آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
با عرض سلام وخسته نباشید یک مادر5pld2 se برد مدل asuse دارم که بعد از اینکه کلید پاور رو میزنم چند ثانیه ای روشن میمونه و خاموش میشه لازم به توضیح که پاور سی پی یو رم کارت گرافیک خلاصه تمام سخت افزار ها رو تست زدم با یک نمونه سالم ولی هنوز درست نشده لطفا راهنمایی کنید

فت های دور و ور سی پی یو رو تست کن حتما تو اون قسمت اتصال داره

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
با سلام ، چند روز پیش یک مادربرد برای تعمیر رسید دستم که وقتی روشن می شد همون اول کار توی صفحه آرم مادربرد می موند و هیچ کاری نمی کرد وقتی خوب به مادربرد دقت کردم دیدم چیپ صدا ترکیده !!!! وقتی چیپ را در اوردم دیگه مادربرد روشن نشد ولی وقتی مستقیم به وسله سیمهای پاور روشن کنم مادربرد روشن میشه و بدون مشکل کار می میکنه
ممنون می شم راهنمایی کنید .

سلام

وقتی مین روشن میشه و عمل post رو انجام میده کلیه سخت افزار و ارتباط رو چک مکینه و اگر ok بود بوت سکتور رو برای لود سیستم عامل میخونه و الا تو همون صفحه اول میمونه.

چیپ صدا رو از روی برد های دیگه برداشت کنید و تعویض بفرمایید.

شماره های دیگه هم باشه مشکلی نیست ,فقط باید درایور همون ic صدا رو نصب کنید.

نتیجه رو اعلام کنید.

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
سلام

وقتی مین روشن میشه و عمل post رو انجام میده کلیه سخت افزار و ارتباط رو چک مکینه و اگر ok بود بوت سکتور رو برای لود سیستم عامل میخونه و الا تو همون صفحه اول میمونه.

چیپ صدا رو از روی برد های دیگه برداشت کنید و تعویض بفرمایید.

شماره های دیگه هم باشه مشکلی نیست ,فقط باید درایور همون ic صدا رو نصب کنید.

نتیجه رو اعلام کنید.

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
چیپ صدا را عوض کردم ولی مشکل اینجاست که دیگه مادربرد استارت نمی زنه و فقط با شورت کردن سیمهای پاور روشن میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
چیپ صدا را عوض کردم ولی مشکل اینجاست که دیگه مادربرد استارت نمی زنه و فقط با شورت کردن سیمهای پاور روشن میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

لطفا مدل دقیق مین رو ذکر کنید تا بهتر بشه به ایراد رسید.

اما به طور کل روشن نشدن مین میتونه به سوختن فت تغذیه چیپ جنوبی و بعد ic io باشه

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
لطفا مدل دقیق مین رو ذکر کنید تا بهتر بشه به ایراد رسید.

اما به طور کل روشن نشدن مین میتونه به سوختن فت تغذیه چیپ جنوبی و بعد ic io باشه

با سلام مجدد و تشکر ،
مدل مادربرد asus p5qpl-am

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,905
آذربایجان
help me

باسلام
من يه مادربردalbatron px865pe lite pro دارم كه وقتي آنرا روشن ميكنم صداي آژيرميادوتصويرهم نداردوقتي ديباگرراروي مادربردقراردادم چراغهاي frame :smilie_help:eek:sc ,reset روشن نشدندهيچگونه سوختگي ظاهري روي مادربرد نيست وخازن بادكرده اي هم نيست بااهمترهم نتونستم سوختگي روي مادربردپيداكنم
منتظرراهنماييهاي شماعزيزان دراين موردهستم

كسي نيست جواب بده؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
با سلام مجدد و تشکر ،
مدل مادربرد asus p5qpl-am

اگه هنوز مشکل پابرجاست ,شما قبل از هر کاری باید مطمئن بشید,مشکل از طرف ای سی صدا نیست و باید دوباره این ای سی رو خارج کنید و تست کتید مادربرد روشن میشه یا نه ...که در این صورت باید به دنبال سرنخ های محدودتری باشیم.

و الا این ایراد بر روی مین شما از دو قسمتی که مشخص کردم میتونه باشه.(شما اول ترانزیستوری که مشخص کردم رو تست کنید ,اگر سالم بود و تمام مواردی که گفته شده رو ازش اطمینان دارید,ایراد به احتمال 95% بر میگرده به ic io

با این حال بازهم در اطراف چیپ صدا تا چیپ جنوبی و ic io به دنبال سوختگی و یا سرنخ باشید.

15.jpg

در ضمن شما 100% مطمئن هستید مین با سویچ pw اصلا روشن نمیشه ,حتی برای 1 میلی ثانیه؟

بازهم هنگام روشن کردن تمامی قطعات روی مین رو جدا کنید به غیر از کابل های پاور و دوباره تست کتید و به چراغ های دیباگر دقت کتید ببینید روشن میشه...

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
كسي نيست جواب بده؟

شما فقط cpu رو روی مین بزار و مین رو روشن کن ,و مین رو ریست کن,با جامپر rs ,و تو همین لحظه به چراغ reset دیباگر دقت ببین روشن میشه یا نه ؟

از لحاظ دما چیپ ها و cpu نرمال هست؟ ,بزار مین 15 دقیقه روشن باشه و بعد چک کن.

وقتی مین رو روشن کردی دستت رو روی چیپ وسط بزار و کمی فشار بده ببین تصویر میاد؟

همین کار رو با چیپ جنوبی و یک ای سی به نام ics انجام بده.

موارد رو دقیق تست کن و نتیجه رو اعلام کن که محدوده ایراد رو کوچک تر کنیم.

(دقت داشته باش فشار زیادی رو مین نیار و الا مین غیر قابل تعمبر میشه)

آخرین ویرایش:

safir001

کاربر
2009-11-24
3
39
اردبیل
باسلام خدمت دوستان
من یه مادربرد foxconn برام اوردن که با سی پی یوهای جدید روشن نمی شه مثل e5300 ولی به سی پی یو های قدیمی مثل 3 فول روشن می شه ولی کد 60 رو دیباگرم نشون می ده
برای کسی این مشکل پیش اومده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا