آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net
دوستان مادربرد گيكامدل8s661fxmp-rzبه محض اينكه به كابل پاوروصل ميشه روشن ميشه وبعد از اينكه تصوير ميده خاموش ميشه ووقتي پاورو يكسره ميكنم عادي كار ميكنه حدس خودم اتصالي درمسير پينهاي پاوره چون اگر مادربرد سالموهم پين هاي پاوررو اتصال نگه داريم همين طور ميشه دوستان خواهش ميكنم كمك كنن​
باتشكر ازدوستان عكس را ميزارم اگه ممكنه راهنمايي كنيد

پیوست‌ها

• 116.7 کیلوبایت بازدیدها: 347
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: microbit

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام وتشکر بسیار از شما دوستان ومدیر عزیز سایت
لطفا اسمه تستر مادربرد را بگین . منظور مارکشو.
و لطفا در مورد کدهای موجود در آن نیز راهنمایی کنید
باتشکر - امید از اصفهان

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سوال

سلامی 2باره
من شنیدم بیشتر مواقع که مادر برد میسوزه چیپ اصلیش میره.یعنی چیپه بی جی وای و اصلا قابل تعمیر نیست و حرارت زیادی تولید میکنه . دوروسته؟
لطفا راهنماییم کنید.باتشکر

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی
سلام وتشکر بسیار از شما دوستان ومدیر عزیز سایت
لطفا اسمه تستر مادربرد را بگین . منظور مارکشو.
و لطفا در مورد کدهای موجود در آن نیز راهنمایی کنید
باتشکر - امید از اصفهان
دوست عزیز یک نگاه به پست زیر بیندازید
http://www.irantk.ir/showpost.php?p=7733&postcount=45
مال من از نوع چینی است. این مدل فکر کنم با پدر مادر دار باشد

partorayan

کاربر
2008-12-26
4
5
سلام من یه مادربرد 8i845ge گیگا دارم وقتی روشن میکنم بوق رم میزنه یکی از موس فتهای رم مشکل داشت عوض کردم ولی رو دیباگر c1 میزنه ولتاژ هم درسته ممکنه از بایوس باشه یه مادربرد دیگه هم دارم که همین مشکل رو داره بوق رم میزنه و موقع شناسایی رم ولتاژ رم کم میشه ولی وقتی ریست میکنه تا قبل از شناسایی رم ولتاژ درسته لطفا کمک کنید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: remis1

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلامی مجدد وتشکر از علی جان بابت جواب دادن به سوال من
لطف میکنین در مورد کدهای موجود در دیباگر نیز صحبت وراهنمایی کنین.چندتا کد داریم و شماره کدها و هر کد چه نشانه ای است.لطفا راهنمایی کلی.با تشکر مجدد

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی
لطف میکنین در مورد کدهای موجود در دیباگر نیز صحبت وراهنمایی کنین.چندتا کد داریم و شماره کدها و هر کد چه نشانه ای است.لطفا راهنمایی کلی.با تشکر مجدد
بهتر است این سوال شما را دوست عزیزم آقای Ali m.g پاسخ دهند

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
پس دوستان کجایید؟؟؟؟؟میبینم ک کسی نیست جواب سوالات منو بده ؟؟؟؟

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام من یه مادربرد 8i845ge گیگا دارم وقتی روشن میکنم بوق رم میزنه یکی از موس فتهای رم مشکل داشت عوض کردم ولی رو دیباگر c1 میزنه ولتاژ هم درسته ممکنه از بایوس باشه یه مادربرد دیگه هم دارم که همین مشکل رو داره بوق رم میزنه و موقع شناسایی رم ولتاژ رم کم میشه ولی وقتی ریست میکنه تا قبل از شناسایی رم ولتاژ درسته لطفا کمک کنید .
با سلام
دوست عزيز موس فت تعويض شده در بعضي از مدلها بايد از نوع همان موس فت باشد اما 3055 تقريبا بجاي پر مصرفترين ومعروفترين موسفت هست اگر با تعويض موس فت نتيجه نگرفتي اسلت رم را نگاه كن تا مشكلي نداشته باشد از تغذي هم ميتواند مشكل داشته باشد موسفتهاي كنار cpu چندين مورد داشتم كه اينگونه درست شدند

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
لطف میکنین در مورد کدهای موجود در دیباگر نیز صحبت وراهنمایی کنین.چندتا کد داریم و شماره کدها و هر کد چه نشانه ای است.لطفا راهنمایی کلی.با تشکر مجدد​

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا