Group مدل 945G!!!

که این مادربرد یکبار روشن میشه یکبار نمیشه! یکبار باید هنگام روشن شدن کلید کیبورد رو بزنی تا روشن شه!

الان هم که اصلا روشن نمیشه!

رم سالم. پاورهم عوض کردم.

راستی وقتی که روشن نمیشه و چندین بار سعی و تلاش می کنم و روشن میشه بایوسش دیفالت میشه!یعنی تاریخ و ... ریست میشه!

خواهشا راهنمایی کنید که مشکل از کجای این مادربرد هستش؟!

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست من سلام
اول از همه باطری رو عوض کن تا بعد.بعدشم احتمال خیلی زیاد لحیم سردی روی چیپ جنوبی داری .اول عوض کن تا بهت بگم مراحل بعدیرو
برکت خداوند با شما باد

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,755
4,778
با سلام وتشکر از مدیران من میخواهم تعمیرات مادر برد را یادبگیرم لطفا بفرماید از کجا شروع کنم راستی من تعمیرات صوتی تصویری انجام مدهم لطفا بفرماید از کجا شروع کنم با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا