آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
جالب اینجاست که اگه سیمهای پاور رو شورت کنم مادربرد بو می زنه و ت حتی تصویر نشون می ده اما بدون شورت کردن پاور فط حرف f رو نشون می ده و بوق نمی زنه
با چند پاور سالم هم تست کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,905
آذربایجان
سلام

یه مین abit kn9 هست که بالا نمیاد و روی دیباگر بعد از c1 و ... میرسه به کد F7 و شروع به زدن نوعی بوق شبیه امبولانس میکنه و ممتد هست تا زمانی که برق قطع بشه...

cpu /پل شمالی/جنوبی گرم میشه(معمولی) و همینطور کلیه موسفت ها ,دیود ها ... سالم هستند..

کلیه این تاپیک رو مطالعه کردم و روش هایی رو به کار بستم اما...

شک خودم بر روی پاک شدن برنامه بایوس هست...

میخوام نظر شما رو هم در این مورد بدونم؟؟؟

باسلام
دوست عزيز مشكل شما از cpu ميباشد كه بيش از حد حرارتش بالا رفته آيا مدل amd ميباشد باتعويض پاورتان وهمچنين فن cpu اميدهست كه حل بشه من يه موردداشتم كه با تعويض آنها مشكلم حل شدشما درصفحه بايوس به درجه حرارت
cpuتوجه بكنين

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
باسلام
دوست عزيز مشكل شما از cpu ميباشد كه بيش از حد حرارتش بالا رفته آيا مدل amd ميباشد باتعويض پاورتان وهمچنين فن cpu اميدهست كه حل بشه من يه موردداشتم كه با تعويض آنها مشكلم حل شدشما درصفحه بايوس به درجه حرارت
cpuتوجه بكنين

با تعویض موسفت به شماره b1202 و پروگرام بایوس ,مین کاملا درست شد,و این بوق هم از تو تنظیمات بایوس disable کردم ...(الام دقیقا یادم نیست چه گزینه ای بود).

-----------------

از دوستان خواهش دارم موقعی که مینشون تعمیر میشه,عیب و رفع عیب رو در همین تاپیک پست کنند تا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
جالب اینجاست که اگه سیمهای پاور رو شورت کنم مادربرد بو می زنه و ت حتی تصویر نشون می ده اما بدون شورت کردن پاور فط حرف f رو نشون می ده و بوق نمی زنه
با چند پاور سالم هم تست کردم

پایین برد ببین موسفتی به اسم apl میبینی؟

اگر این فت بود,تعویض کن و یه ای سی 8 پایه که تو اکثر بردهای 478 گیگا کنترل روشن شدن برد رو به عهده دارن.

یه تصویر واضح از روی برد هم بزار.

در ضمن ,حتما به دقت چک کن اتصالی تو مدارت نباشه و فیوز های smd اطرف سوکت 24 پین رو چک کن.

دمای cpu,ite و چیپ های جنوبی و شمالی به چه صورت هست؟

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
مادر برد اسوس مدل m2n68-am plus با وجود قطع فیش 4 تایی تغذیه سی پی یو بعد از 3 ثانیه خاموش میشه تمامی خازن ها فت ها هم چک شدن البته با قرار دادن سی پی یو مادر برد روشن میشه ولی از تصویر خبری نیست

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
مادر برد اسوس مدل m2n68-am plus با وجود قطع فیش 4 تایی تغذیه سی پی یو بعد از 3 ثانیه خاموش میشه تمامی خازن ها فت ها هم چک شدن البته با قرار دادن سی پی یو مادر برد روشن میشه ولی از تصویر خبری نیست
با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد چیپ مشکل دارد

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392

اگر این فت بود,تعویض کن و یه ای سی 8 پایه که تو اکثر بردهای 478 گیگا کنترل روشن شدن برد رو به عهده دارن. چشم

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-8idxh_big.jpg
در ضمن ,حتما به دقت چک کن اتصالی تو مدارتنباشه
لطف کن بفرما چگونه؟

و فیوز های smd اطرف سوکت 24 پین رو چک کن.
باز عنایت کن و بفرما چگونه؟

معمولی است

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709

اگر این فت بود,تعویض کن و یه ای سی 8 پایه که تو اکثر بردهای 478 گیگا کنترل روشن شدن برد رو به عهده دارن. چشم

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-8idxh_big.jpg
در ضمن ,حتما به دقت چک کن اتصالی تو مدارتنباشه
لطف کن بفرما چگونه؟

و فیوز های smd اطرف سوکت 24 پین رو چک کن.
باز عنایت کن و بفرما چگونه؟

معمولی است

اتصالی تو مدار از هر نقطه ای میتونه باشه ,مثل خرابی خازن ها در حد بالا...

شورت شدن و یا سوختن فت ها ... قطع یه مدار پشت برد یا روی برد...حتی سوخت چیپ های اصلی که اکثرا باعث اتصالی تو فت های تغذیشون میشن

یه مین واسه من اومده بود که خود به خود روشن میشد,پشت مدار رو که برسی کردم دیدم تعمیر کار خازن رو که عوض کرده بود ,دور پایه هاش جا باز کرده بود و به مدار بغلیش لحیم شده بود...

و حتی موردی مثل مین شما داشتم که از قطعی فیوز smd بود که تقریبا سمت راست چیپ وسط بود(مین ecs 845v) و با تعویض اون مشکل حل شد.

شما بگرد اطراف چیپ وسط و سوکت 24 پین و تمامی فیوز های smd رو که اکثرا با f-L-bf- مشخص میشن رو چک کن که مستقیم رد کنند و همینطور فت و دیودی که سر راه سوکت قرار داره ...

شما پراب مشکی رو به شماره 1-11 (3.3) سوکت و قرمز رو به جای پیچ ها بزن ببین اتصالی داره؟

شما موقعی که مین خود به خود روشن میشه و تصویر نمیده رو موقعی که reset میکنید ,چراغ rs دیباگر روشن میشه؟

سعی کن مین رو ریست کنی و با دست چیپ جنوبی و اطراف اونا با دست کمی فشار بدی ,ببین تصویر میاد یا نه

اگر همه موارد رو چک کردی و ok بود...باید ITE رو تعویض کنید.

دقت کنید موقعی که به قطعات روی مین ولتاژ میدید باطری خارج باشه که بایوس از بین نره.

آخرین ویرایش:

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام ، چند روز پیش یک مادربرد برای تعمیر رسید دستم که وقتی روشن می شد همون اول کار توی صفحه آرم مادربرد می موند و هیچ کاری نمی کرد وقتی خوب به مادربرد دقت کردم دیدم چیپ صدا ترکیده !!!! وقتی چیپ را در اوردم دیگه مادربرد روشن نشد ولی وقتی مستقیم به وسله سیمهای پاور روشن کنم مادربرد روشن میشه و بدون مشکل کار می میکنه
ممنون می شم راهنمایی کنید .

sh110

کاربر
2007-06-09
39
57
با عرض سلام وخسته نباشید یک مادر5pld2 se برد مدل asuse دارم که بعد از اینکه کلید پاور رو میزنم چند ثانیه ای روشن میمونه و خاموش میشه لازم به توضیح که پاور سی پی یو رم کارت گرافیک خلاصه تمام سخت افزار ها رو تست زدم با یک نمونه سالم ولی هنوز درست نشده لطفا راهنمایی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا